Cautare

150 de rezultate pentru "reclamatii" (3.39 secunde)
Uzitind formula deja consacrata, prefectul a precizat ca exista reclamatii la adresa acestora, care recurg la practici de sicanare a fostilor adversari din campania electorala.
Presedintele PPRM Vaslui, Corneliu Bichinet, membru in Biroul Permanent al partidului, si-a acuzat ieri colegii din tara de demisia lui Corneliu Vadim Tudor, considerand ca acestia l-au “sufocat“ cu memorii si reclamatii din interiorul filialelor locale ale partidului.
Cum aceste reclamatii sfidau in mod flagrant drepturile Elenei Buhaev, aceasta a facut la randul ei o serie de sesizari la MEdC, la care nu a primit nici un raspuns.
Eu sunt acum in situatia in care am doua reclamatii pe birou: una de la Victor Ponta, care imi cerea ieri sa fac nu stiu ce anchete in parlament, si un alt set de documente.
In aceste conditii, turistii occidentali care vor sosi in aceasta vara pe litoralul mioritic, vor genera o avalansa de reclamatii tinand cont ca umbrela si sezlongul gratuit, faceau parte din pachetul de servicii cumparat odata cu cazarea de clienti.
Comisarul sef Alexandru Nicolae, seful departamentului Trafic de Automobile de Lux din cadrul CZCCOA Constanta, ne-a declarat ca "in judetul nostru nu exista un fenomen infractional dezvoltat in ceea ce priveste traficul cu masini de lux, desi avem masini inmatriculate aici, in cazul aparitiei unor reclamatii si dosare, acestea vor fi cercetate de catre centrele zonale din judetele in care s-a facut prima inmatriculare.
Mai mult, aveau posibilitatea ca in perioada de garantie, pe care noi am stabilit-o la un an de zile, sa faca reclamatii scrise la adresa lucrarii.
Din totalul solicitarilor respinse, 6.154 (49,6%) erau reclamatii administrative, din care 5.643 (91,7%) au fost rezolvate in favoarea reclamantului, 328 (5,33%) respinse, iar 183 ( 2,97%) in curs de solutionare.
A facut reclamatii la organele competentee Camelia Stefan a solicitat sprijin de la BNR in problema cu IFN-ul mai sus-citat, insa, desi a depus reclamatia in urma cu aproape doua saptamani, nu a primit nici un raspuns pana acum.
Sursa noteaza ca CNA s-a autosesizat in acest caz, dar au fost primite si cateva reclamatii de la telespectatori. In finalul emisiunii de marti seara, eleva violata a aparut cateva minute pe post si a povestit drama prin care a trecut.
Este efectul audierii lui Ghita, care se pare ca a oferit toate dovezile necesare unei spectaculoase inculpari. Si mai are Codruta alte vreo 18 reclamatii aflate in stadiul de verificare.
Pe site-ul Primariei Galati, zilnic, sosesc reclamatii adresate edilului sef al municipiului. Printre acestea s-a strecurat si cea a unui politist comunitar nemultumit de ceea ce i se intimpla ca angajat al actualei Politii Comunitare.
"Am depus pe langa acest raport si un caiet unde cetatenii pot depune reclamatii si sugestii, privind activitatea mea de parlamentar.
In plus, s-a primit numeroase reclamatii legate de activitatea sa, fapt care a dus la propunerea de retragere a sprijinului politic" a mai explicat Bodea.
Solicitari la ordinea zilei Problematica abordata frecvent in aceste petitii a cuprins solicitari de sponsorizare si ajutoare sociale pentru diferite cauze, reclamatii privind diminuarea sau neacordarea ajutorului social de catre primarii in conformitate cu prevederile Legii 416 privind venitul minim garantat, dar si nemultumiri privind ajutoarele acordate in urma inundatiilor din anul 2005.
Mircea Solomon a fost acuzat ca "a adus prejudicii de imagine partidului, dupa ce, in ultimul an, au existat mai multe reclamatii privind modul in care isi desfasoara activitatea in fruntea Agentiei SAPARD.
Peste toate acestea, lui Gabriel Iordache i se reproseaza si anumite reclamatii care il vizeaza din postura de sef al ARR.
Pe pagina de web au aparut, deja, 400 de reclamatii din toata tara. Cazurile semnalate fac o radiografie amanuntita a metehnelor administratiei.
Cu toate ca multe din reclamatii nu sunt fondate, comandantul Politiei Basarabi nu are alta cale decat sa ii primeasca pe toti cei care vin cu sesizari.
Dovada ca numarul lor a crescut consta in multele reclamatii adresate primariei, in cele aproximativ doua saptamani in care animalele nu au mai fost prinse.
google-analytics.com