Cautare

5484 de rezultate pentru "receptie hotel aurora mamaia constanta" (3.08 secunde)
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Reaparitia beach-barurilor pe plajele din statiunea Mamaia a devenit o realitate in ultimele zile.
din Constanta, a decis pe 10 martie schimbarea conducerii unicei agentii de turism pe care o mai detine pe litoralul romanesc. ... pare a fi Elena Ivanescu, secretar general adjunct in cadrul Biroului Politic Judetean Constanta al PD-L.
In zona adiacenta complexului Aurora din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a Targului Expoagroutil, targ specializat in echipamente, utilaje si masini agricole, utilaje si instalatii pentru industria alimentara, tractoare, substante pentru fertilizarea si protectia plantelor, produse agricole si alimentare, flori, produse apicole, etc.
Aurora Stanciu a devenit vicecampioana mondiala la body-fitness, la doar 4 ani dupa ce s-a apucat de acest sport. ... Uneori ma gandesc sa mananc si dulciuri sau altceva, dar daca le am in fata, nu pot sa le mananc, spune Aurora.
Topul celor mai cautate statiuni pentru vacanta de vara include statiuni de pe litoral, precum Mamaia sau Eforie Nord, dar si statiuni balneo, precum Sovata, Praid si Baile Herculane.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Domnule deputat, atat dumneavoastra, cat si ceilalti parlamentari PSD de Constanta, ati dat senzatia ca ati disparut oarecum de pe scena politica.
Daca in privinta ofertelor de cazare pentru Sfintele Sarbatori de Pasti si cele de 1 Mai, lucrurile sunt deja clare la aceasta ora - operatorii din turism propunand mai multe pachete de programe, pentru toate buzunarele - romanii din tara, dar mai ales din judetul Constanta, pot opta pentru o slujba de Inviere la una dintre manastirile din Dobrogea sau, de ce nu, chiar pe plaja.
Intre 17-21 iunie va avea loc evenimentul Romanian Boat Show Mamaia, care pentru prima oara se va tine pe apa si nu pe uscat, asa cum se obisnuia.
Constanta va avea parte de un eveniment deosebit de impresionant care nu este doar o simpla prezentare de moda, a declarat ieri, in sala de conferinte a Hotelului Iaki, Alessandro Mazzini, regizorul evenimentului denumit "Moda e musica sotto le stelle", ce va avea loc sambata, 19 iulie a.c.
Societatile si persoanele fizice ce construiesc in sudul litoralului sunt si din Mangalia sau Constanta, dar, cei mai multi, sunt din tara si, cu precadere, din Bucuresti.
Potrivit lui Andrei Trandafir, vicepresedinte al Asociatiei Patronale Mamaia, tarifele de cazare in Mamaia vor ajunge din acest weekend la 90 - 110 lei pentru un loc pentru o noapte intr-o camera la un hotel de doua stele, la 200 de lei pentru o noapte intr-o camera la un hotel de trei stele, iar la patru stele un loc de cazare la hotel ajunge, in unele cazuri, la 300 de lei.
Prospat numit membru in Consiliul de Administratie al SC Mamaia SA, Virgil Cirstea (foto) este, de cateva zile, si noul director general al celei mai mari societati de stat care activeaza in turismul de pe litoral.
La inceputul lunii iulie, mai exact pe 6 iulie 2006, la Primaria municipiului Constanta a fost inregistrata o plangere potrivit careia pe strada Ion Corvin cativa boschetari si-au improvizat un culcus din carton, carpe si table. ... iarasi scandal intre Primaria Constanta si Inspectoratul Judesean de Politie.
Taxa de acces in statiunea Mamaia va fi achitata din nou de turisti incepand de marti. Cuantumul acesteia a ramas acelasi ca in anii trecuti si va fi achitat de toate persoanele care provin din afara judetului Constanta.
La un hotel de o stea, pentru sase zile o persoana trebuie sa plateasca 99 de lei, pentru doua stele va costa 119 lei, in timp ce la un hotel de trei stele tarifele sunt de 149 de lei.
Soseaua de Coasta, drumul de vis construit pe bani europeni intre Mamaia si Constanta. ... Lucrarile la soseaua de coasta, care va lega Mamaia de Constanta, vor incepe in cateva luni.
Metalhead.ro si prietenii de la Hotel Razvan si-au unit fortele pentru a raspunde solicitarilor venite din partea fanilor si le pun la dispozitie pachete promotionale, ce ofera pe langa bilet la concert si posibilitatea de cazare, la cele mai importante evenimente organizate de Metalhead.
google-analytics.com