Cautare

3089 de rezultate pentru "receanu lugoj strada ceahlaului nr 5 bloc 25 b" (3.94 secunde)
PCC SE a oferit 13,4 milioane pentru cumpararea in bloc a creantelor detinute de Ministerul Economiei, aceeasi suma pentru cumpararea in bloc a creantelor detinute de AVAS si tot 13,4 milioane lei pentru cumpararea in bloc a creantelor detinute de Electrica S.A.
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
Cu atat mai mult este stupida ideea ca partidul sau s-ar afla, asa cum sustine presa portocalie, la originea protestelor de strada care au cuprins Romania. ... Din acest punct de vedere, trebuie sa fii complet ignorant pentru a blama opozitia ca se alatura protestelor de strada:
Crescuta ca o excrescenta putreda in coasta urbei, spre combinat, strada Garofitei este strada numai cu numele. ... Strada, oficial, face parte din Galati, dupa cum iti arata si tablita pe care este scris numele, cu litere mancate de rugina.
Pentru a evita o asemenea situatie, Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova a decis sa impuna doar restrictii de circulatie minime in zona pasajului subteran, urmand ca inchiderea altor portiuni din strada Aries sa aiba loc doar dupa reluarea circulatiei prin Valea Vlaicii.
Potrivit declaratiilor deputatului galatean, doar prima etapa din Coridorul IV, adica Arad-Timisoara-Lugoj, cu o lungime de 49 km, se regaseste ca proiect in bugetul pentru 2007 al Ministerului Transporturilor, cu suma de 68.207.000 lei.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj. ... • Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr.566/2004 Legea cooperatiei agricole, trimis la Camera Deputatilor pentru dezbatere;
La evenimentul organizat cu ocazia Zilei Orasului Montesson paticipa o delegatie a Primariei Lugoj, formata din secretarul municipiului, Dan Ciucu, si consilierul municipal Rodica Cimponeriu, Marcel Nicolae, presedintele Asociatiei "Pasarea Maiastra" din Lugoj, cea care se ocupa de cinstirea memoriei inventatorului Traian Vuia, preotul Constantin Tarziu, de la Biserica Ortodoxa din Paris, col.
Pe teritoriul Romaniei traseul va avea doua directii, una spre portul Constanta, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta si una spre frontiera romano-bulgara la viitorul pod peste Dunare de la Calafat-Vidin, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Vinju Mare - Calafat, care are posibilitatea prelungirii proiectului Via Carpatia spre frontiera sudica a Uniunii Europene.
Cei 183 km de autostrada sunt impartiti in patru tronsoane (Orastie - Sibiu, Timisoara - Lugoj, Nadlac - Arad, Lugoj - Deva), care se adauga celor 32,8 km din tronsonul Deva - Orastie, contract deja atribuit in 2010.
"Nu cred ca romanii vor uita prea repede batjocura PDL" - Interviu cu senatorul Ilie Sarbu - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj - Faget - Recas - Buzias.
Silviu Florescu) - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj-Faget-Recas-Buzias...
In noiembrie va fi gata si lotul al doilea (20 de kilometri) al autostrazii Orastie-Sibiu, care in urma cu o luna avea un stadiu de executie de 55%, in timp ce in decembrie se vor finaliza lotul al patrulea (16 kilometri) al autostrazii Orastie-Sibiu, precum si primul lot (27,5 kilometri) al Lugoj-Deva.
Din acestia, 28,6 sunt de fapt in intarziere masiva (Orastie-Sibiu Lot 3 si A3 Bucuresti-Centura), iar alti 97,45 (Timisoara - Lugoj Lot 2 si Lugoj-Deva lot 2,3,4) au fost atribuite la licitatie de catre CNADNR-ul din guvernul Ponta dupa mai bine de 18 luni de la lansarea achizitiei publice.
In faza a doua, doar castigatoarele disputelor din faza I pot lupta pentru medalia de campioana, in timp ce invinsele vor juca meciuri pentru a se stabili configuratia finala a clasamentului intre pozitiile 5-8.
Oltencele au inregistrat patru victorii, toate cu 3-0, in fata unor adversare din Pitesti, Brasov, Sibiu si Timisoara, si o singura infrangere, in fata echipei din Lugoj, care a ocupat prima pozitie.
Baschetbalistele si voleibalistele joaca in play-off pentru stabilirea configuratiei finale a clasamentului, in zona locurilor 5-8. ... Oaspetele au castigat sambata primul meci, scor 98-63, iar daca se impun si astazi vor continua lupta pentru locurile 5-6, iar oltencele vor lupta apoi pentru locurile 7-8.
Pe teritoriul Romaniei traseul va avea doua direcții, una spre portul Constanța, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta si una spre frontiera romano-bulgara la viitorul pod peste Dunare de la Calafat-Vidin, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Vinju Mare - Calafat, care are posibilitatea prelungirii proiectului Via Carpatia spre frontiera sudica a Uniunii Europene.
Un barbat de 67 de ani din Lugoj si-a pus capat zilelor, din cauza facturii la energie electrica.
Cine persoane din Lugoj au fost duse la audieri dupa ce astazi, in zorii zilei, un individ s-a infipt intentionat cu masina in poarta unei case.
google-analytics.com