Cautare

3089 de rezultate pentru "receanu lugoj strada ceahlaului nr 5 bloc 25 b" (4.46 secunde)
Daca numai auditul tehnic dureaza trei saptamani pentru un singur bloc, ar insemna ca pentru cele 389 de blocuri din Craiova propuse pentru reabilitare termica fie ar dura zeci de ani, fie va fi nevoie ca firma castigatoare a licitatiei sa angajeze o armata de experti tehnici.
Este strada Inginerilor Tei din Bucuresti, sectorul 2, o strada care nu are decat aproximativ 500 de metri. Si totusi, aceasta mica strada din sectorul pastorit de primarul Neculai Ontanu inregistreaza un numar record de caini vagabonzi si agresivi organizati in haite.
strada A.I.Cuza - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Unirii si intersectia cu strada C. ... strada Popa Sapca; strada Unirii - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Mihai Viteazul si intersectia cu strada A.I.
In atelierul de pielarie de pe Strada Lugoj nr. 65, in sectorul 1 din Bucuresti, Gigi Marin si Nicu Rasina fac si portofele de piele pentru dame.
Nicu Rasina are un atelier de marochinarie pe Strada Lugoj nr. ... Atelierul este pe Strada Lugoj nr. ... Il puteti contacta pentru comenzi la nr.
spatii verzi care trebuie intretinute, mai multe lifturi, mai multa energie electrica in spatiile comune, spatii de joaca pentru copii, curatenie, paza permanenta, sala de fitness, spa sau piscina" (Asher Lax, director marketing si vanzari Adama) Intr-un bloc destinat middle class, putem plati mai putin sau la fel ca intr-unul vechi "In general, daca vorbim doar despre un bloc sau doua, adica de un complex care beneficiaza doar de strictul necesar, fara piscina, sauna sau sala de fitness, locatarii acestuia vor plati lunar la intretinere sume foarte asemanatoare acelora dintr-un bloc vechi, insa fiecare familie care isi achizitioneaza un apartament trebuie sa se intereseze din timp de aceste costuri, pentru a evita aparitia unor probleme viitoare."(Asher Lax) "Nu trebuie sa uitam, insa, ca in cadrul unui bloc nou utilitatile sunt mai ieftine:
21 august 1968, invadarea Cehoslovaciei Brunea-Fox merge sa auda ce spune strada. ... In noaptea de 20 spre 21 august, trupele a 5 state membre ale Tratatului de la Varsovia invadau Cehoslovacia.
Magheru de la Universitate pana la intersectia cu strada George Enescu pe sensul de mers spre Piata Romana - pe strada George Enescu de la intersectia cu Bd. Magheru pana la intersectia cu strada Nicolae Golescu, apoi banda unica continua pe str.
Presedintele, la randul lui, a coborat in strada si i-a auzit pe oameni, agenda strazii, dupa cum subliniaza unii lideri politici, a devenit, peste noapte, agenda partidelor din care fac ei parte etc. ... strada!
"Noile restrictii vizeaza inchiderea circulatiei pe bulevardul Carol I, sectorul de drum cuprins intre strada A.I. ... Ca rute ocolitoare se vor putea folosi traseul Calea Bucuresti - strada Unirii - strada A.I.
Publicul va putea vizita gratuit expozitiile din cele trei spatii de expunere ale muzeului, la SEDIU (Strada Progresului 4), la SECTIA TEZAUR SI ARHEOLOGIE (Strada 1 Decembrie 1918), si la SECTIA ETNOGRAFIE (Strada 1 Decembrie 1918, Bloc Arcadia). ... SEDIU, Strada Progresului nr.
De asemenea, SC Mans Euroconstruct Impex SRL, cu sediul pe strada Jupiter nr. ... Firma nu se ocupa doar de reabilitarea termica si estetica a blocurilor de locuinte (prin placarea cu placi de polistiren de 5 cm grosime) la exterior, ci si de alte lucrari necesare spatiului locativ comun.
Bataie cu topoare si bate intre doua clanuri de interlopi din orasul Lugoj! Batausii s-au infruntat chiar in strada, iar un barbat ranit cu toporul a ajuns la spital!
Demisia in bloc a Opozitiei se va decide pana la 1 februarie Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seara, ca a fost instiintat de Crin Antonescu de decizia unor parlamentari PNL de a demisiona din Parlament si ca USL va lua o decizie pana la 1 februarie in privinta demisionarii in bloc.
Pentru ca un apartament renovat intr-un bloc vechi ar putea ajunge la 148.000 de dolari, in vreme ce o casa construita in oras ar putea costa in jur de 97.000 de euro.
Adica de la 45.000 de euro o garsoniera in bloc pana la 600.000 de euro o vila de lux, preturi practicate in Bucuresti.
Anul trecut conducerea din esalonul al doilea a Consiliului Judetului organiza o deplasare a jurnalistilor la un bloc din centrul municipiului Galati, unde solutia mansardarii s-a dovedit a fi o alternativa la constructia de locuinte, chiar si in Cartierul "Dimitrie Cantemir".
Alegerea unei case sau a unui apartament la bloc depinde de asteptarile pe care le are fiecare de la viitoarea locuinta.
Agentia Nationala pentru Locuinte denatureaza notiunea de bloc construit din banii statului. 40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
Termoficarea, furnizorul de caldura al orasului, spune ca in cel mult o saptamana va trece la debransarea selectiva, pe scara de bloc sau pe apartament.
google-analytics.com