Cautare

118 de rezultate pentru "rana vulva" (3.49 secunde)
Liderul filialei bihorene a PRM, deputatul Paul Magheru, crede ca rana deschisa a presedintelui suspendat ramane in continuare premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu.
Senatorul Alexandru Athanasiu considera mediocre rezultatele obtinute de catre filiala PSD Bihor in alegerile locale din iunie 2008. "Rezultatele obtinute la alegerile locale din acest an sunt medicocre spre slabe in comparatie cu alegerile parlamentare din 2004 si mediocre spre slab cu alegerile locale din 2004.
Crin a pus degetul pe rana si a semnalat pericolul la adresa statului de drept si a democratiei, a aratat ca suntem intr-o stare de fapt, o republica prezidentiala discretionara, in care derapajele totalitare inadmisibile sunt, din pacate, tolerate de societate, tratate ca pe un fapt divers.
"Cred ca ati pus degetul pe rana", l-a sustinut prompt Mircea Geoana, potrivit stenogramei sedintei. Cum din sala i s-au indicat valabile ambele obligatii, Voiculescu a parat rapid:
Imaginile au aparut mai incolo, dibuite de un cameraman din cei care au obiceiul sa se bage si pe sub fustele cucoanelor, sa filmeze culcati pe o rana, sa se cocoate pe scaune.
In societatea romaneasca, fiecare din domeniile pomenite mai sus a devenit un fel de rana vie, care sangereaza permanent. Nu cred ca a fost o greseala prezentarea, in primul rand, a "palierului doi".
Nu ma astept ca cei de la putere sa accepte aceasta realitate, dar trebuie sa dezbatem situatia, trebuie pus degetul pe rana.
Pentru ca omul are mai multe boli, nu doar rana de glont. Si apoi Bradisteanu vorbea cu familia, mintea pentru a o linisti.
Nu doresc sa vorbesc astazi prea mult despre tragediile istoriei, pentru ca timpul vindeca orice rana. De altfel, tema declaratiei mele este intitulata "Politici de incluziune a romilor in Romania si in Uniunea Europeana".
Si, fara a intoarce cutitul in mondiala rana prezidentiala, daca este, conjunctural, si jucator de niscaiva dansuri tiganesti, cu atat mai mult.
Ca sa le rasuceasca in rana proaspata cutitul, a vanit si informatia ca in biroul lui Basescu va lucra chiar indezirabilul Mihalache.
De asemenea, in cursa Romaniei catre aderarea la UE, subventiile si ajutoarele de stat trebuie reduse, ceea ce nu face decit sa puna sare pe rana, ducind sistemul feroviar in faliment.
ßi, pentru ca saracia este motorul masivei miscari de persoane de care se teme Marea Britanie, Departamentul pentru Munca si Pensii pune in cele din urma degetul pe rana.
Valoarea medie a profitului unei firme autohtone este, la nivel national, de doar 17.500 de euro anual, releva un studiu prezentat in Carta Alba a IMM-urilor realizata de Consiliul National pentru Intreprinderi Private Mici si Mijlocii din Romania si prezentata luni.
Problema transferului Registrului Comertului catre Ministerul Justitiei, operatiune desfasurata in urma cu aproape 6 ani a ramas inca o rana deschisa pentru sistemul cameral romanesc.
Scheletele de beton sunt la tot pasul, iar cioburile geamurilor sparte atarna intr-o rana ca dupa bombardamente. Un card de ciori care zboara pe deasupra ruinelor industriale fac peisajul si mai jalnic.
Marele premiu n-a facut decat sa panseze o rana si o nedreptate. Nu-mi imaginam ca, peste ani, un asemenea lucru s-ar putea petrece si la noi.
Dar au convingerea vinovata ca numai prin sucirea cutitului in rana acestui popor, oamenii vor intelege cat sunt ei de puternici si ce performante (fireste, negative) pot ei realiza.
Din fericire accidentul nu s-a soldat cu ranirea vreunuia dintre componentii echipei, care au reusit sa iasa singuri si aparent nevatamati din masina ramasa intr-o rana.
Perfect a pus degetul pe rana Cristina Topescu. A zis ca fara anchete, "Dati din gura degeaba". Realitatea asta e.
google-analytics.com