Cautare

4516 de rezultate pentru "radu ciurea sorin" (5.94 secunde)
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie, in prezent fiind facute lucrari de finalizare la rampele de acces si de izolatie, dar si de finisaje interioare, a declarat miercuri primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. ... De-a lungul celor 30 de zile (sau, prin recurs, mai putine) petrecute in arest, Sorin Alexandrescu poate deveni cooperant.
Sorin Oprescu: ... Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, ca in urmatoarele zile vor incepe si testele de rezistenta, iar intreaga lucrare de infrastructura va fi gata la sfarsitul acestui an.
Primarul Sorin Oprescu a verificat gazonul de pe Arena Nationala Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat joi, la Arena Nationala, stadiul pregatirilor pentru meciul Romania - Ungaria care se va desfasura sambata, 11 octombrie, pe stadion.
Problema este cofinantarea de la stat Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, considera ca sistemul de coplata nu va solutiona problemele sistemului sanitar. Sorin Oprescu a sustinut ca mai important este pachetul de baza, in fapt, cofinantarea facuta de la bugetul statului.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Sorin Oprescu a participat la o ampla actiune de curatenie in parcul Natural Vacaresti Primarul general, Sorin Oprescu, a fost prezent sambata in parcul Natural Vacaresti, unde a avut loc o ampla actiune de curatenie.
Sorin, de 45 de ani, din Bucuresti, inregistreaza in documentele de evidenta financiar - contabila ale societatii cheltuieli care nu au la baza operatiuni comerciale reale, diminuand in mod nejustificat cuantumul taxelor si impozitelor datorate bugetului de stat.
Prezent astazi la sedinta Colegiului Director al PD-L, Basescu i-a acuzat pe contracandidatul sau Mircea Geoana si pe primarul Sibiului Klaus Johannis (premierul promovat de PSD-PNL-UDMR) ca sunt instrumentele cu care oamenii de afaceri Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu vor sa obtina controlul statului.
Intitulata "Ce jocuri faceti, domnule Mircea Geoana?", 26 de reprezentanti ai PSD ii atrag atentia fostului lor sef de partid ca, in contextul in care agenda publica este dominata de subiecte de o gravitate foarte mare, el ar fi "transmis niste mesaje absolut surprinzatoare cu privire la campania electorala, referindu-se, intr-un mesaj audio, la vizita in ajunul turului II al prezidentialelor la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Sorin Bota propune o strategie pentru salvarea CFR. Presedintele Departamentului de Transporturi si Infrastructura PSD, senatorul Marius Sorin Bota, a afirmat ca trebuie elaborata o strategie de dezvoltare pe termen lung pentru a rezolva problemele cu care se confrunta CFR, care se fie agreata de toate partidele politice.
Presedintele organizatiei PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat, joi, ca nu-l intereseaza discutiile purtate de cei din conducerea partidului referitoare la o eventuala masura impotriva presedintelui Senatului, Mircea Geoana, dupa ce acesta a dat explicatii publice cu privire la vizita sa la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, inaintea alegerilor prezidentiale.
Blogul lui Radu Moraru: Boc e in mocirla coruptiei Dupa acuzatiile aduse primarului de Cluj, Sorin Apostu, premierul a declarat ca acesta se bucura de prezumtia de nevinovatie, ca orice cetatean.
In timp ce la Bucuresti PSD-ul l-a ales pe cel "care este", si anume Marian Vanghelie (devenit - incredibil, dar adevarat - presedinte de organizatie in locul lui Sorin Oprescu), la Constanta incepe sa miroasa a insubordonare.
Opozitia PSD-PNL doreste infiintarea unei comisii de ancheta pentru ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
Radu Berceanu a spus, in plenul Senatului, ca unele afirmatii din motiunea "Transporturile in Romania, trase pe dreapta de guvernarea de aceeasi orientare", initiata de PSD sunt confuze, abordate superficial si chiar incorect.
Crin Antonescu a declarat ca, pentru a reprezenta Opozitia pentru functia de primar general, Sorin Oprescu va trebui sa candideze sub sigla USL.
"Guvernul trebuie lasat sa isi vada de guvernare, iar Radu Mazare sa isi vada de primarie" Ca o incheiere a maratonului de ieri, Ludovic Orban a sustinut, alaturi de colegii liberali, si o conferinta de presa, unde a tras cateva conlcuzii referitoare la stadiul lucrarilor sau a proiectelor verificate, si de aceasta data ministrul mentionand ca directorul de la Drumuri si Poduri, Jean-Paul Tucan se descurca foarte bine.
Atunci cand a intrat cu Radu Mazare si cu Nicusor Constantinescu in PSD, aceste proiecte i s-au pus pe tava domnului Iorgus, de catre PSD.
google-analytics.com