Blogul lui Radu Moraru: Boc e in mocirla coruptiei

Dupa acuzatiile aduse primarului de Cluj, Sorin Apostu, premierul a declarat ca acesta se bucura de prezumtia de nevinovatie, ca orice cetatean.
Jurnalistul Radu Moraru sustine ca atitudinea premierului Boc este incalificabila si ca ar fi fost mai bine ca acesta sa taca.
In ceea ce priveste moralitatea primului-ministru, Moraru spune ca Boc incepe sa semene din ce in ce mai bine cu predecesorii sai corupti.
"Emil Boc ne explica in permanenta ca nu sunt bani, ca sunt multi "amarati" care triseaza si incaseaza ajutoare sociale nemeritate. Premierul ne spune ca nu sunt bani pentru medicamente si pentru pacientii grav bolnavi. Nu sunt bani nici pentru Educatie si nici pentru benzina politistilor care trebuie sa prinda infractori si clanuri mafiote. In schimb, atunci cand primarul Apostu patroneaza, alaturi de pedelisti de frunte, cele mai importante bugete, direct din buzunarul tarii sau al premierului, atunci sunt bani. Sa se fure la Cluj! La Bucuresti ii lasam pe altii! Imoralitatea primarului Apostu, edilul cu cele mai multe telefoane mobile din lume, 17 la numar, este evidenta! Insa raspunsul premierului in cazul Apostu e halucinant: " Ca orice cetatean, Sorin Apostu se bucura de prezumtia de nevinovatie!" Mai bine tacea! Desi, ar fi trebuit sa fie cel mai dur acuzator al omului si prietenului pe care l-a sprijinit si laudat in nenumarate randuri. Welcome Boc in mocirla coruptiei romanesti! Cum sa declari asa ceva cand mafiotii locali spun ca ei nu se dau jos din pat pentru 50.000 de euro spaga?!?! Emil Boc a cistigat, pana acum, avand intotdeauna prezumtia de moralitate acordata de catre foarte multi romani care, pentru asta, au acceptat sa stranga cureaua. Din pacate, si acest premier incepe sa fie din ce in ce mai mic, precum predecesorii Nastase si Tariceanu. Pacat, avea sanse bune!", scrie Radu Moraru.