Cautare

1042 de rezultate pentru "radio" (4.32 secunde)
, o sesizare din partea societatii Rado Prest SRL din Constanta, care detine Radio Litoral, referitoare la postul de televiziune CTV.
De asemenea, Nistorescu s-a numarat printre fondatorii primului post national privat de radio din Romania, Europa FM, dar si al postului local de radio Total FM.
Compania Plaza Centers, controlata de omul de afaceri israelian Mordechay Zisser, care detine si hotelul Radisson din Bucuresti, a pus pe "hold" cele opt proiecte pe care le detine pe piata locala, care implica investitii estimate la circa doua miliarde de euro, incluzand megaproiectul Dambovita Center, de pe platforma Casei Radio din centrul Capitalei.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca social-democratii vor sustine o lege care sa depolitizeze societatile publice de radio si televiziune, cu conditia ca anuntul facut de premierul Emil Boc sa nu fie demagogic si populist.
Pe 26 mai 2000, ora 16.00, a inceput sa emita Europa FM, primul post de radio national privat din tara.
A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV. ... Am studiat si am lucrat in paralel, trecand de la presa scrisa la radio (Sonvest Oradea) si apoi la televiziune (PRO TV Oradea).
Ziarul AZI dedica un articol foamei de bani a guvernarii Basescu-Boc, strigata pe unde radio de presedintele actual al Romaniei. ... Presedintele Traian Basescu a acordat un interviu amplu postului Radio Romania Actualitati.
Huidu a lansat Cronica Carcotasului in 1995 In 1995, Serban s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea "Cronica Carcotasului", un pamflet la adresa politicienilor vremii.
Si postul de radio isi va schimba profilul - se va numi RADIO FM 2.0 - si ziarul Realitatea Romaneasca - care va deveni OPINIA 2.0.
1 in Germania si lider mondial pe piata sistemelor de contorizare cu transmisie radio, avand peste 22 de milioane de dispozitive de acest tip instalate. ... Dintre acestea, aproximativ 28% sunt repartitoare cu transmisie de date prin unde radio, care permit citirea acestora din afara apartamentului.
Iarna, cu multi consumatori (radio, climatizare), bateria va avea de suferit. ... Toti consumatorii (radio, climatizare, lumini) trebuie opriti. Masinile trebuie in prealabil pozitionate astfel incat bateriile acestora sa poata fi conectate usor prin cablurile de curent.
Emisiune - maraton cu vedete, emotie si muzica, luni dimineata, la Smart FM Neascultatorii Smart FM vor avea parte luni, 19 Decembrie 2016, de un matinal special, o emisiune maraton, cu multi invitati, realizatori ai postului de radio, dar nu numai.
Cunoscutul om de radio si de televiziune, Raluca Moianu, a acceptat propunerea de a prelua conducerea singurei Academii de Balet privat din Romania care ofera diplome de stat recunoscute international, La Sylphide Ballet Academy.
Craiova Maxima a devenit legenda, marele om de radio a "apus", dar lumea nu l-a uitat. ... Incepand din 1990, a fost director al postului Radio Oltenia Craiova.
Romanul a coborat pe locul cinci in clasamentul IBF al categoriei supermijlocii, dupa ce a pierdut titlul mondial in meciul cu Carl Froch, dar presedintele FR Box, Rudel Obreja, a anuntat ieri, la Radio GSP, ca, desi Lucian nu mai este intre cei care pot stabili challenger-ul oficial, acesta are in contract o clauza pentru a primi revansa pentru titlul mondial.
2.Categoria Media Radio â€" premiu oferit de Sergiu Frangulea, membru in Biroul Federal de Oina, pentru Radio Romania;
In urma cererii de oferte de la finele anului 2017 privind cesiunea drepturilor de transmisie radio a meciurilor din Campionatul National de Fotbal Liga 1 Betano - sezonul competitional 2018-2019, Societatea Romana de Radiodifuziune a fost singurul operator de servicii de radiodifuziune care a depus, in ianuarie 2018, o oferta pentru achizitionarea acestor drepturi.
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
pe de-o parte, este prima data cand un canal media are un sistem care masoara ad-ul publicitar in sine, asa cum este el livrat care consumator, spre deosebire de alte medii care masoara fie programarea ad-urilor(TV, radio) fie continutul (print).
BBG administreaza programe informative finantate de autoritatile americane, precum Radio Free Europe, Radio Free Asia, Voice of America si Middle East Broadcasting Network.
google-analytics.com