Cautare

1042 de rezultate pentru "radio" (6.86 secunde)
Programul muzical se incheie duminica, 2 septembrie, pe Scena Mare, alaturi de Orchestra Nationala Radio, care va interpreta o serie de melodii celebre apartinand compozitorilor Ion Vasilescu, Ionel Fernic, Dino Olivieri sau Astor Piazzolla.
Radio Guerilla, Blitz TV, Vice Romania, Radio Romania Cultural, Sub25, The Institute, AaRC.ro, Igloo/Banchiza Urbana, IQads & SMARK, Proanimatie.ro, AGERPRES, Ziarul Metropolis, Dissolved Magazine, Munteanu Partener de monitorizare: mediaTRUST
Marian Stere, interpret, textier, om de radio (redactor si realizator la Radio Romania International) sustine ca, daca s-a nascut pe 23 martie, de Ziua Mondiala a Meteorologiei, nu are nicio legatura cu permanentul caracter schimbator al vremii.
Matei Bals" si cu sustinerea laboratoarelor Bioclinica, Radio Romania si Roche Romania. ... Matei Bals" si cu sustinerea laboratoarelor Bioclinica, Radio Romania si Roche Romania, campania de testare pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C se desfasoara sub sloganul:
Una dintre cele mai recente interventii a fost cu ocazia emisiunii radio "Coast to Coast" din 18 noiembrie 2012, in care colonelul a impartasit, timp de o ora, ceea ce a vazut cu ochii sai, in timpul investigatiilor pe care le-a condus atunci.
1 in Germania si lider mondial pe piata sistemelor de contorizare cu transmisie radio, cu peste 22 de milioane de dispozitive radio instalate.
In plus, SETI nu reprezinta cautarea unor civilizatii extraterestre, fiind doar o cautare, foarte limitata, a unor semnale radio.
La un moment dat, oficialii de la baza Air Force le-au transmis prin radio o solicitare. ... In timp ce informa pilotii ce anume se intampla, bombardierul a pierdut contactul radio cu turnul de control.
Aceasta consta in promotii nationale in magazine, cu premii garantate, spot radio si TV, concursuri radio si online, machete de presa, materiale de comunicare la raft.
In acest timp nimeni nu s-a gandit ca o civilizatie care ne-a depasit in evolutie cu (doar) cateva milenii (desi probabil unele ne-au depasit cu milioane, daca nu cu sute de milioane de ani) ar putea sa foloseasca alte medii de comunicare decat undele radio.
Sistemul, numit Vital-Radio functioneaza ca un radar: ... Vital-Radio capteaza semnale pana la 8 metri, chiar daca vorbim de obstacole, cum ar fi pereti.
El a condus si Radio Ottawa, care, intre altele, bruia comunicatiile ruse, si a fost responsabil cu frecventele radio AM/FM, inclusiv cu frecventele militare si frecventele de informatii, ca si cu negocierea acestora de-a lungul frontierei cu SUA.
De la aceste civilizatii, crede el, ar putea ajunge pe Pamant fragmente de emisii radio, emisiuni TV ori semnale radar raspandite in spatiu (oare va exista radio si TV si peste miliarde de ani?
Shostak sustine ca orice societate capabila sa calatoreasca, pe distante de sute sau mii de ani-lumina, ca sa ajunga la Pamant, va fi fost capabila sa capteze deja semnalele radio, foarte slabe, pe care le-am difuzat pana acum.
Florin Mihaltan - presedintele Societatii Romane de Pneumologie, Mariana Roman - castigatoarea campaniei din 2014, Marius Vintila - jurnalist radio si militant antifumat, Cezar Irimia - presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.
Marius Vintila, cunoscutul om de radio, a participat astazi la conferinta de presa legata de lansarea campaniei Respira sanatate!, ce a avut loc la Sky Bar din Capitala. ... Lucra la radio si a primit un audio-book despre consecintele nefaste ale fumatului.
informatie corecta, conform prospectului medicamentului Toate formele de materiale publicitare la OTC-uri (medicamente eliberate fara prescriptie medicala) - materiale educationale, spot-uri, reclame tv, radio, online, panouri expuse in farmacii, cabinete medicale -, care se adreseaza publicului larg, sunt evaluate de Agentia Nationala a Medicamentului (ANM).
de la Antena 1 si Traieste sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy. ... Radio Itsy Bitsy, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro, MamicaUrbana.ro, LumeaInTrend.ro Intrarea se va face doar pe baza de inscrieri.Taxele de participare la conferinta sunt urmatoarele:
Reprezentantii bancii de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino si Magiunul de Topoloveni au venit in intampinarea femeilor insarcinate cu raspunsuri la toate situatiile intalnite in cele noua luni de sarcina", a marturisit realizatoarea emisiunilor "Buna dimineata, Sanatate!" de la Antena 1 si "Traieste sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy.
Pe langa acestea se adauga reclamele, care au ajuns sa domine in mod covarsitor spatiul publicitar al posturilor de radio si televiziune.
google-analytics.com