Cautare

1042 de rezultate pentru "radio" (6.21 secunde)
de la Antena 1 si Traieste sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy. ... Radio Itsy Bitsy, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro, LumeaInTrend.ro
de la Antena 1 si Traieste sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy. ... Radio Itsy Bitsy, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro, LumeaInTrend.ro
de la Antena 1 si Traieste Sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy. ... Radio Itsy Bitsy, Eva.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, LumeaInTrend.ro.
4) Tot sambata dimineata - ca sa vezi coincidenta, m-a sunat un prieten portar care stiam ca lucreaza ofiter acoperit la Radio Romania Minoritati.
Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
compozitorul Marius Teicu ”pentru sutele de slagare de muzica usoara care ne-au inseninat viata si care ne-au ajutat sa trecem peste toate greutatile, fiecare fiind o portocala primita in dar”, interpreta Stela Enache ”pentru prodigioasa cariera muzicala, presarata cu numeroase premii si melodii de succes, cele mai multe dintre ele apartinand marelui compozitor Florin Bogardo”, Lucia Popescu Moraru - ”Vocea de aur de la Radio Romania, care va ramane intotdeauna pentru noi toti Vineri noaptea in direct, pentru viata pusa in slujba postului public de radio, precum si pentru cuplul minunat pe care l-a format alaturi de marele actor Marin Moraru” Sanda Taranu ”legenda a Televiziunii Romane, actrita al carei farmec ne trezeste nostalgii legate de anii cei mai frumosi ai televiziunii publice”.
Oricine doreste informatii autentice cu privire la ofertele PROFI le poate afla din reclamele radio si tv, din paginile oficiale www.profi.ro si https://www.facebook.com/Profi.ro/, urmarind posterele, folderele si mesajele radio din magazine, sau solicitandu-le la adresa de email [email protected].
Dumitru Murariu, directorul Institutului de Biologie al Academiei Romane, si Alexandru Mironov, realizator de emisiuni radio-tv de popularizare a stiintei si senior-editor al revistei Stiinta & Tehnica. ... Corina Negrea, realizator de emisiuni de stiinta la Radio Romania Cultural.
Dupa cum ati citit in ziar, colegii de la Radio 21 i-au facut o farsa candidatului PNL la functia de prefect, Ion Diaconu. ... La intrebarea lui Buzdugan de la Radio 21 ce e cu filmatul pe la nunti, viitorul prefect PNL a raspuns ca...Secrieru e de vina.
S-a povestit despre campania electorala, cu implicarea cunoscuta a ziaristilor, incercarile grosolane de manipulare cu ziare, posturi de radio si TV. ... Trebuie pina la urma sa existe un corp profesional care sa poata emite un aexpert opinion a despre profesionalismul unui anume ziar sau post de radio sau TV.
Sefa de cabinet a unui deputat a vrut sa faca la radio o emisiune cu deputatul respectiv.
Cumparase si-si montase un radio-galena, asa cum il sfatuisera niste colegi de suferinta in locurile nedreptei privari de libertate prin care fusese chinuit. ... Il fascinau povestile de la Radio Bucuresti, transmise la emisiunea „Noapte buna, copii!“ si piesele de la „Teatru la microfon“.
Toate posturile de radio si televiziune romanesti vorbesc in aceleasi zile despre aceleasi subiecte.
Iata cateva intrebari pe care orice roman care judeca un pic trebuie sa si le puna cand vede la televizor sau aude pe la radio dialoguri si monologuri ale unor indivizi proveniti din cel mai scarbav val de dupa '89.
Monica Columbeanu, Radu Mazare, Mihai Sturzu, Daniel Fat, Carmen Plesea (Kao Fashion), Gino Manzotti, Razvan Popescu (Radio 21), Paula Seling, Liviu Zamora (Radio Romania).
In preambulul spectacolului de sustinere pe care reprezentantii TVR, impreuna cu Fundatia Phoenix, cu Radio Romania si cu Adevarul Holding, il pregatesc pentru 15 mai la Sala Radio (spectacol la care vor participa, intre altii:
Ionel de 30 de ani din Bucuresti, avand asupra sa o fata de radio-cd.
Udemeristii au cerut ca banii pentru realizarea unor astfel de pagini pe Internet sa fie cuprinsi la capitolul cheltuieli de intretinere si gospodarire, alaturi de sumele necesare incalzirii, apei, canalizarii, salubritatii, telefonului, abonamentului radio si tv, conexiunii Internet, toate necesare functionarii cabinetelor parlamentare din teritoriu.
Om de afaceri, a fost patronul postului de Radio Contact, importator autorizat al masinilor Citroen si presedinte al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor din Romania.
Parlamentarii din PD si PNL vor depune luni la conducerile celor doua Camere legislative propunerea de hotarare pentru constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRR si SRTv, fiind stranse toate semnaturile necesare.
google-analytics.com