Cautare

1042 de rezultate pentru "radio" (3.23 secunde)
Studiul, publicat in revista Bioelectromagnetics, sugereaza ca expunerile la frecventele radio ale telefoanelor mobile nu au dus la o "crestere semnificativa" a riscului de cancer la creier.
Retelele de energie, navigatia prin GPS, calatoriile cu avionul, serviciile financiare si comunicatii radio de urgenta ar putea fi afectate. ... retelele electrice, sistemul de localizare GPS, transporturile aeriene, tranzactiile financiare si comunicatiile prin radio.
Douglas Adams a fost un scriitor care a facut un show de comedie la BBC Radio in anii 70. ... Nu stiu cati dintre voi ati citit cartea ce a rezultat in urma emisiunii radio, dar trebuie sa stiti doar ca aceasta s-a vandut in 15 milioane de exemplare.
De marimea unui automobil, Voyager 1 dispune de o antena cu un diametru de patru metri si un radio care ii permite sa trimita date spre Terra. ... Cu ajutorul bateriilor sale, sonda poate sa-si alimenteze instrumentele pana in 2020-2025, daca nu foloseste comunicatiile radio.
Am sa va spun ca prin aceasta metoda obtineti o calitate a sunetului mult mai buna fata de ceea ce va ofera site-urile care va permit sa descarcati si de asemenea va mai spun ca prin aceasta metoda nu inregistrati doar muzica de pe radio, tv online sau de pe diferite site-uri ci puteti de asemenea sa inregistrati orice conversatie audio pe care o purtati pe Messenger, Skype, s.a.m.d.
Deutsche Welle, postul de radio finantat de statul german, lanseaza critici serioase la adresa procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi.
Melodia "K la meteo", cantata de Andra si What‘s Up, ar putea fi interzisa la radio si pe posturile muzicale, in urma unei plangeri la Consiliul National al Audiovizualului, scria STL.ro, dupa ce Institutul National de Meteorologie si Hidrologie ar fi fost deranjat de versurile:
Premiul CASA DE PRODUCTIE A ANULUI a mers anul acesta catre CAT MUSIC, pentru cele 37 de productii difuzate pe radio in anul 2012 conform topului publicat de o cunoscuta companie de monitorizare a difuzarilor radio.
Primaria orasului Sinaia, Institutul Cultural Roman, SoNoRo, Fundatia I Palpiti. Parteneri media: Radio Romania Muzical, Sapte seri, Zile si nopti, Radio Trinitas.
soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul DIV4S, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio si Orchestra Nationala Radio.
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Doxi, Terra, Pipo, Tv City, e-stiri.ro, Itsy Bitsy, onlinegalery.ro, copilul.ro, calificativ.ro, gradinite.com, calendar de evenimente.ro, port.ro, Smart FM, bucuresteni.ro, sapte seri, calificativ.ro
TV City, Radio Romania Cultural, Radio Bucuresti FM, RFI Romania, 24FUN, Sapte Seri, mediaTrust Romania, Ring, BeWhere, Carturesti. Parteneri media online:
ICon Arts Percussion Group, in anii urmatori a fost prezent pe diverse scene romanesti si europene si invitat in emisiuni radio pentru recitaluri live. ... de ExcesMusic, Muzeul National Peles si Radio Romania Cultural, va fi urmat de un alt eveniment:
Anul acesta, pe scena amenajata in Pavilionul Central din Romexpo, Jose Carreras va fi acompaniat de Orchestra Nationala Radio condusa de David Gimenez si de Corul Radio.
Single-ul oficial a fost difuzat de toate posturile radio, iar varianta acustica s-a bucurat de un mare succes. ... http://www.profm.ro/alarmaprofm/imnul-alarma-profm-doi-nebuni-sa-lansat-in-direct-la-radio-asculta-melodia-care-trezeste-romania.htmlPiesa are si o varianta de studio pe care puteti asculta zilnic numai la ProFm.
Alex Log Serv S.R.L., Facultatea de Geologie si Geofizica Bucuresti, Mineralien Company, Elixir Press, Editura CD Press.. Parteneri media: Radio Romania, Radio Romania Cultural, Doxi, Terre, Pipo, Ibis, Forfecila, TV City Bucuresti.
METALHEAD.ro, Bestmusic.ro, Radio Guerrilla, iConcert, eva.ro, cinemagia.ro, Urban.ro, 220.ro, Trilulilu, Zonga, Ziare.com, Infomusic, Mixtopia, ele.ro, Blitz TV, OOPS Media Facebook Event -' www.facebook.com/events/1422488231300493/ Cantat de Radio Guerrilla
Admiratorii celebrului tenor il pot vedea si asculta pe acesta alaturi de soprana Natalia Ushakova, de celebrul sau nepot - dirijorul David Gimenez si de Orchestra Nationala Radio si Corul Academic Radio!
Initiata si condusa de Sebastian Burneci, prim trompetist si solist al Big Band-ului Radio Bucuresti, orchestra ii are in componenta sa pe cei mai de seama muzicieni ai acestui gen, trompetistii Silviu Albei, Silviu Groaza, trombonistii Radu Florian, Adrian Cojocaru si Cristi Labus, sectia ritmica avandu-i pe Laurentiu Zmau la baterie, Ionut Bica la pian si pe Michael Acker la contrabas.
Invitati de onoare in spectacolul "Anotimpurile Mele" au fost Orchestra Nationala Radio si de vocile de aur ale Corului National de camera Madrigal. ... Artistul i-a fermecat pe cei prezenti la concert, sustinut de Orchestra Nationala Radio si Corul National de Camera "Madrigal".
google-analytics.com