Cautare

10616 de rezultate pentru "psd botosani" (2.89 secunde)
Mircea Geoana a fost dat marti afara din PSD si miercuri a fost revocat din functia de presedinte al Senatului.
Liviu Dragnea, secretarul general al PSD arata ca social-democratii detin 192 de mandate, PNL - 141 de mandate, PC - 19 mandate, iar UNPR - 12 mandate.
Pentru Guvernul PSD, sanatatea a reprezentat mereu un domeniu esential, in sustinerea acestui careuia s-a implicat in mod substantial, prin decizii corecte privind redeschiderea spitalelor inchise de Guvernul portocaliu, prin investitii substantiale in constructie si reconstructie de unitati medicale, prin achizitia de aparatura medicala, si prin deciziile recente privind cresterea salariilor medicilor.
Catalin Fluture, primarul municipiului Botosani, membru PNL, dar suspendat pentru apropierea de PLD, si var al vicepresedintelui PDL Gheorghe Flutur, a anuntat marti ca va candida din partea PDL pentru un nou mandat la primarie. "Ma voi inscrie in cursa pentru Primaria Botosani la alegerile din 2008.
Mai mult, anii trecuti, in urma unor verificari efectuate de controlorii fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice Botosani s-a apreciat ca toate spatiile societatii Amiral au fost instrainate fara ca afaceristul Cuciureanu sa aiba acest drept.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui. ... E vorba de judetele Botosani, Iasi si Suceava.
Caravana "PNDR vine in satul tau" a ajuns si la Botosani.
Ce arata prognozele pentru judetul Botosani si ce masuri putem lua in 2016? ... - Judetul Botosani este, asa cum toti stim si admitem, printre ultimele din tara ca nivel de trai, investitii, infrastructura, dezvoltare.
La nivelul judetului Botosani, statistica este una dureroasa, aproximativ 450 de copii suferind de autism, o boala ce ii tine prizonieri intr-o lume a lor.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
Care nu pleaca de la Botosani, ci de la Suceava, asa ca in Veresti trebuie sa te dai jos si sa fugi cu bagajul in spate pina la vagonul respectiv.
PSD da dovada de aceeasi aroganta. ... Ceea ce inseamna ca PSD isi merita locul in opozitie. Inseamna ca PSD nu a invatat nimic din lectia pe care i-a dat-o electoratul.
PD-L a obtinut cele mai multe mandate de consilieri (7), urmat de Partidul Verde, PSD si PNL cu cate patru.
Aceasta este singura institutie de importanta din administratia locala care inca este condusa de PSD si, conform unor informatii neoficiale, ar exista un plan de indepartare din post a lui Constantin Contac.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu publica, pe blog, un material intitulat "PSD inaintea Congresului. Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare. ... "cine esti tu sa-ti dai cu parerea despre PSD?" Nu reactia in sine ma deranjeaza:
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Cristian Diaconescu va candida totusi la sefia PSD. Puteti citi in continuare documentarul despre PSD.
Spre nemultumirea evidenta a unora, Constantin Contac a fost ales simbata, prin vot, conducator al organizatiei PSD Botosani, el fiind dealtfel singurul candidat la aceasta functie.
Cum vrea PSD sa isi rotunjeasca victoria (Autor: ... PSD ar putea obtine 27 de sefi de consilii judetene.
Membri PSD au fost contactati pentru o solutie imorala.
PDL a obtinut 28,38% din voturile pentru consiliile judetene, PSD a obtinut 28,22%, iar PNL - 18,65%, dupa centralizarea facuta pana miercuri, la ora 8.30, a voturilor valabil exprimate in 99,99% din sectiile de votare de la nivelul intregii tari, a anuntat BEC.
google-analytics.com