Cautare

10616 de rezultate pentru "psd botosani" (3.15 secunde)
Incepe sa devina o traditie la Botosani ca, dupa ce mai apare vreo lege care sa dea ceva bani la saraci, copii cu handicap sau alte categorii defavorizate, sa creasca serios numarul saracilor, al copiilor cu handicap si in general al defavorizatilor.
PSD isi reconfirma pozitia de lider al vietii politice botosanene. ... Conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) de la doua treimi din sectii, candidatul la Presedentie al PSD^PUR, premierul Adrian Nastase, a fost votat de 58,50% din cei prezenti la urne.
Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia, vorbeste pe masura intarzierilor la intalnirile pe care si le stabileste - adica mult. ... Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia:
Astfel, orasul Negru Voda va mai fi inca un mandat in grija lui Ion Nicolin (PSD) care a obtinut 1.691 de voturi, in vreme ce contra-candidatul sau, Petre Urziceanu (PDL) a obtinut 1.113 voturi.
Ponta va avea contracandidat la Congresul PSD. Vezi cine este Victor Ponta va avea un contracandidat in cursa pentru presedintia PSD, la Congresul de pe 19-20 aprilie. ... Andrei Alexandru anunta, intr-o scrisoare, ca va candida la sefia PSD impotriva lui Victor Ponta, daca nu se va inscrie altcineva.
Alegerile interne din PSD, premergatoare congresului partidului din 21-22 aprilie, nu au furnizat nici o surpriza, mai ales ca majoritatea celor favoriti nu au avut nici macar vreun contracandidat.
Senatorul PSD Miron Mitrea si-a anuntat ieri oficial candidatura la presedintia partidului. ... Sigur ca am sa candidez la presedintia PSD", a spus Mitrea.
In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Tot impotriva lui Atanasiu a mai existat o plangere depusa la Parchet de catre deputatul PSD Eugen Bejinariu, care l-a acuzat de abuz in serviciu in chestiunea lobby-ului pe care serviciul secret al Armatei trebuia sa-l desfasoare pe langa parlamentari.
Baronii PSD aleg: ... Cum nici fostul, nici actualul presedinte al PSD nu renunta, va fi convocat CEx.
Mircea Geoana a declarat ieri ca, in opinia sa, structura de conducere a PSD trebuie reformata la Congresul din februarie, iar solutia ideala ar fi o conducere de tip colegial, in care sa existe un presedinte si un presedinte onorific.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. ... Liderul liberal a pierdut si sprijinul celuilalt parlamentar PNL de Botosani, pe care conta si pe care il credea aliat.
Dupa cum sustine Cuciureanu, centrala termica ar fi fost achizitionata de la un magazin din municipiul Botosani si predata lui Paramanov conform intelegerii. ... Intrucit au considerat ca sint indicii cu privire la o presupusa fapta de coruptie, politistii au sesizat imediat Parchetul de pe linga Tribunalul Botosani.
Mihai Eminescu (Eminovici) s-a nascut la 15 ianuarie 1850, la Botosani, fiind al saptelea din cei 11 copii ai caminarului Gheorge Eminovici, provenit dintr-o familie de tarani romani din nordul Moldovei si al Ralucai Eminovici, nascuta Jurascu, fiica de stolnic din Joldesti.
Mariustuca.ro / La Botosani, o femeie a nascut un copil de 5.145 de grame (Autoare:
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Greva de avertisment si la Botosani Greva de avertisment desfasurata ieri de catre angajatii SNCFR intre orele 7,00 si 9,00 nu a afectat in mod deosebit mersul trenurilor la Botosani.
Un barbat este unic in judetul Botosani, pentru ca este singura persoana in viata nascuta de Ziua Nationala a Romaniei.
Declaratia mea politica de azi reprezinta apelul Sindicatului Impact Botosani, sindicat ce reprezinta lucratori din asistenta sociala si din administratia publica locala din judetul Botosani, care este total dezamagit de proiectul noii ordonante de urgenta privind salarizarea personalului bugetar.
google-analytics.com