Este concluzia la care a ajuns seful verzilor, Ion Stefan, privind

"inselaciunea practicata de primarul Dumitru Nicolae" cu cele 5.000 de familii galatene carora li s-au trimis adrese in anul 2004 prin care li s-au repartizat terenuri in cartierul Siret. De fapt toate aceste mii de terenuri ar fi atribuite doar pe hartie, pentru ca nimeni nu a primit pana acum vreun petec de pamant.

Este si cazul unei familii care locuieste in apropierea Combinatului, care a primit doua astfel de adrese, dar nu a dobandit nicio bucata de pamant, iar acum Primaria vrea sa-o evacueze.

"In acelasi timp este un act de represiune impotriva unor oameni care vor sa traiasca in Romania. Este practic un caz social, al unei familii compuse din sapte persoane care locuiesc intr-o zona de langa Combinat, iar aparatul de represiune al primarului le-a trimis o somatie in care trebuie sa elibereze acest teren in zece zile", a spus Stefan.

Totodata Ion Stefan spune despre aceste adrese ca reprezinta o inselaciune, iar primarul ar fi facut uz de fals in documente oficiale cu sigla si antetul Primariei. "Constantin Ciobotaru face un protest si ne-a ales pe noi pentru ca a considerat ca suntem un partid de opozitie la Galati si o sa incercam sa-l ajutam", a precizat Ion Stefan.