Cautare

4099 de rezultate pentru "proiectul" (3.72 secunde)
VEZI PROIECTUL Pasajul subteran de la Piata Sudului are primul aviz favorabil din partea Uniunii Europene. Studiul de fezabilitate al investitiei a fost avizat de autoritatile europene, urmand ca municipalitatea sa trimita si proiectul tehnic. ... Urmeaza acum sa trimitem si proiectul tehnic, conform procedurii.
Proiectul initial care prevedea construirea a doua pasaje subterane a fost modificat in Comisia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului, fiind adaugat si un al treilea pasaj.
Proiectul situat pe malul Dambovitei este blocat de mai multi ani, din cauza unui proces deschis de Primaria Sectorului 1.
Daca proiectul va fi realizat, Romania isi va diversifica sursele de aprovizionare cu gaze naturale si va scapa de dependenta de importurile din Rusia. ... Proiectul are punctul de plecare in Bulgaria si urmeaza sa primeasca gazul azer via proiectul TANAP (Turcia - Azerbaidjan).
Proiectul tehnic al podului peste Dunare de la Macin poate fi demarat pana la sfarsitul anului (Autoare:
Brainstorming Consulting si Godmother deruleaza timp de 2 ani proiectul "Trei generatii pentru maine" cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Sectorial de Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 6 "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de interventie 6.1.: ... Proiectul M.A.T.C.A.
Bianca Beatrice Michi Nema, Manager de proiect, ne-a oferit detalii despre proiectul realizat de Asociatia ANCE EUROPE impreuna cu "A.U.R." - Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia.
Proiectul Trei generatii pentru maine isi propune sa sprijine femeile din Bucuresti care sunt in cautarea unui loc de munca, oferindu-le cursuri gratuite de baby sitter, educator specializat, menajera, competente antreprenoriale, competente sociale - civice si competente informatice si sprijin pentru inceperea unei afaceri.
proiectul european este in pana, s-a impotmolit. ... nu extinderea spre Est a Uniunii Europene este motivul pentru care proiectul european se afla in dificultate. ... Politic, proiectul re-unificarii continentului, dupa 1989, a fost, fara indoiala unul generos.
Proiectul legislativ cuprinde o multime de gratuitati si drepturi banesti pentru parlamentari, multe dintre ele fiind deja in vigoare. ... Proiectul de lege a ajuns si la parlamentarii botosaneni, numai ca acestia sustin ca inca nu l-au parcurs. "Proiectul nu a intrat deocamdata in nici un fel de dezbatere.
Proiectul de lege privind minoritatile nationale este la un pas de a fi adoptat tacit, in cazul in care luni Senatul nu va ajunge la votul final. Miza UMDR este aceea de a trece proiectul spre Camera Deputatilor in forma Guvernului.
Proiectul de lege privind organizarea Camerelor de comert si industrie din Romania starneste controverse in cadrul Coalitiei. ... Alianta a promis, in programul de guvernare, retransmiterea Registrului Comertului la Camerele de comert si industrii, iar PNL a elaborat, in acest sens, proiectul legii Camerelor de comert si industrii din Romania.
In cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local al orasului Simleu Silvaniei, desfasurata, joia trecuta, proiectul cel mai cu bucluc a fost cel privind darea in folosinta a unor terenuri din domeniul public al orasului Agentiei Nationale pentru Locuinte, in vederea amplasarii unui bloc de locuinte.
FARCAS)In articolul de saptamana trecuta am prezentat emotia produsa de aparitia, pe 16 decembrie 2017, in prestigiosul The New York Times, a stirii despre faptul ca Pentagonul a cheltuit, intre 2008 si 2012, 22 de milioane de dolari pentru Proiectul de identificare a amenintarilor aviatice avansate (AATIP), de fapt un proiect vizand fenomenul OZN.
Proiectul SAPARD pe masura 2.1 pentru pietruirea strazilor pentru comuna Cogealac a fost incheiat inainte ca Fantanele sa devina unitate administrativa independenta. Motiv pentru care in proiectul intocmit de primarul Cogealacului a fost trecuta si actuala comuna Fantanele cu cateva strazi.
Jurnalistul David Clarke, apropiat procesului de desecretizare, noteaza ca proiectul OZN Blue Book, al Fortelor Aeriene ale SUA, a fost inchis in 1969.
Proiectul ar fi trebuit sa fie discutat astazi in plen. ... Secretarul Camerei Deputatilor, pesedistul Ioan Munteanu, a apreciat ca prezenta deputatilor in ziua de luni, cand se va dezbate proiectul de lege privind ANI, va fi mai buna decat la sfarsitul saptamanii.
Proiectul nu a putut fi pus in aplicare din cauza ca nu primise avizele tuturor furnizorilor de utilitati, asa cum prevede legea, dupa cum a declarat la inceputul anului primarul Craiovei, Antonie Solomon, care i-a numit pe "indaratnici" "sabotorii Baniei".
Apostol Andrei" nu se mai afla in atentia consilierilor judeteni, care nu au dezbatut proiectul la ultima sedinta de Consiliul Judetean. La sfarsitul anului trecut, in ultima sedinta a Consiliului Judetului (CJ), s-a dezbatut proiectul realizarii unei clinici private in curtea celui mai mare spital clinic din Galati.
google-analytics.com