UNIQA Asigurari investeste in angajatii sai si le ofera pentru o perioada de trei luni un program gratuit de sanatate, intitulat Gandeste sanatate.
Programul Gandeste sanatate cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sala.
Trei antrenori vor fi alaturi de angajati in aceste trei luni: Radu Restivan, maratonist, Mihaela Costin, consilier nutrițional, s Diana Vasiliu, terapeut acreditat in metoda Allen Carr's Easyway.
Peste 180 de angajati s-au inscris in program, dornici sa faca o schimbare in bine in viata lor.
Ne gandeam ca acest program va fi bine primit, dar raspunsurile colegilor au fost mai multe decat am crezut initial. Oamenii s-au bucurat si s-au implicat cu mult entuziasm, nu au luat-o ca pe o sarcina de serviciu. M-au inspirat si pe mine, de cand cu programul Gandeste sanatate am reusit sa includ alergari in programul meu zilnic. spune Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.
Fiecare saptamana din programul ”Gandeste sanatate” vine cu cate o noua provocare pentru angajatii UNIQA, fie ca este vorba despre ”Ziua fara lift”, ”Ziua fara tigara”, ”Saptamana fructelor” ori ”Reteta sanatoaa”.
Toate aceste activitati vor culmina cu participarea angajatilor UNIQA la cursele din cadrul evenimentului sportiv UNIQA Asigurari Bucharest 10K & Family Run din 3 aprilie, in Piata Constitutiei (mai multe informatii aici).
Programul oferit angajatilor nostri vine in contextul in care am declarat anul 2016 ca fiind anul asigurarilor de viata si de sanatate in cadrul companiei UNIQA. Am inceput cu noi si vom continua cu clientii nostri, carora dorim sa le oferim produse concepute special, pornind de la nevoile lor. Vrem sa aratam ca un stil de viata sanatos este posibil chiar si atunci cand avem un program incarcat, de aceea vom oferi clientilor mai mult decat simple produse, ci adevarate experiente.
In 2016, UNIQA va lansa doua noi produse de sanatate, unul destinat persoanelor fizice si altul destinat companiilor care vor sa aiba angajati sanatosi pentru o afacere sanatoasa. Cele doua produse cu care venim in intampinarea clienților nostri sunt inovatoare pe piata asigurarilor de sanatate din Romania si includ beneficii care incurajeaza un stil de viata sanatos. Cu ajutorul lor ne propunem sa schimbam mentalitatea existenta in acest moment in piata” completeaza Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.
UNIQA Asigurari devine pe zi ce trece un sustinator tot mai puternic al sportului si culturii. Consideram ca ambele se integreaza in campania noastra ”Gandeste-te sa ai curaj sa fii fericit”, prin care indemnam angajatii si clientii sa fie proactivi si sa caute bucuria in fiecare moment, in fiecare intamplare din viata lor, spune Brandusa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurari.
UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale si furnizeaza servicii pentru mai mult de 470.000 de clienti, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei.
UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 40 de companii in 19 tari si 22.000 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 10 milioane de clienti.