Cautare

3641 de rezultate pentru "programul de revelion" (2.67 secunde)
Toate cabanele de vanatoare din Bistrita-Nasaud ale Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva au fost inchiriate pentru noaptea de Revelion, anunta Mediafax. Pretul locurilor, insumand peste 100, a variat intre 35 si 65 de lei/zi de persoana.
Romanii au cheltuit la sfarsitul anului trecut peste 30 de milioane de euro pentru pachetele turistice de Revelion, din care circa 24 de milioane de euro in statiunile turistice din tara, potrivit unui comunicat al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).
Agentiile de turism din Valea Jiului prezinta deja ofertele pentru vara anului viitor. ... Preturile sunt exact ca si cele din vara care a trecut, indiferent daca oferta e la mare, balneo, montana sau externa", a declarat Romeo Rosia, reprezentantul Centrului de informare turistica din Petrosani.
Cu toate ca mai este destula vreme pana la sfarsitul anului, agentiile de turism au inceput deja sa ofere destinatii pentru petrecerea sarbatorilor de iarna. Potrivit unui post de televiziune de stiri, in topul ofertelor se gasesc destinatiile externe, specifice sporturilor de iarna, cum ar fi Austria sau Italia.
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Basescu se cearta cu "meniul" de Revelion Dupa ce in campanie s-a razboit cu pliantele electorale ale USL Traian Basescu a revenit la vechile metehne. Basescu i-a atacat luni pe jurnalistii prezenti la "poarta lui" de la vila de protocol din Covasna, nemultumit de faptul ca acestia au publicat...
Frumoasa vedeta a fost gazda Vanghelionului de la Romexpo alaturi de Aurelian Temisan si a purtat la 12 noaptea o rochie Roberto Cavalli cu care a facut furori atat pe scena, cat si in culise! Ramona Badescu a fost si anul acesta gazda Vangelionului de la Romexpo.
Dupa ce a avut parte de sarbatori de iarna linistite, in familie si de un Revelion petrecut acasa, impreuna cu cele doua fiice ale sale, Mayra si Indira, Rocsana Marcu a decis sa inceapa noul an cu o vacanta.
"Fa ce-ti spune inima" si intra in noul an alaturi de cel mai in voga entertainer al momentului, Horia Brenciu, la Revelionul Biavati Events.
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal, a intrat in noul an alaturi de familia ei, cu vise, sperante, si multe asteptari de la 2014. A petrecut atat Craciunul, cat si Revelionul in noua ei locuinta pe care a achizitionat-o de Mos Nicolae, situata in cartierul Nothing Hill.
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Julia Jianu, care are agenda incarcata cu concerte si evenimente de Craciun si Revelion, si-a dorit sa treaca in noul an cu un ten fara imperfectiuni.
Alina Marica, cea care a creat brandul Maressia, va recomanda sa purtati de sarbatori, atat de Craciun, cat si in noaptea de Revelion, o rochie tip furou, cu o broderie pe spate sau o rochie din catifea rosie.
Jurnal de una singura, de Areta Sandru mamei mele Au inchis usa si-au plecat. ... Fiica mea e convinsa ca va vana arici si e bine ca ideea asta a facut-o sa plece uitand de mine. ... Cei de deasupra mea, barbatul si fiul, au inceput o partida de scrima.
Daca babilonienii sarbatoreau Anul Nou inca de acum 6000 de ani, in epoca moderna Revelionul a devenit unul dintre cele mai asteptate momente ale anului. Un eveniment sarbatorit diferit de fiecare popor in parte, in functie de caracteristicile culturale ale fiecarei tari.
In perioada 19 iunie - 16 iulie, Carrefour Romania lanseaza o noua provocare clientilor sai si ii invita in Marea Vanatoare Aniversara pentru a sarbatori 13 ani de preturi incendiare pe piata din Romania.
Ce surprize ne rezerva vremea in NOAPTEA de REVELION /ampress.ro Pentru urmatoarele trei zile, meteorologii anunta vreme mai rece decat ar fi normal Miercuri, vremea continua sa se raceasca si noaptea gerul se va instala in nord si in centru, dar izolat si in restul teritoriului.
De curand, el a ales un pachet welness pentru cupluri de la Premier SPA- primul concept fusion intre Health Spa si Wellnes Spa din Romania. Pachetele pentru cupluri sunt extrem de apreciate pentru cei ce isi doresc o escapada romantica si mult rasfat chiar si pentru o zi.
ECATERINA BATRANEANU) Sarbatorile de Iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada din an in care emotiile si trairile noastre ajung la cote maxime. Si totul se intampla datorita magiei de neegalat a clipelor petrecute alaturi de cei dragi, de familie.
Restaurantul La Vioara Rosie este deja cunoscut pentru muzica live, serile tematice si preparatele delicioase Pentru ca noaptea dintre ani sa fie unica, Restaurantul La Vioara Rosie isi intampina invitatii cu muzica de petrecere de cea mai buna calitate asigurata de Taraful George Patrascu si artistii:
Metroul va circula pe toata durata noptii de Revelion la interval de 10 minute, respectiv de 20 de minute dupa ora 1.00.
google-analytics.com