Cautare

470 de rezultate pentru "procese" (3.78 secunde)
Potrivit presedintelui PRM Constanta, Radu Comanici, "80% din reprezentantii sectiilor de votare au mai participat la procese electorale si cunosc deja mecanismul".
De altfel, Manea spune ca a avut o intelegere cu o firma, insa nu a dorit sa o determine pe aceasta sa intre in conflicte si eventual in procese cu primaria pentru ca nu a autorizat afisajul.
Nemultumirea liderilor centrali este cauzata, in primul rand, de frictiunile existente intre fostii si actualii lideri locali, manifestate prin razboaie mediatice "pe fata", procese in instanta si nelipsitele sedinte cu scandaluri, fiecare acuzand pe fiecare ca trage in jos partidul.
Decanul Facultatii de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Oradea, pesedista Lia Pop, sustine ca organizatia politica al carei membru este isi propune, in cazul in care va ajunge la guvernare, doua proiecte ambitioase pe sanatate si justitie.
Vom avea mii de procese pe care Romania le va pierde la CEDO si Guvernul si bugetul Romaniei vor trebui sa plateasca acesti bani din banii contribuabililor.
"In timp ce zeci de mii de oameni isi pie-rd locurile de munca, bugetarii sunt in procese pentru acordarea de sporuri din anii anteriori, dar si pentru viitor.
doua articole de enciclopedie de minimum 1.000 de caractere (incluzand spatiile) fiecare referitoare la Uniunea Europeana (persoane, institutii, alte entitati, procese politice, istoric etc.), postate pe www.eurospeak.ro, wiki-ul de notiuni europene girat si finantat de Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, grupul euroliberal, prin intermediul Adinei Valean.Tinerele dornice de a participa la Youth Press Project se vor putea inscrie in concurs prin trimiterea scrisorilor de intentie si a articolelor postate pe eurospeak.ro la adresa de e-mail [email protected], intre 16 si 30 martie.
Satul de procese si tentat de banii samsarilor imobiliari, Viisoreanu si-a vandut drepturile succesorale pentru suma de 200.000 de lei unui anume George Mircea Dumitrescu din Craiova, prin intermediul avocatului Bogdan Popescu, cunoscut pentru implicarea sa in procesele prin care halci masive de teren din proprietatea orasului au trecut in posesia unor afaceristi controversati.
Voronin acuza Romania"Romania este implicata in toate aceste procese, insa rabdarea are limitele ei. Ii cunoastem pe autorii acestor evenimente, dar, in parte, ei au fugit", a declarat, ieri, Voronin la o intalnire cu reprezentanti ai societatii civile.
Presedintele Traian Basescu a decis sa sesizeze CCR fata de asumarea puterii judecatoresti a unor prerogative ce apartin Executivului si Legislativului, precizand ca magistratii au castigat numeroase procese privind acordarea de sporuri salariale, in baza unei legi care a fost abrogata in 2000.
De altfel, cu Perla Majestic, dupa ce a castigat cele 3 procese, am cazut de comun acord sa incetam doua contracte din Navodari si Mamaia si vor fi inca 10 hectare in plus pentru hotelieri", a declarat ieri Laurentiu Marin, directorul DADL.
In alta ordine de idei, doctorul Geronimo Branescu a mai precizat faptul ca unii angajati din cadrul directiei au completat gresit mai multe procese-verbale de contraventie, motiv pentru care au fost contestate in instanta de catre agentii economici sanctionati, asa incat unii au avut castig de cauza.
Stirile despre noi masuri ale guvernului, despre inaugurarea unor drumuri care se rup a doua zi dupa inaugurarea de catre primul ministru, despre noi reusite ale presedintiei sau chiar stiri despre noi procese intentate oamenilor altor partide.
In plus, exista primarii care au si procese pe rol cu statul pentru a obtine dreptul de administrare al baltilor si lacurilor, asa cum este cazul comunei Rasova.
Pentru distrugerea explozibilului s-au incheiat opt procese verbale in perioada august-septembrie 2008, semnate de catre comisia instituita in acest sens si formata din inginerul Gheorghe Mustata, Nicolae Mateescu, Livia Diaconu, Ion Papoiu, Ionel Branzan si Marin Sogar, toti angajati ai Uzinei Mecanice Babeni.
Situatia centralizarii datelor facuta publica la ora 8.00 arata ca mai sunt de centralizat procese-verbale din Arad, unde centralizarea s-a facut in 92,29% din sectiile de votare, Bacau (95,37%), Bihor (74,14%), Caras-Severin (96,29%), Constanta (63,54%), Iasi (78,86%), Ilfov (99,59%), Maramures (99,57%), Olt (72,24%), Suceava (86,54%), Teleorman (98,83%), Timis (95,06%), Tulcea (83,06%).
Cu toate acestea, Orban a declarat pentru AGERPRES ca nu se asteapta la alegeri anticipate, intrucat ‘‘cele sapte procese electorale din ultimii doi ani au epuizat Romania‘‘.
Lucrarile se desfasoara in reuniuni plenare si grupuri tematice abordand probleme diverse privind evolutia Uniunii Europene dupa Lisabona si relatiile sale cu alte zone precum si procese interne zonale, problema energiei si a securitatii energetice, problemele securitatii alimentare s.a.
"In conditiile actuale, in fata unor procese complicate, care deterioreaza guvernarea, fara indoiala ca opozitia este obligata sa conlucreze. Fiecare are orientarea sa politica, pozitiile sale ideologice, dar, dincolo de acestea, este ceva comun:
Conform noilor procese-verbale primite de la Ministerul Finantelor, unii s-ar putea nu primeasca nici un ban, in timp ce altii, care au avut rezultate mai bune, ar putea incasa chiar si stimulente mai mari de 74% dintr-un salariu.
google-analytics.com