Cautare

1853 de rezultate pentru "pro tv pitesti baiatul rapit de camatari" (3.20 secunde)
Un roman aflat pe lista Most Wanted a FBI a fost prins la 15 ani dupa ce a rapit o milionara din SUA, a injectat-o cu un virus periculos si i-a cerut 8,5 milioane de dolari ca sa ii administreze antidotul.
Un barbat a rapit o femeie, a bagat-o in portbagajul unei masini si a dus-o pe un camp din Sectorul 3 unde a incercat sa-i dea foc. Femeia a fost salvata de politisti.
In urma cu cativa ani, familia Oliviei Ster a fost marcata de tragedia mortii surorii vedetei Pro TV. Bolnava de cancer, aceasta s-a stins, lasand in urma un baietel de doar 5 ani.
Stirile Pro TV : Accidentul din centrul Capitalei in care doi oameni au murit, FILMAT de camere. ... Totul s-a petrecut din cauza unei femei care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, iar autoturismul a fost lovit in plin de alte doua masini.
Jojo, actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv, a adus pe lume primul ei copil: Catalina Grama, alias Jojo, este mamica unui baietel de nota 10.
Singura solutie pentru ca viitorii parlamentari sa fie alesi prin vot uninominal este ca principalele partide din Parlamentul Romaniei, PSD, PNL si PD, sa cada de acord asupra unei variante comune de sistem de vot.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor. Asociatia atrage atentia asupra unor actiuni cu scop electoral organizate de filialele locale ale unor partide politice.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
B.I.) Intr-un moment de profunde schimbari geo-politice, Romania s-a pricopsit cu un presedinte mut si incompetent, diplomatia e complet dezorientata, iar CIA s-a amestecat prea mult, prin intermediul SRI, in toate afacerile politice interne din ultimii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice organizeaza in perioada 8 - 11 octombrie 2014, in Bucuresti, Congresul International de Medicina Dentara.
Am reusit sa exportam peste Prut prostia, miopia si dezinteresul caracteristic de la Bucuresti! / mariustuca.ro Fostul premier Victor Ponta comenteaza pe pagina sa de Facebook situatia politica din Republica Moldova considerand ca perspectiva preluarii puterii de catre formatiunile politice pro-ruse este deja un eveniment aproape inevitabil.
Din cand in cand, televiziunea care se lauda ca are vedete pe post de prezentatori si nu numai, arunca pe post cate o stire de genul: „X-ulica de la emisiunea cu bune si nebune (v-ati prins care este postul de televiziune, nu-i asa?) este prietena fotbalistului Y”.
"Hanul Piratilor" din Navodari are de mai bine de o luna un nou proprietar. Astfel, SIF Muntenia a anuntat pe 11 octombrie ca a vandut pachetul majoritar de 84,4% din actiuni, in schimbul a peste patru milioane de euro, catre o persoana care a solicitat anonimatul.
Mai devreme sau mai târziu, bancile vor scumpi creditele, dupa ce BNR a majorat dobânda de politica monetara la 9,5 la suta.
'V-ati intrebat vreodata de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastra par de necontrolat, de ce platiti rate insuportabile la banca, de ce nu va mai place nimic din ce aveti in casa, de ce va vine mereu sa va certati cu toata lumea, de ce va simtiti neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebui sa va serveasca, de ce nu sunteti fericit si nici macar multumit, sau pur si simplu de ce fetele poarta de aproape 2 ani cizme in miezul verii ?
Bancile au ajuns sa fie considerate adevarati camatari. ... Partea proasta este ca foarte rar clientii isi pot negocia clauzele contractelor de creditare.
google-analytics.com