Cautare

118 de rezultate pentru "printul" (8.74 secunde)
Presedintele Traian Basescu l-a primit astazi, la Palatul Cotroceni, pe printul Charles al Marii Britanii, prilej cu care i-a multumit pentru filmul despre muntii Carpati pe care l-a realizat si pentru promovarea Romaniei, informeaza Agerpres. ... La randul sau, printul Charles i-a multumit sefului de stat roman pentru felicitari.
Cine il asociaza cu un personaj de benzi desenate Meghan Markle si printul Harry au devenit parintii unui baietel pe data de 6 mai 2019. ... Harrison inseamna fiul lui Harry, iar Mountbatten a fost purtat de raposatul unchi al bunicului lui Harry, printul consort Philip.
Ducesa Kate si Printul William au umplut de bucurie intreaga lume pe data de 22 Iunie 2013, atunci cand fiul lor a venit pe lume. Printul George, al carui botez va avea loc in curand, nu este constient de marea sa faima;
Printul Charles a fost intampinat de presedintele Romaniei. ... Printul Charles va vizita centrul de refugiati ucraineni de la Romexpo.
In fine, se filmeaza si apoi - ca sa scurtam povestioara imaginata de mine ca se petrece in mintea blondinei de la un anumit post de televiziune, care a luat "pulsul" localitatii vizitate ieri de printul Charles - se transmite.
Printul William si Printesa Kate au fost huiduiti in Boston, in timpul unui meci NBA. ... Kate Middleton si Printul William fac un turneu dincolo de ocean, in America.
Printul Harry a sustinut ca fratele sau, William, "l-a trantit la podea", in 2019. The Guardian relateaza o cearta din 2019 pe care Harry o povesteste in Spare.
Printul Paul de Romania nu renunta la incercarea de a obtine o parte din averea regala.
La receptie vor participa printul consort Philip si printul Charles care va fi insotit de sotia sa, Camila. Potrivit purtatorilor de cuvant ai familiei regale, detaliile referitoare la organizarea acestor evenimente nu vor fi facute publice din motive de securitate.
Premiul pentru "cea mai buna piesa a anului" a fost oferit de printul Nicolae lui Liviu Lucaci, pentru piesa "Nostalgicii calatori". ... Romania are nevoie de valori iar valorile au nevoie de apreciere", a spus printul Nicolae.
Bettina Graziani Oameni de gust precum Jacques Fath, Hubert de Givenchy, editorul Guy Schoeller -sau printul Ali Khan au fost cuceriti, de-a lungul timpului, de farmecul acestei femme fatale.
Printul Gr. ... - Traiasca printul! Traiasca depuatii! Jos strigoii! Toata Strada Mare era plina de lume. Ore intregi au durat strigatele entuziaste ale poporului.
Ideea aceasta de drum, de parcurs, este drumul fiecaruia dintre noi care, fara sa aiba incercari, fara sa rezolve situatii periculoase - daca e sa ma refer la micile provocari pe care le parcurge printul shangdi di liwu -,nu poate ajunge sa iubeasca.
Totusi, dupa cateva saptamani, Filler si echipajul sau au primit o invitatie sa ia masa cu printul Filip, duce de Edinburgh (sotul reginei Elisabeta II), care era interesat de cele intamplate.
Totusi, dupa cateva saptamani, Filer si echipajul sau au primit o invitatie sa ia masa cu printul Filip, duce de Edinburgh (sotul reginei Elisabeta II), care era interesat de cele intamplate. Intre altele, printul a mentionat:
Guvernul a alocat suma de 720 de milioane de lei pe luna reprezentantului special al guvernului pe probleme de integrare, cooperare si dezvoltare durabila, care este printul Duda. Eu stiu ca in tara asta sunt oameni care fac mult mai mult decat printul si pentru mult mai putini bani.
Tunurile financiare se pare ca sunt date de conducerea intreprinderii, care impreuna cu printul romilor, Leo de la Strehaia, si alt rom din lumea interlopa, Mitus, au pus pe drumuri cinci clanuri de romi, care au fost inselati de cei trei cu 400 de miliarde de lei vechi si 300 de galbeni mari, dati spaga directorului Oltchim.
Brunea-Fox, cel pe drept cuvant considerat si numit Printul reportajului romanesc. Dupa ce a urmarit cu mare atentie, la televizor, evenimentele, Brunea-Fox i-a spus sotiei sale, Lisette Daniel Brunea:
Cu toate acestea, printul va reprezenta in continuare peste 70% din totalul cheltuielilor. ... In cel de-al doilea studiu citat, specialistii contrazi primul studiu in ceea ce priveste ponderea viitoare a publicitatii in printul local:
De asemenea, pentru promovarea Generatiei de Aur in cadrul emisiunii "Confesiuni". ASR Printul Paul si ASR Printesa Lia - pentru activitatea Fundatiei Printul Paul pentru Romania.
google-analytics.com