Cautare

118 de rezultate pentru "printul" (3.23 secunde)
A trebuit sa vina printul Charles sa ne atraga atentia ca ineditul trebuie cautat in satele noastre, acolo unde natura a facut ceea ce n-a putut sa faca omul, nici chiar in cele mai dezvoltate tari si unde locuitorii mai pastreaza vechile traditii, mostenite de la parinti si bunici.
Printul Charles a ajuns in Romania. Fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis.
Printul William e acuzat ca a urcat pe un cal drogat la o repetitie. Incepand cu 2 iunie, britanicii sarbatoresc 4 zile Jubileul Reginei.
Printul Charles a devenit Regele Charles al III-lea, dupa decesul Reginei Elisabeta a II-a. Charles este noul Rege al Marii Britanii si va domni sub numele de Charles al III-lea.
Proclamatia este semnata de Regina Consort, Printul de Wales, arhiepiscopi si premier. Printul William a semnat Proclamarea Regelui Charles al III-lea.
Printul este unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din Anglia. Proprietatile se intind de la Devon pana la Kent si Nottinghamshire.
Printul George si Printesa Charlotte se vor alatura celor peste 2.000 de invitati la inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a, la Abatia Westminster.
Regina a fost inmormantata alaturi de Printul Philip intr-o ceremonie privata. 10.000 de militari au participat la ceremoniile de la funeraliile Reginei.
Meghan si Printul Harry au adus un omagiu indragitului artist britanic. Printul Harry a punctat prietenia pe care o are cu artistul aniversat acum.
Printul Harry sustine in cartea sa autobiografica "Spare" (Rezerva) ca a fost batut in 2019 de fratele sau, William, mostenitorul coroanei, dupa o cearta legata de casatoria sa cu actrita Meghan Markle, scrie The Guardian, care a avut acces la volumul ce urmeaza sa fie publicat in curand.
Printul Harry a vorbit despre moartea mamei sale, Printesa Diana. Harry: "Toata lumea credea si simtea ca o cunoaste pe mama noastra" Harry:
Printul Harry se afla in turneu de promovare pentru "Spare" - "Rezerva". Printul Harry isi lanseaza primul volum de memorii astazi, pe 10 ianuarie.
Istoricii au remarcat rapiditatea cu care Printul Charles a preluat atributiile de rege dupa moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. ... Printul Charles avea atunci 20 de ani.
Printul Harry, fiul cel mic al Regelui Charles, a fost implicat intr-un incident auto, au anuntat reprezentantii sai.
Printul Harry se va prezenta in fata instantei pentru a depune marturie impotriva mai multor tabloide britanice. Harry spune ca tabloidele i-au invadat intimitatea prin piratarea telefonului personal.
Zi istorica la Londra, unde Printul Harry a depus marturie in cadrul unui proces intentat impotriva mai multor tabloide. Ducele de Sussex este primul membru de rang inalt al familiei regale, din ultimii 130 de ani, care apare in instanta.
printul Turki Al Faisal - Arabia Saudita; Khaled Al Attiyah - Quatar), ambasadori (Jack Matlock - fost ambasador SUA la Moscova in 1989;
Vizavi de straini ma ingrijoreaza atentia pe care o dau de o vreme incoace unele personalitati Transilvaniei (aluzie la Printul Charles - n.r.).
Regele Juan Carlos I al Spaniei si Regina Sofia a Spaniei, precum si printul Charles sunt deja la Palatul Regal, in sala Tronului, alaturi de membrii Casei regale a Romaniei.
Evenimentele de la 30 decembrie 1947 In luna noiembrie 1947, Majestatea Sa Regele Mihai si Regina-mama Elena sunt invitati la nunta Principesei Elisabeta a Marii Britanii, actuala Regina, cu Printul Filip (intre cele doua Familii Regale exista apropiate legaturi de rudenie).
google-analytics.com