Cautare

118 de rezultate pentru "printul" (2.62 secunde)
PRINTUL CHARLES se plimba prin Ardeal si il intalneste pe Gheo care cosea si dorind sa intre in vorba zice :
Il ascultam vorbind si-mi aduceam aminte ce ne povestea tata in copilarie despre printul frumos si trist, despre destinul lui de copil, de adolescent, de tanar, caruia ceilalti ii asezau pe umeri greutatile tarile si ale epocii, despre demnitatea si daruirea cu care si-a asumat responsabilitatile si si-a iubit poporul, care l-au iubit cu aceeasi dragoste patriotica.
Astfel, principesa Margareta si principele Radu l-au primit la Castelul Savarsin pe regele Simion al II-lea al Bulgariei, insotit de regina Margareta, precum si pe printul Lorenz al Belgiei, insotit de printesa Astrid.
Am accesat palatulsnagov.ro si am aflat ca "Palatul Snagov a fost construit in anii 30 de catre Printul Nicolae si extins in anii 80 de familia Ceausescu.
Printul Otto Friedrich Ludwig de Bavaria, pe care grecii aveau sa il cunoasca sub numele de regele Othon, descindea astfel in tara de pastori si pescari, cu cativa latifundiari, destui turci si multi analfabeti, si care era mult mai mica decat Grecia de azi, ce sa mai vorbim de teritoriul intins din Imperiul Otoman in care locuiau greci (Atena avea cateva mii de locuitori, in vreme ce comunitatile grecesti din Smirna - Izmirul de azi - sau Alexandria aveau sute de mii).
Guvernul roman a mituit fruntasi albanezi pentru ca o ruda a reginei Romaniei sa fie adusa pe tronul noului stat, o alegere insa neinspirata, deoarece printul Wied a preferat sa fuga de responsabilitatile coroanei albaneze.
Printre membrii Fundatiei "Omenia" se numara si IPS Teodosie, regretatul Ion Ratiu, printul Paul al Romaniei, Petre Roman, Radu Vasile, Virgil Magureanu, dar si membri internationali precum Lordul Braine of Whetley, Lordul Bethell, Coiuncu Hussein, Louisos Caragheorghes si Elisabeth Ratiu.
Nu numai seful statului a onorat cu prezenta acest eveniment, ci chiar membri ai Casei Regale, si anume Printul Paul si Printesa Lia ai Romaniei.
De atunci, Alba ca Zapada zace cu marul in gat, tot asteptandu-si printul. Dinu Patriciu a prins ideea din zbor si a rostogolit-o mai departe.
Pippa Middleton a dezvaluit care este secretul sau pentru mentinerea siluetei pentru care este invidiata incepand de la nunta surorii sale cu printul William.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1 TV, ca decizia Regelui Mihai de a abdica a fost "un act de tradare", el adaugand totodata ca relatia sa de apropiere cu printul Paul a fost un gest pentru a proba ca nu are nimic cu Casa Regala.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1 TV, ca decizia Regelui Mihai de a abdica a fost "un act de tradare", el adaugand totodata ca relatia sa de apropiere cu printul Paul a fost un gest pentru a proba ca nu are nimic cu Casa Regala.
Revenirea in tara a fost salutata de circa un milion de oameni, iesiti in strada in centrul Capitalei, unde Regele i-a salutat pe romani de la balconul hotelului Continental si l-a prezentat pe nepotul sau, printul Nicolae, drept mostenitor al tronului.
Ca si Buddha, printul care nu ducea lipsa de nimic, Ernesto cunoaste mizeria saraciei, boala si foametea, impregnandu-se cu dorinta de a face o schimbare in folosul defavorizatilor.
A incurcat termenii (presedintii isi dau demisia, regii abdica) ca urmare a incuscririi cu printul Paul, alt surogat. Impreuna, Basescu si subalternii Paul si consoarta, desprinsi parca dintr-un tablou cu familia Adams, desavarsesc mascarada.
Printul a calatorit cu trenul, la clasa a doua, sub numele de Carol Hettingen, pana la Buzias, de unde a luat vaporul.
Seful statului a facut aceste declaratii pe Aeroportul Heathrow, inaintea intoarcerii la Bucuresti si dupa o intalnire cu printul Charles de Wales, care a avut ca subiect si consecintele construirii autostrazii Brasov-Bors asupra mediului si a localitatilor sasesti.
Poneii, Printul, de doi ani, Pamela, de trei ani, Victor, de cinci ani, si Ioncy, de sase ani, au venit la ferma de doua saptamâni si au fost cumparati din Ungaria.
Ea a fost adusa pentru prima data in atentia presei de catre Printul Andrei Ratiu, prin intermediul Scolii de modelling Prince d‘Armeny.
doctorul Hur Jun, urmat, din 22.11.2010, de Legendele palatului: printul Jumong, al carui ultim episod a putut fi urmarit pe 15 martie.
google-analytics.com