Cautare

118 de rezultate pentru "printul" (2.57 secunde)
Fara cartea la jumatate de pret, vanzarile merg greu, iar romanii de la bloc nu prea mai au unde inghesui atatea exemplare de colectie. In Vest, publicitatea din presa tiparita bate printul, in Ungaria e jumi-juma, din Romania inspre Est, televiziunea face legea.
Am luat aceasta decizie din cauza deciziilor prin care trece printul", a declarat pentru Mediafax, George Arion, presedintele director general al societatii Publicatiile Flacara SA..
Intr-un comunicat publicat astazi, reprezentantii grupului Intact spun ca directia este catre digital si catre video, fara a da detalii legat de ce se va intampla cu printul:
Printul per ansamblu s-a atrofiat ca hip-hopul romanesc si a inceput sa vanda caciuli la juma’ de pret, dar nu in egala masure si tabloidele.
presedintele UEFA, Michel Platini, presedintele FIFA, Joseph Baltter, presedintele CIO, Jacques Rogge, premierul italian Mario Monti si cel spaniol Mariano Rajoy, printul Felipe al Spaniei sau presedintele ucrainean Victor Ianukovici.
Cluburile nu se cumpara prin presa, ati vazut Newcastle, l-a luat printul Arabiei Saudite, nu a stiut nimeni. Un investitor serios nu ar fi facut alarma asta.
Un raport recent realizat de prestigioasa companie Merrill Lynch dezvaluie ca in vreme de radioul si printul au evolutii modeste, Internetul si cablul se afirma ca vedete ale publicitatii de peste ocean in aceasta aproape jumatate de 2005.
Cele mai celebre volume lansate de ei cuprind multe basme si povesti populare culese din Europa, precum "Cenusareasa", "Printul broscoi", "Hansel si Gretel", "Rapunzel", "Rumpelstiltskin", "Alba ca Zapada".
In cursul zilei au ajuns la Covasna si s-au cazat la acelasi hotel si "printul" Paul si "printesa Lia", singurii "regali" pe care ii recunoaste Basescu.
In cadrul aceleiassi sectiuni, alaturi de Adrian Sarmasan, Zoia este nominalizata si pentru melodia ’’Da-mi ochii tai’’, piesa plina de ritm si voie buna molipsitoare. Adrian Sarmasan, supranumit ’’Printul Vanator’’ spune urmatoarele despre muzica folk:
Alaturi de ea se afla si Ducele de Cambridge", au declarat oficiali ai casei regale intr-un comunicat de presa. La Spitalul St. Mary, situat in vestul Londrei, s-a nascut si Printul William, in 1982.
Printul William si Kate Middleton au devenit parinti! Foarte interesant este ca actrita Delia Antal are cateva scene in film cu printesa Diana, Delia fiind fascinata de mica de Lady Di, o parte a filmului sau de debut fiind inspirat chiar de aceasta.
Printul Vladimir Ghika, primul pas pe treapta catre sfintenie "Credinciosii au avut la dispozitie peste 7.000 de scaune, iar altarul care a fost pregatit va avea o cruce foarte inalta, de peste 10 metri, pentru ca acest spatiu expozitional sa devina o biserica in toata regula si pentru ca toti crestinii sa traiasca un moment de inaltare spirituala, de apropiere de Dumnezeu si in acest perimetru generos", a anuntat purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, parintele Francisc Dobos.
ASR Printul Paul al Romaniei si ASR Printesa Lia a Romaniei, Stela Popescu, Irina Radu, Liliana Sandulescu, Marina Almasan, Petru Luhan, Florin Alexa, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Mirabela Dauer, Raul, Silvia Dumitrescu, Elvira Deatcu, Florentina Opris, Sorin Marcus, Diana Matei, Dinu si Deea Maxer, Mircea N.
A cantat pentru cuplul princiar al Japoniei, printesa Kiko si printul Akishino, a concertat in Basilica di Santa Maria Sopra Minerva (Roma), in memoria Maici Theresa din Calcutta sau a fost invitat sa concerteze in cadrul festivitatii de incheiere a Olimpiadei din Beijing.
Acceptarea de catre Printul Carol de Hohenzollern a tronului Principatelor in 1866, promulgarea Constitutiei in acelasi an, precum si castigarea independentei in 1878 - tara avea sa fie cunoscuta de-aici inainte sub numele de Romania - au determinat un val de investitii germane care au intarit relatiile culturale intre cele doua tari, ce incepusera sa prinda contur inca din anii 1830-1840.
Documentarele precum "Vin romanii" nu sunt drepte si distrug reputatia unei natiuni si va rog sa urmariti si sa transmiteti documentarul despre adevarata Romanie, "Wild Carpathia 1, 2, 3", facut de niste britanici foarte inteligenti, mai ales ca insusi Printul Charles promoveaza Romania si are numai lucruri bune de spus despre ea", a postat actrita, producatoarea si regizoarea Delia Antal pe binecunoscuta retea de socializare.
Cu ocazia primei iesiri cu printul George, dupa ce a nascut inceputul lunii mai, ducesa de Cambridge, Kate avea o tinuta simpla - tricou marinar si jeans slim, pe care, evident, nu i-ar fi putut purta daca nu slabea.
Ca sa inchei intr-o nota vesela, pana si Ducesa Kate si Printul William au stocat probe de celule stem la copiii lor, nu-i asa?
In ziua urmatoare, in cadrul Galei ce se va desfasura la Fairmont Hotel din Monte Carlo, in prezenta ASR Printul Albert de Monaco, Ionut va interpreta una dintre piesele trupei sale, Vagabond” â€" muzica de Sandu Rotaru si Ionut Ungureanu, versuri de Radmila Popovici-Paraschiv.
google-analytics.com