Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Uninvented Kids ii invita pe copii la o noua intalnire cu Dodi si Roni sambata, pe 18 februarie, de la ora 11.00 la Muzeu.
Neinfricații exporatori care strabat lumea-n lung si-n lat studiind flora si fauna Planetei vor veni la Antipa insotiti de cativa prieteni din povestile copilariei!
Pentru cei care inca nu ii cunosc, Dodi este ursul polar caruia ii dau viata Ana-Maria Craciun-Lambru si Monalisa Toncu iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ana-Maria Cucuta si Victoria Radu. Ei fac echipa buna cu Alexandra Florina Popa, o cercetatoare pasionata de la Muzeul Antipa si de-abia asteapta sa le povesteasca celor mici despre noile lor aventuri!
Daca in prima parte a intalnirii copiii vor afla curiozitati si lucruri inedite despre cativa prieteni indragiti ai povestilor copilariei - ursul pacalit de vulpe si furnica cea harnica, in a doua parte a orei papusarii le vor pune la incercare atentia ssi cunostintele printr-o serie de jocuri si ghicitori, realizate sub forma teatrului de umbre. Artistii Companiei Uninvented Kids au tinut sa precizeze ca au pregatit o mica surpriza tuturor celor care vor fi inspirati de momentele artistice si vor dori sa-si faca acasa propriul teatru de umbre!
Va asteptam, asadar, pe toti cei care iubiti basmele citite seara inainte de culcare, sa povestim despre copilarie cu Alex, Dodi si Roni, precum si cu minunata lor trupa de papusari!
La intalnire sunt invitati copiii cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani. Inscrierile se pot face pe adresa de e-mail [email protected], in limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.
Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa: www.facebook.com/muzeulantipa.
Parteneri: Pipo si Doxi
Parteneri media: MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Orasul Meu, Gradinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucuresti, inParc, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Mamica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.