Cautare

17273 de rezultate pentru "predare anl satu mare" (4.53 secunde)
In acest an, vor mai fi finalizate inca aproximativ 4.000 de locuinte pentru tineri prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL). ... Trebuie spus ca in prezent sunt in lucru 6.600 de apartamente prin ANL, iar pentru inca 14.000 proiectele sunt finalizate.
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), a avut, ieri, o discutie cu mai multi reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) Bucuresti, in frunte cu directorul general Pavel Belinski, privind locuintele pentru tinerii din municipiu.
Cu toate ca inca se asteapta hotararea de Guvern prin care locuintele ANL pot trece in proprietatea privata, constantenii iau cu asalt Regia Autonoma de Exploatare a Domeniului Public si Privat (RAEDPP) Constanta.
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetarile privind activitatea Society Club si l-au inaintat Parchetului de pe linga Tribunalul Satu Mare, in acest dosar fiind cercetate 11 persoane.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. ... Ministerul Finantelor a blocat conturile firmei Guris Parcul Industrial Satu Mare ar fi trebuit sa fie finalizat in luna decembrie a anului trecut.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Ieri, la zece zile de la prima lor intilnire, noul prefect Radu Bud a avut o discutie de aproape trei ore, la sediul Prefecturii, cu fostul prefect Valer Marian, ocazie cu care acesta i-a prezentat un inventar al principalelor probleme semnalate si ramase in curs de solutionare la nivel judetean, si in care trebuie sa se implice si Consiliul Judetean, Primaria municipiului Satu Mare si alte institutii publice, se arata intr-un comunicat trimis ieri redactiei de purtatorul de cuvint al prefectului, Sorin Martin -Veres.
Intreaga conducere a PD Satu Mare a fost schimbata simbata printr-o decizie a Colegiului Director al partidului.
Aflat la prima vizita a sa in judetul Satu Mare, consulul Republicii Federale Germania la Timisoara, Rolf Maruhn, s-a intilnit ieri cu prefectul Valer Marian.
Guvernul a hotarit, printr-un proiect de lege recent aprobat, eliminarea subventiilor acordate prin ANL pentru construirea de locuinte proprietate personala prin credit ipotecar. ... Guvernul a modificat si completat in ultima sedinta Legea privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL).
Cetatenii din Targu Carbunesti care locuiesc in blocurile construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) nu vor sa devina proprietari pe garsonierele si pe apartamentele scoase la vanzare de primarie si prefera sa ramana in continuare chiriasi.
Deranj mare pentru ocupantii apartamentelor ANL, deranj transformat in mare tragedie de ziarele bine intentionate.
Persoanele peste 35 de ani care detin locuinte ANL de mai mult de cinci ani vor plati chirii mai mari la Locativa. ... Viceprimarul Florin Ghiorghita a declarat ieri ca masura pleaca de la dezinteresul manifestat pentru cumpararea locuintelor ANL, doar 47 de chiriasi dorind sa devina proprietari.
Bugetul pentru constructia de locuinte prin ANL s-ar putea dubla pana anul viitor, acest aspect fiind discutat la sedinta de Guvern de saptamana trecuta. ... In plus, incepand din 2009, locuintele ANL inchiriate de mai mult de cinci ani vor putea fi cumparate.
Locuintele ANL destinate inchirierii de catre tineri vor fi scoase la vanzare la preturi de sub 19.140 euro pentru o garsoniera, sub 26.950 euro pentru doua camere, iar apartamentele de trei camere vor costa cel mult 36.014 euro.
70 milioane euro pentru 13 turnuri ANL ce se construiesc in Capitala Cele 1.401 de locuinte ANL, ce vor fi construite in Sos. ... Potrivit indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, aprobat de MDRT, investitia in cartierul de ANL-uri din Sos.
Este ultima incercare si este totodata cea mai importanta pentru ca pe 9 decembrie alegatorii romani, alegatorii din Satu Mare si din celelalte judete vor decide viitorul Romaniei pentru urmatorii patru ani.
google-analytics.com