Cautare

1104 de rezultate pentru "posturi ocupate" (2.76 secunde)
Vestul trebuie sa-si aminteasca ca oamenii din teritoriile ocupate sunt ai nostri. Putin a calificat drept rasista rusofobia care se raspandeste in intreaga lume.
Celelalte posturi de scretari de stat vor fi ocupate, probabil, saptamana viitoare.
Mircea Geoana a precizat ca, potrivit propunerilor prezentate, ar fi vorba de sapte astfel de posturi. ... Dorneanu a dat de inteles ca s-a renuntat la formula in care functiile la nivel central sa fie ocupate de cei cu o vechime de 10 ani.
Concret, deputatul Eugen Nicolicea - vicepresedinte al comisiei parlamentare insarcinate cu anchetarea activitatii celor doua posturi publice de radio si televiziune - a sesizat Parchetul pe tema "falsului intelectual si uzului de fals” la care s-au dedat, in opinia lui Nicolicea, deputatii PNL si PD Raluca Turcan si Valentin Iliescu.
Altii raman la posturi. ... Alte date par sa indice ca "bazele" ar putea sa nu fie ocupate tot timpul si sa fie conectate cu un obiect din spatiul cosmic.
Eu ma culc la caldura (si tu), iar Babele stau ca fraierele si zgribulesc in ploaie, li se face rau, deranjeaza SMURD-ul & ambulanta deja ocupate, nu-i asa? ... umilite, aratate in posturi jenante, cautate cu lumanarea de niste mici sacali care, astfel, isi ascut dintisorii pentru viitor.
Consilierii-spectatori Posturi remunerate din bani publici, multe locuri din Consiliile de Administratie sunt ocupate acum de persoane care nu au tangenta cu activitatea regiei la a carei conducere participa.
Celelalte trei posturi de chestor sunt ocupate de democratul Ioan Oltean, deputatul UDMR Kelemen Hunor si Miron Ignat reprezentant al minoritatilor.
"Cand ministrul este decapitat si principalele posturi de ambasador nu pot fi ocupate, este evident ca politica externa este blocata", a explicat acesta, citat de AFP.
Guvernul Romaniei are in pregatire un proiect de lege care prevede inlocuirea sefilor de servicii deconcentrate la fiecare schimbare de Guvern, deoarece si acestea sunt posturi politice, chiar daca persoanele care ocupa functiile au dat concurs, a declarat deputatul PNL Horea Uioreanu.
"Exista posturi ocupate de persoane incompetente sau incompatibile din punct de vedere politic", a declarat Matei. La randul sau, presedintele organizatiei judetene a PNL, deputatul George Dragomir, a promis ca liberalii vor avea la anul cea mai buna echipa din toate partidele pentru Primaria Constanta.
100 de posturi, inclusiv 800 care nu au fost niciodata ocupate. Politistii, carora li se interzice prin lege greva, au efectuat trei proteste “tacute” din decembrie, ca sa ceara o majorare salariala cu 50% si conditii de lucru mai bune.
"Vor fi reduse 21 de posturi, din care numai 18 erau ocupate. Nu am facut pana acum nominalizari. Tot ce pot sa va spun este ca majoritatea angajatilor care urmeaza sa fie disponibilizati sunt de la Ocolul Silvic Corabia.
Locul crizei economico-sociale provocate de guvernarea CDR e luat acum de impactul crizei mondiale, iar principalele posturi din partid sunt ocupate tot de inamovibilii ministri-baroni.
Primulministru a mentionat ca in prezent exista 11.000 de posturi libere la nivel national, care pot fi ocupate de cei disponibilizati din aparatul bugetar.
Posturi de director, consilier sau inspector, prezentate ca "indispensabile", sunt ocupate in cadrul unui simulacru de concurs chiar si in aceste zile cand guvernantii se dau decisi sa concedieze peste 50.000 de angajati din sistemul bugetar.
Institutia pe care Danut Hutu o conduce mai are doar sase angajati, organigrama incluzand si trei posturi vacante. Sunt ocupate doar posturile de secretar, contabil, sofer (persoana care monteaza placute la cladirile monument istoric si face fotografii), consilier de patrimoniu si operator baza de date.
Deci sunt vacante doua posturi de deputat, care au apartinut PSD si care, firesc ar fi sa fie ocupate (in urma alegerilor din 21 august) de reprezentanti ai PSD.
Din totalul de 137 de mandate, sunt ocupate in prezent 135, doua posturi fiind vacante. In aceste conditii, majoritatea in Senat este de 68 de voturi, insa in acest moment nici Puterea, nici Opozitia nu detin acest numar de mandate.
Printre acestea se numara si modulele de grupuri sanitare, dotarile pentru agrement specific plajei, posturi de prim ajutor si de salvare. ... Deja pentru prima saptamana au fost ocupate mai mult de jumatate din locuri", ne-a spus Daniel Vasilescu, presedintele FPTR.
google-analytics.com