Cautare

1104 de rezultate pentru "posturi ocupate" (3.22 secunde)
Primele 100 de posturi noi sunt scoase la concurs in zilele de 2 si 3 noiembrie.
În cele din urma a fost acceptata de la Bucuresti extinderea organigramei cu înca zece posturi, special create pentru activitatea de control.
În cele din urma a fost acceptata de la Bucuresti extinderea organigramei cu înca zece posturi, special create pentru activitatea de control.
26 noiembrie - 2 decembrie 2018) - De la Paris, unde participa la Sezonul franco-roman (400 de evenimente culturale in Centrul Beaubourg), Iohannis ne-a dat asigurari ca nu suntem in pericol din cauza crizei ruso-ucrainiene, si ca guvernul poate sa lucreze chiar daca nu sunt ocupate cele doua posturi de ministri - problema pe care o va rezolva, asa cum a promis, dupa sarbatori.
“Daca in judetul acesta, 40 la suta sunt unguri, 40 la suta din posturile de conducere trebuie sa ne revina, 52 la suta romanilor si restul rromilor, evreilor sau altora“, a declarat senatorul Gyorgy Frunda, care a precizat ca sunt vizate posturi de conducere din domeniul sanatatii, invatamantului, Garzii Financiare, precum si la alte organe de control.
El a precizat ca celelalte posturi de ministri pe care le va ocupa UDMR vor fi decise cat mai repede.
Cat priveste posibilitatea de a detine alte posturi in administratia locala, presedintele PUR, Dan Voiculescu, a afirmat ca va avea o discutie cu premierul Calin Popescu Tariceanu, in cursul zilei de luni.
In urma “partajului“ negociat inaintea casatoriei, aceste posturi vor fi impartite in mod egal, 50-50 la suta, UDMR urmand sa castige in acest fel cinci posturi fata de cele pe care le-a avut sub control in timpul parteneriatului cu PSD.
Ba mai mult, membrii partidului au fost atentionati sa nu dezvaluie, pana la stabilirea de comun acord cu PD, respectiv PUR, a persoanelor agreate pentru anumite posturi.
Confruntare televizata la posturi diferite Marti seara, Ion Iliescu si Adrian Nastase au aparut, in cadrul unor emisiuni televizate, dar la posturi diferite.
Guvernantii au decis reducerea a 1.229 de posturi din cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale. ... In cadrul institutiei sunt si posturi vacante, respectiv unul de manager public, unul de auditor, unul de consilier, trei de consilieri juridici, 16 de inspectori si sapte de referenti.
Am exagerat spunand Discovery, dar sunt Animal Planet, sunt atatea posturi...
9 locuri de senator au fost vacantate, cvorumul scade Senatul a decis, luni, prin vot, vacantarea unui numar de 9 posturi de senator, cvorumul de lucru al acestei Camere scazand astfel la 65 de senatori.
- Presedintele Consiliului de monitorizare aproba prin ordin regulamentul de organizare si functionare al Consiliului de monitorizare, repartizarea numarului total de posturi, structura organizatorica, repartizarea numarului maxim de posturi si statul de functii.
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) a anuntat, marti, ca pana in prezent si-au anuntat participarea la Bursa generala a locurilor de munca din 24 aprilie 33 de firme, care ofera 586 de posturi, cele mai multe fiind pentru muncitori calificati.
Din pacate, la noi in tara in modul terestru putem receptiona un numar redus de posturi si doar in orasele mari, in principal Bucuresti, iar semnalul depinde foarte mult de zona in care te afli si de tipul de antena folosit.
Totodata, vor fi scoase la concurs, mai multe posturi la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor.
Cazimir Ionescu, purtatorul de cuvant al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), a anuntat ieri ca organigrama institutiei va fi extinsa cu 92 de posturi si ca se lucreaza la un sistem electronic care sa permita postarea pe siteul institutiei a dosarelor detinute de aceasta.
"O restructurare de fatada, care se rezuma la simpla reducere a unor posturi de demnitari - fara nicio viziune privind functionarea viitoare a statului si fara aplicarea unor criterii legate de eficienta, ci pe baza algoritmului politic - este insuficienta", se arata in comunicatul semnat de secretarul general al democratilor.
Atat Jenel Copilau, cat si vicepresedintele CJ, Gheorghe Buica, detin aceste posturi in numele PRM. ... In iunie 2005 insa, plecarea lor la PP a rasturnat acest lucru si ei ar fi trebuit inca de atunci sa demisioneze din aceste posturi, dar nu au facut-o.
google-analytics.com