Cautare

26881 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare bacau" (3.48 secunde)
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Potrivit noilor reglementari, institutia trebuie sa aiba 754 de posturi. In realitate, schema include 731 de posturi, din care 621 ocupate. ... Potrivit primarului, singurele probleme apar la serviciile unde este stabilit numarul exact de posturi.
Decizia Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL privind invalidarea alegerilor organizate la inceputul lui iulie in cadrul Conferintei Judetene a PNL Bacau a fost contestata de gruparea condusa de Ioan Chiriac.
Primarul Romeo Stavarache a solicitat DNA, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si SRI sa-l informeze daca exista autorizatii de interceptare a telefoanelor sale.
Hrebenciuc lasa PSD Bacau pe mana "lupilor tineri" Fosta "eminenta cenusie" a social-democratiei mioritice a decis sa faca loc tinerei generatii la conducerea PSD Bacau.
Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, intentioneaza sa construiasca o arena de 25 de milioane de euro la Bacau.
Mediul rural din judetul Bacau se confrunta cu o lipsa acuta de medici de familie, un singur medic fiind nevoit sa monitorizeze starea de sanatate a locuitorilor din doua-trei sate, uneori si mai multe.
Ordonanta care reduce numarul de posturi aferente cabinetelor demnitarilor, adoptata Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de marti, proiectul legislativ de aprobare a ordonantei Guvernului prin care este redus numarul posturilor aferente cabinetelor demnitarilor din administratia publica centrala.
Conducerea Camerei a decis ca 8 consilieri parlamentari sa fie transferati de la grupul PSD la UNPR Conducerea Camerei Deputatilor a adoptat luni un proiect de hotarare prin care grupul PSD pierde 8 posturi de consilieri in favoarea grupului progresist, a anuntat liderul deputatilor social-democrati, Mircea Dusa.
Acesta a cerut suplimentarea organigramei cu 2.000 de posturi, din care 300 pentru Garda Financiara. In Dolj, personalul Garzii Financiare se va suplimenta din mai cu 12 posturi.
Camerele hotelurilor clasificate la patru stele sunt mai tot timpul ocupate in proportie de 100%. "In general, in timpul saptamanii camerele sunt ocupate.
Acesta este imaginea pe care o ofera birourile din Palatul Prefecturii, unde aproximativ 200 de salariati se inghesuie in 44 de birouri, din care 12 sunt ocupate de conducerea celor doua institutii.
Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Romania (ANTREC), Daragus Attila, a declarat ca la nivel national aproximativ 90% din locurile de cazare din pensiunile agroturistice sunt ocupate sau rezervate pe perioada de vara.
Pornind de la misiunea Storia.ro de a fi aproape de utilizatorii nostri pe tot procesul de cautare a unei locuinte si de la faptul ca locatia s-a dovedit a fi un criteriu chiar mai important pentru ei decat prețul, am decis sa ne folosim de gradul foarte mare de expunere pe care il au platformele noastre si sa ii ajutam pe acestia sa ia decizii cat mai informate prin intermediul acestui studiu care surprinde detalii specifice la nivelul intregii tari, pe toate marile arii de interes”, declara Dan Puica, Real Estate Business Manager OLX Group.
Altfel spus, milioanele de romani plecati sa-si caute norocul prin Europa au condus la aparitia unei penurii de personal calificat sau nu, pe piata mioritica a fortei de munca.
Evenimentele care au urmat dupa plecarea de la guvernare a conservatorilor au aratat cit de flaminda este actuala Putere dupa posturi.
Potrivit procurorilor anticoruptie, in perioada 2001 - 2006, folosind autoritatea si influenta rezultate din functiile politice si administrative ocupate in stat, Adrian Nastase a comis mai multe infractiuni de coruptie, in care au fost antrenate si alte persoane.
Romulus Georgescu) Social-democratii vor sa castige, prin negocieri, si cat mai multe posturi de presedinti de consilii judetene.
PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti. ... In ceea ce priveste UDMR, Gyorgy Frunda a afirmat ca Uniunea vrea posturi de prefect in patru judete:
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
google-analytics.com