Cautare

4548 de rezultate pentru "populatia terrei 2009" (7.58 secunde)
Statisticile inregistrate la finalul anului 2010 si transmise de Directia Regionala de Statistica Dolj confirma ca, in judet, s-au intensificat exporturile si importurile anul trecut fata de 2009, ceea ce poate insemna ca pe finalul lui 2010 s-a impulsionat consumul.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Astfel, in mai 2009, firma Dial-Ton a incheiat un contract de furnizare produse, respectiv cartele telefonice, cu SC OMV Petrom SA.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
Senatorul UDMR Puskas Balint s-a declarat nemultumit de modul in care institutiile statului informeaza populatia despre consecintele integrarii in UE, apreciind ca ar trebuie tiparite brosuri informative in acest sens.
Studiul demonstreaza de asemenea  cum rezultatele acestor tensiuni variaza in functie de tara, sex, grupuri de varsta si nivel de educatie.” Campionii Mondiali in protectia solara In ciuda factorilor geografici, climatici si educationali, acest studiu derulat in 23 de tari dezvaluie cativa campioni in protectia solara si prevenirea cancerului de piele si atentioneaza  asupra catorva tari care au ramas in urma la acest capitol.    Cand au fost chestionati cu privire la obiceiurile de protectie solara, un numar surprinzator de 34% din populatia greaca a declarat ca se protejeaza pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, urmati indeaproape de Chile (33%) si Australia (32%).
Astfel, daca in prezent populatia UE este de 459,49 milioane de persoane, dupa 1 ianuarie 2007 aceasta va ajunge la 488,79 milioane de persoane.
Presedintele Traian Basescu a declarat, la intalnirea de ieri cu reprezentantii societatii civile, ca votul uninominal va trebui explicat "din judet in judet", pentru ca sunt sanse minime ca mass-media sa promoveze acest sistem de vot, precizand ca el va fi unul dintre cei care vor informa populatia.
De la 10 iunie, populatia plateste cat consuma, dar nu o sa scape de scumpirea care s-a produs la 1 aprilie.
Potrivit studiului, saracia extrema a afectat cel mai mult populatia din nord-estul Romaniei, iar minimul a fost consemnat de Bucuresti. ... Saracia extrema a afectat cel mai mult populatia din nord-estul Romaniei, iar minimul a fost consemnat de Bucuresti, unde indicele a coborat la patru puncte in 2003.
PDL decide ca populatia sa nu suporte cresterea pretului la gaze, dar nu precizeaza cum se aplica BPN al PDL a decis, marti, ca populatia si consumatorii casnici de gaze naturale sa nu suporte o eventuala crestere a pretului de gaze naturale, a precizat Sever Voinescu, insa nu a putut sa spuna cum se va realiza acest lucru.
- Populatia stie de foarte multa vreme ca trebuie sa se prezinte la centrele antirabice, care au ramas aceleasi in ultimii 30 de ani.
Populatia cea mai supraponderala - Nauru Cu peste 95% din populatie supraponderali, natiunea din mica insula Nauru este, de departe, cea mai grasa de pe Pamant. ... In prezent, Niger detine aceasta distinctie, cu aproximativ jumatate din populatia sa abia alunsa la pubertate (49%).
Albii alcatuiesc acum 66% din populatia americana, dar vor ajunge la doar 47% in urmatorii 42 de ani.
Populatia nu a avut niciodata o imagine buna despre Parlament, fapt justificat avand in vedere ca activitatea parlamentarilor poate fi, pe drept, caracterizata prin cuvintele "ineficienta" si "privilegii".
'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Contactul ar putea genera chiar neplaceri irecuperabile, cum ar fi - explica raportul - in cazul descris in filmul sudafrican, din 2009, District 9, in care niste creaturi cu infatisarea de creveti sunt pastrate intr-o tabara de refugiati.
Firmele au renuntat cel mai repede la depozitele bancare în luna octombrie, dar si populatia si-a retras din bani.
Atat populatia, cat si firmele, au preferat sa se imprumute mai mult in valuta. ... Totusi, populatia si-a micsorat soldul imprumuturilor in lei contractate cu 3,7% in primele noua luni, la 39,4 miliarde de lei.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Consecinta fundamentala a anului politic 2009 este faptul ca democratia romaneasca este intr-un mare impas.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168