Cautare

966 de rezultate pentru "popa" (3.21 secunde)
Cel putin asa a declarat Emil Popa, directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare (APA), care a participat la Comitetul Interinstitutional al Pietelor de Gros de Interes National, care a avut loc, in urma cu cateva zile, la Timisoara.
Emil Popa, directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare (APA), prezent la lansarea proiectului, a declarat ca, si in prezent, piata de gros din orasul nostru are printre cele mai mici preturi in comparatie cu celelalte piete de gros din tara.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
La targul organizat in Parcul Cismigiu, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate, bratari din piele colorate si masti traditionale romanesti, superbe.
Direct de pe plajele fierbinti din Thassos, Grecia, Dorian Popa lanseaza single-ul si videoclipul De Amor, in care traieste o poveste de dragoste plina de pasiune. ... (Ruby feat Dorian Popa) si Lasa cucu-n pace (alaturi de Ruby si Catalin Morosanu).
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Dupa piese de succes precum Banii si Nu poti sa ma uiti, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, AMNA colaboreaza din nou cu Dorian Popa si lanseaza Cealalta ea, un single ce are la baza o poveste intre el, ea si cealalta ea.
La targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. ... Modelele sunt unicat si viu colorate", ne-a spus Stelian Popa, de la care cumpara si turistii straini care trec pragul Muzeului Taranului Roman.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului. ... - La randul meu, scrie Florian Popa Micsan, am subscris la cuvintele frumoase compuse de Stelica Aragea, despre Constantin Tudor - un om dedicat Calarasiului, un istoric adevarat.
cel al consulului Ioan Paun si cel al administratoarei Cristina Popa. Din cate se stie, atat Ioan Paun, cat si Cristina Popa au fost, in faza initiala a anchetei, invinuiti in dosarul Zambaccian. ... Potrivit Rechizitoriului, si Ioan Paun, si Cristina Popa au comis grave ilegalitati in cazul Adrian Nastase.
Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat, vineri seara la REALITATEA TV, ca regimul rutier va suferi o serie de schimbari, respectiv amenzile pentru cetateni vor deveni mai usturatoare, insa se va elimina sistemul "inutil" cu puncte, iar permisele nu vor mai putea fi ridicate atat de usor.
Petre Berinde sustine insa ca a declarat in cursul anchetei atit ofiterului anchetator Popa cit si procurorului sef Moldovan ca ceea ce si atit cit i-a dat lui Neamt i-a dat si lui Dohotaru, dar acestia nu au consemnat, ba dimpotriva i-au cerut amenintator sa nu mai pomeneasca numele lui Dohotaru.
• 4 iun 2007 - MAE saluta eliberarea lui Tudor Petrov Popa din detentia ilegala si isi reitereaza pozitia conform careia "gestul este tardiv si constituie o sfidare" la adresa eforturilor depuse de comunitatea internationala privind executarea unei decizii a CEDO, veche de trei ani.
In ceea ce priveste procesele celor doi consilieri PSD, Florin Pislaru si Florin Popa, cu prefectura Galati, lucrurile nu s-au finalizat, iar pierderea unui proces de catre unul dintre reprezentantii PSD ar duce la innoirea consilierilor social democrati.
Liberalul Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca va initia un proiect legislativ care sa reglementeze modul de desfasurare a interogatoriilor. Popa a explicat ca a luat aceasta decizie pe fondul cazului recent in care a fost implicat un alt liberal, Dinu Patriciu.
Tariceanu a mai cerut un vot de incredere Senatorul PNL Nicolae Vlad-Popa a declarat ieri, la Senat, ca, in intalnirea cu parlamentarii liberali, premierul Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca va cere vot de incredere liberalilor in Delegatia Permanenta (DP), convocata ieri-seara.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa a anuntat la finalul sedintei Comisiei ca va cere discutarea in CNC al Coalitiei a modului in care a votat senatorul PC.
Opozitia, acuzata de tergiversare In replica, senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a precizat ca reprezentantii Opozitiei au incercat sa tergiverseze sau sa nu supuna la vot cererea de convocare a sesiunii extraordinare.
Vicepresedintele PC, Daniela Popa, a prezentat luni la Bruxelles activitatea partidului sau la nivel guvernamental, parlamentar si local. Popa a declarat ieri ca la audierile din comisia PPE a primit intrebari legate de relatiile PC cu celelalte partide de orientare populara din Romania.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
google-analytics.com