Cautare

1069 de rezultate pentru "popa" (4.23 secunde)
Senatoarea Mihaela Popa a sustinut astazi, 7 februarie 2011, o conferinta de presa in care a prezentat proiectele de lege si finantarile obtinute pentru Iasi in 2010 (Filarmonica, soseaua de centura, Teatrul National, Aeroportul International Iasi, Mitropolia, unitati de invatamant, spitalul de Oncologie, etc) precum si masurile de relansare a economiei implementate de Guvern si sustinute de parlamentarii PDL.
Nu sa mai stam in Parlament, dar nu are rost nici sa candidam", a spus Ponta, comentand declaratia unui senator PNL, Cornel Popa, potrivit careia parlamentarii opozitiei ar trebui sa demisioneze in bloc in urma numirilor recente facute de actuala putere la o serie de institutii controlate de Parlament.
Directorul general al Adminstratiei Pietelor, Emil Popa, a anuntat ca in acest an, pe linga traditionalele manifestari de expunere si desfacere a produselor alimentare, va exista si un sector important cu produse specifice sezonului de toamna.
Astfel, acestea vor acoperi 30% din suprafata principala a pachetului si 40% din partea din spate, potrivit lui Adrian Popa de la British American Tabacco (BAT). ... In replica, Adrian Popa sustine ca masura UE este contradictorie.
Avantajele si dezavantajele convertibilitatii Viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, sustinea recent ca este de asteptat ca la noi sa se intample ce s-a intamplat in alte tari, adica sa vedem o participare mai mare a persoanelor straine in piata locala.
"Ca si suprafata agricola, Doljul este al doilea judet din tara, dupa Timis", a declarat Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. ... "Este un judet cu potential agricol foarte mare, potential pe care am putea sa-l valorificam la maximum", a adaugat Popa.
Popa, presedinte si director general al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Carmencita Constantin, director Divizia de Energie si Mediu, ISPE, Frank Siegert, CEO, Energy Consulting Group, Sorin Barsan, director, Directia Autorizari, Agentia Romana pentru Conservarea Energiei.
Din cauza secetei excesive din acest an, motiv pentru care productia agricola a fost mult mai scazuta, directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare (APA), Emil Popa, a decis organizarea Zilei Recoltei in 22 si 23 septembrie, adica cu doua saptamani mai devreme decat in mod obisnuit.
Din cauza secetei excesive din acest an, motiv pentru care productia agricola a fost mult mai scazuta, directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare (APA), Emil Popa, a decis organizarea Zilei Recoltei in 22 si 23 septembrie, adica cu doua saptamani mai devreme decat in mod obisnuit.
Europarlamentarul PD-L Nicolae Vlad Popa a adresat Comisiei Europene o serie de intrebari scrise privind competentele institutiilor UE in materie penala si conditiile ce ar trebui intrunite, din punctul de vedere al Comisiei, pentru ca elaborarea normelor juridice europene de drept penal material si procedural sa se justifice, se precizeaza intr-un comunicat de presa al acestui europarlamentar roman.
Dan Popa a investigat mass media pentru a vedea cum a fost reflectat evenimentul arestarii lui Vantu si a publicat rezultatele pe blog. ... Vezi mai jos registrul emotional in care au fost scrise posturile, scrie Dan Popa pe blogul lui.
O romanca uimeste America Romanca Alina Popa a reusit sa ocupe locul trei la concursul Miss Internacional, una dintre cele populare intreceri de culturism din cadrul Arnold Sport Festival. ... Alina Popa(Elvetia/Romania) Arnold Sport Festival este cea mai importanta reuniune din lumea culturismului in SUA.
Steaua a fost prima data periculoasa dupa o greseala al jucatorului venit la "U" in iarna din Ghencea, Dorinel Popa, care a uitat ca nu mai trebuie sa-i paseze lui Tatu, iar brazilianul l-a intins pe Bornescu (14).
Popa, Rusescu, Cr. ... Prepelita intra in locul lui Adrian Popa! ... Cursa impresionanta facuta de Adi Popa, care a pasat la Tanase, insa acesta a fost blocat in ultima clipa min.
85‘ Stanciu este pus intr-o pozitie excelenta, in careul advers, de catre Adi Popa, dar rateaza sutul, dupa ce realizeaza un dribling in plus 80‘ Ultima schimbare si la Petrolul - intra Marian Cristescu, in locul lui Mustivar.
Bogdan Stancu si Adi Popa au ratat incredibil, singuri cu portarul, insa Cu doua minute inainte de final, Tanase a inscris la capatul unei actiuni individuale superbe.
Adrian Popa (85) deschisese scorul, dar oaspetii au egalat imediat prin Stevan Jovetic (87). ... 85, prin noul-intrat Adrian Popa, care a fructificat mingea trimisa inapoi de Stanciu. ... Adrian Popa (85), respectiv Stevan Jovetic (87). ... Adrian Popa, 76), 19.
Stelian Popa si sotia sa, Elena Popa, participa cu masti populare la targul Piata taraneasca de la MTR. ... Masca se poarta si pe fata, cand se merge la colindat, in zona Moldovei!", ne-a spus Stelian Popa.
Stelian Popa participa in luna decembrie la targul organizat de Primaria Capitalei la Universitate, cu masti mari, dar si cu masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa.
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. ... Florian Popa Micsan a ramas fascinat de orasul sau natal de la Dunarea de Jos - Calarasi, pe care il considera fabulos - si de oamenii sai.
google-analytics.com