Cautare

220 de rezultate pentru "pode" (3.09 secunde)
sanatate.bzi.ro: Vrei sa ai o viata sexuala mai intensa? Iata cateva sfaturi Dr. Bella Ellwood-Clayton, antropolog sexual si autoarea cartii Sex Drive:
Magazin : Catre un Birou international OZN? (Autor: DAN D. FARCAS) In 2010, in best-seller-ul ei: "UFOs: Generals, Pilots and Government Officials Go On the Record" (trad.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Mondiala a Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare.
Libertatea.ro informeaza: Ancheta continua in cazul incendiului de la restaurantul constantean Beirut, in care au murit trei tinere. Tragedia a scos la iveala un sir lung de nereguli, dar cea mai grava pare una de constructie a localului, care nu le-a permis victimelor sa sesizeze pericolul.
MAGAZIN : Doua rapiri multiple OZN (Autor : DAN D. FARCAS) Rapire pe malul raului Iata acum si un caz asemanator, din Rusia.
Senatorul DARIUS BOGDAN VALCOV a sustinut o declaratie politica intitulata "Inundatiile sunt o realitate. Solidaritatea si simtul civic, elemente care pot limita pagubele unor calamitati naturale", pe care o puteti citi in continuare.
Jurnalul National: Copiii care mananca impreuna cu parintii micul dejun si pranzul au un risc mai mic cu aproape 40% de a deveni obezi (Autoare:
Recent s-a inaugurat la Bucuresti un altfel de salon de frumusete.
Jurnalul National : Obezitatea la brat cu cancerul. In Europa, 35% dintre femei si 50% dintre barbati sunt supraponderali sau obezi (Autoare :
Sfatulparintilor.ro : Cum sa faci curatenie la domiciliu rapid si fara batai de cap Cand vine vorba despre curatenia la domiciliu unele persoane sunt mai stricte, altele nu.
Jurnalul National :
Despre legatura dintre nebunie si talent s-a mai vorbit. Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii.
Dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) va recomanda cateva gemoterapice in cazul lipomului. "Lipomul este o tumora benigna a tesutului adipos a stratului dermic.
Sursa: viata-libera.ro (Autor: Remus Basalic) Laurentiu Mircea Popescu este medic, profesor universitar si academician. Din 1993 este director general al Institutului de Patologie Victor Babes.
Stiri Pro TV: Casa de poveste construita de un roman cu doar 5.000 de euro. A folosit tehnologie din epoca de piatra V-ati gandit vreodata cum ati putea construi o casa perfect functionala cu mai putin de 5.000 de euro?
casedinbalotidepaie.ro: Cum se construiau casele traditionale romanesti S-a tot vorbit de multe tipuri de constructii si diferite materiale naturale :
adevarul.ro / George Friedman:
Magazin : De ce iubim berea? (Autor : GEORGE CUSNARENCU) N-o sa stim niciodata care intrebare este mai pertinenta: de ce iubim femeile sau de ce iubim berea.
Efemeride.ro informeaza: In vara anului 2003, o echipa speciala din cadrul Departamentului Zero (SRI) a facut o descoperire monumentala in Muntii Bucegi, care ar putea schimba complet destinul omenirii.
revistamagazin.ro / Hilary Clinton, nadejdea unor activisti OZN (Autor:DAN D. FARCAS) Unii activisti OZN din SUA au primit cu entuziasm stirea ca Hilary Clinton si-a anuntat candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2016.
google-analytics.com