Cautare

220 de rezultate pentru "pode" (8.53 secunde)
DECOPERA.RO: Situatia IQ-ului in lumea animala: iata cine castiga in 12 dueluri ale inteligentei! Care sunt cele mai inteligente animale din lume?
ASFAN: Propulsia OZN (Autor: Alexandru Musat) Explicatii posibile ale performantele de zbor caracteristice OZN-urilor OZN -urile ce pot fi incluse in categoria unor nave mai mult sau mai putin extraterestre, au doua importante stari de evolutie aeriana:
MAGAZIN: Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri (Autor: DAN D. FARCAS) Unul dintre principalii declansatori ai proiectului OZN al Pentagonului, finantat in perioada 2008-2012, a fost Harry Reid, timp de 30 de ani senator de Nevada, un timp chiar lider al majoritatii democrate, care s-a retras recent din activitate.
MAGAZIN: Cine crede in OZN-uri? (Autor: DAN D. FARCAS) Revista New York Magazine, din 20 martie 2018 a publicat un amplu grupaj de materiale intitulat MOTIVE CA SA CREDEM, cu referire la recentele dezvaluiri privind interesul militarilor in fenomenul OZN.
Daca barbatul nu suna - el fie nu este indragostit, fie este manipulator, fie e un ciudat RELATII: Pentru o fata inteligenta - acesta este sfarsitul relatiei, iar pentru una mai putin inteligenta - este inceputul iubirii!
MAGAZIN: Audieri despre OZN in Congresul american? (Autor: DAN D. FARCAS) Furtuna mediatica pe care au creat-o dezvaluirile privind observatiile OZN inexplicabile facute de marina militara si proiectul Pentagonului in acest sens, au starnit in cele din urma si interesul Congresului american.
In numarul 3 de anul trecut al revistei PERISCOP a fost publicat un articol interesant scris de Mirel Curea pe tema serviciului militar obligatoriu.
Dincolo de toata zarva creata in jurul formarii majoritatii parlamentare si a viitorului guvern, atat PSD, cat si Alianta PNL-PD se confrunta cu probleme interne serioase.
21 Decembrie. Ce s-a intamplat acum 15 ani parca nici nu a fost. Coroanele in cinstea eroilor Revolutiei s-au lasat asteptate.
Doi reprezentanti cunoscuti ai nationalismului agresiv, doi dusmani pe fata, in numele natiilor din care provin si pe care au incercat din rasputeri sa le incaiere, si-au anuntat la sfarsitul saptamanii trecute plecarea din functii.
Una dintre deprinderile politicienilor, una dintre cele mai de pret, de baza, fara de care putini reusesc sa supravietuiasca si sa se fofileze mai mult sau mai putin elegant printre si intre compromisurile, ba chiar mizeriile lor zilnice, este aceea de a promite.
Comisarul UE pentru extindere, Olie Rehn, a pasat cu umor dublul soc al respingerii Constitutiei europene: “Zvonurile despre moartea politicii de extindere sunt oarecum exagerate“.
Poporul roman este recunoscut, in mod traditional, ca fiind mare amator de cantec, joc si voie buna.
Fericire mare pe unii romani. Au venit, oare, americanii? Dar, cu adevarat, de ce si cine ii astepta, cu infrigurare?
In DEX, gasim pentru "intoleranta" urmatoarele caracterizari: lipsa de toleranta, de ingaduinta. Imposibilitatea organica de a suporta anumite medicamente. Mai exista insa un tip de intoleranta;
Politia rutiera s-a uitat un pic pe strazi si de aici au iesit zeci de soferi amendati ca si-au parcat masinile aiurea plus ceva maxitaximetristi.
Ultimele doua interventii televizate ale lui Traian Basescu au starnit noi si zguduitoare scandaluri. Nimeni nu s-a gandit insa sa le descifreze mecanismul.
Ultimele doua interventii televizate ale lui Traian Basescu au starnit noi si zguduitoare scandaluri. Nimeni nu s-a gandit insa sa le descifreze mecanismul.
La o recenta intalnire dedicata investitiilor straine in Romania, Calin Popescu Tariceanu si-a exprimat speranta ca va mai conduce guvernul inca patru ani dupa scrutinul din 2008.
- A murit. - Cheama gardianul! A spus ceva inainte de moarte? - Da, ceva straniu: "Ce frumoasa era Clara!" Dialogul acesta a avut loc demult, intr-o celula a inchisorii din Sighet.
google-analytics.com