Efemeride.ro informeaza: In vara anului 2003, o echipa speciala din cadrul Departamentului Zero (SRI) a facut o descoperire monumentala in Muntii Bucegi, care ar putea schimba complet destinul omenirii. Pe fir au intrat serviciile secrete americane si numerosi reprezentanti ai Illuminati, care s-au deplasat in Romania pentru a musamaliza intreaga situatie.
Mai mult de atat, diverse personaje dubioase au luat contact cu cei care au realizat descoperirea. Se spune ca vorbeau foarte bine limba romana, chiar daca proveneau din SUA. Lucrurile nu sunt foarte clare, dar in urma zvonurilor s-a vehiculat ideea ca era vorba despre reprezentantii unor loje masonice, cat si al Ordinului Illuminati si erau extrem de interesti de descoperirea din Bucegi.
De asemenea, Pentagonul a plasat un satelit geodezic deasupra Romaniei pentru a incerca sa afle intreaga poveste din Muntii Bucegi. Sursele neoficiale sustin ca americanii se temeau ca romanii sa nu le ascunda diverse informatii cu privire la epocala descoperire. Astfel, serviciile secrete americane au aflat ca in interiorul Bucegilor se afla numeroase spatii goale, de dimensiuni impresionante, care nu ar fi putut sa fie niste banale pesteri.

Tunelul si cupola din Bucegi

Scanarea muntelui prin satelit a dezvalui doua bariere energetice de dimensiuni mari. Acestea nu sunt naturale, ci au fost realizate de catre anumite entitati misterioase, care cu siguranta detineau o tehnologie avansata. Prima bariera este precum un zid impenetrabil, care blocheaza gura unui tunel, in timp de al doilea bloc energetic se manifesta sub forma unei cupole si este situat la extremitatea cealalta a tunelului.
Interesant este faptul ca atat tunelul misterios, cat si blocurile energetice au fost aliniate cu formatiunile de la exterior, adica Sfinxul si Babele.
Americanii au remarcat faptul ca ceea ce se afla in Bucegi este similar cu o structura care a fost descoperita prin satelit in muntii din apropierea Bagdadului, Irak. Frecventa energetica este similara cu cea din Bucegi si acest fapt a atras atentia serviciilor speciale americane. La scurt timp dupa descoperirea din Irak, americanii au declansat un razboi nefondat si in acest fel au avut acces la unul dintre cel mai mare secret de pe Terra.
Acesta este motivul real pentru care reprezentantii Ordinului Illuminati au devenit extrem de agitati in momentul in care s-a produs impresionanta descoperire. Se pare ca structura din Muntii Bucegi este una impresionanta si odata inteleasa poate distruge pentru totdeauna ierarhiile demonice care conduc aceasta planeta de mii de ani. Mai mult de atat, un reprezentat Illuminati ar fi declarat ca nu departe de Sfinxul din Bucegi s-ar afla o piramida energetica, vizibila cu ochiul liber in anumite conditii, in care este encriptata adevarata istorie a planetei noastre.

Explorarea misterului

Dupa ce analiza geodezica a muntelui a fost efectuata, mai multe aparate speciale au fost deplasate la fata locului in speranta de a se sparge barierele energetice si astfel patrunderea in misterioasa baza secreta sa fie posibila. Echipa speciala a reusit in cele din urma sa sparga bariera energetica initiala si au patruns in interiorul muntelui circa 60-70 de metri. Prima incapere seamana cu un tunel de metrou, in care peretii sunt lustruiti si e perfect luminata, chiar daca aparent nu exista o sursa de lumina. La capatul tunelului se afla o alta bariera energetica si trei triunghiuri desenate in roca. Apasand unul dintre cele trei triunghiuri, a doua bariera energetica, groasa de doar 1 cm, a fost astfel anulata.
Marea Galerie fusese astfel descoperita. Este precum o cupola, perfect luminata, unde razele verzi si albastre parca ies din pereti. Aceasta galerie este de-a dreptul fascinanta pentru ca pare a fi organica, pare sa fie insufletita si sa reactioneze atunci cand secretul pe care il adaposteste este pus in pericol.
Materialul din care este realizat zidul este aspru la atingere, dar nu a putut fi indoit si nici zgariat. Nu s-a putut determina din ce material a fost construit. Specialistii au incercat chiar sa-l arda, dar miraculos, zidul a absorbit flacarile.
La capatul Marii Galerii se vedea un alt scut energetic. Acesta a fost penetrat printr-o usa, care se crea precum o holograma atunci cand cineva se apropia de el. Dincolo de acest portal se afla Camera Proiectiilor. Aceasta sala are 30 de metri inaltime, si aproximativ 100 de metri lungime si latime.
Odata ce membrii echipei au patruns in aceasta sala un scut energetic, precum un perete alb auriu s-a declansat. Scutul protejeaza sala de orice influenta externa si are forma unui dom, cu peretii curbati spre exterior.
In interiorul scutului au fost descoperite portile spre trei tuneluri, care erau luminate de raze cu culoare verde. Pana aici se spune ca echipa speciala a reusit sa exploreze tunelurile speciale din Bucegi. Nu se cunoaste motivul pentru care nu s-a mai avansat, dar zvonurile sustin ca s-a incheiat un protocol intre cele trei parti, reprezentantii romani, serviciile secrete americane si Ordinul Illuminati, ca niciodata sa nu se mai continue explorarea a ceea ce se presupune a fi fost o baza secreta extraterestra. Oare de ce?

Descoperiri incredibile

Pe langa faptul ca aceste sali erau protejate de scuturi energetice imposibil de explicat, se mai spune ca in Sala Proiectiilor, au fost descoperite mai multe mese asezate langa pereti. Atunci cand te apropiai de ele, o holograma se declansa automat si prezenta diverse aspecte ale stiintei de pe Terra. Aceste mese sunt conectate prin niste fire aproape transparente la diverse cutii care sunt plasate direct pe podea.
Mai mult de atat, au fost descoperite numeroase tabele, scrise intr-o limba care seamana cu cuneiforma.
Scrisul contine diferite forme geometrice precum triunghiuri sau cercuri. Desi literele erau invizibile, diferite lumini le faceau vizibile. Probabil din acest motiv aceste tabele nu au fost niciodata prelevate din sala respectiva.

Sala proiectiilor

O alta descoperire fascinanta a fost realizata pe unul din tabelele biologice. Prin apasarea unor triunghiuri dintre semnele scrierii, o holograma a corpului uman a aparut. Apoi mai multe holograme ale unei specii extraterestre.
Imbinarea acestor doua specii era posibila, pentru ca proiectia a aratat posibilitatile rescrierii celor doua structuri ale ADN-ului.
Aceasta este dovada vie ca entitatile care au construit aceasta baza secreta au avut in minte sa incruciseze cele doua specii. Daca au reusit sau nu, nimeni nu stie si nici motivul pentru care aceasta baza este parasita nu este inca descoperit.

Poarta spre o lume secreta

Chiar daca de-a lungul timpului au existat numeroase speculatii cu privire la existenta acestor tuneluri, dar si despre faptul ca asemenea informatii pretioase pot exista sub diferite forme, adevarul este intotdeauna dincolo de intelegerea noastra.
Pentru ca misterul sa fie de o frumusete rara, se vehiculeaza ideea ca unul dintre cele trei tuneluri descoperite in Camera Proiectiilor este de fapt o poarta spre o lume secreta, care se afla in interiorul planetei noastre. Este vorba despre Shamballa, lumea ascunsa de ochii celor neavizati si celor care nu au ajuns la un anumit nivel spiritual. Aceasta lume exista, dar pentru ca omenirea a fost manipulata violent, i s-a distras atentia de la lucrurile spirituale, fiind subjugata material din toate partile, nu mai poate vedea adevarul in normalitatea sa.
Acesta este motivul pentru care explorarea celor trei tuneluri a fost anulata si astfel adevarul despre ceea ce inseamna viata este inca tinut departe de noi toti.