Cautare

9653 de rezultate pentru "ploiesti general vasile milea" (3.14 secunde)
Marea Loja Nationala Romana isi exprima regretul fata de decesul lui Radu Vasile Marea Loja Nationala Romana "1880" a dat publicitatii, joi, un comunicat in care scrie despre fostul premier Radu Vasile ca a fost "un om de convingere, umanist cu vederi liberale, economist de talent, o personalitate marcanta a epocii contemporane".
In loc sa-si prezinte imediat demisia, ca un adevarat barbat, coplesit de onoarea si demnitatea postului ce i s-a incredintat, ministrul Vasile Blaga a recurs la strategia celei mai jalnice tate de mahala. ... Vasile Blaga a trecut direct la amenintari:
Contract de 319.470 de lei Purtatorul de cuvant al Complexului Energetic de la Rovinari, Diana Milea, a recunoscut existenta contractului si a mentionat ca toate unitatile care vor intra in componenta Electra beneficiaza de servicii de avocatura din partea Casei "Nemoianu".
Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu. ... Ne-am facut de ras Ultimul vorbitor dintre candidati a fost Vasile Blaga. ... Ca un fel de concluzie, Vasile Blaga a sustinut necesitatea unei schimbari la varful PDL, comparand partidul cu un tren:
Membrii consortiului care va construi segmentul autostrazii Bucuresti-Ploiesti, respectiv Euroconstruct, UMB Spedition si PA&CO, sunt banditi care vor sa se traga in piept unul pe altul, iar americanii de la Bechtel au un comportament indoielnic, a declarat ieri ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Hanganu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca sediul de campanie pe care Sorin Oprescu il va avea la Ploiesti va fi situat intr-un spatiu inchiriat in incinta Universitatii "Spiru Haret" din Ploiesti.
Senatorul Iulian Badescu, care saptamana aceasta si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru in structurile de conducere ale organizatiei municipale PSD Ploiesti.
Ministerul Transporturilor a anuntat ieri oficial începerea lucrarilor la primul sector al autostrazii Bucuresti-Ploiesti (Bucuresti-Moara Vlasiei, 19,5 km), în valoare de 152,8 milioane de euro.
Bucuresti-Moara Vlasiei, Moara Vlasiei-Ploiesti, Ploiesti-Comarnic si Comarnic-Brasov. ... Tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti, care are o lungime de 42,5 km, este proiectat si executat de catre firmele Asocierea SC Spedition UMB SRL, SC PA&CO International SRL, SC Euroconstruct Trading 98 SRL si SC Com-Axa SRL.
Yazaki Romania, cu sediul central la Ploiesti, isi deschide un punct de lucru in judetul Olt, la Caracal.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti gata in octombrie Autoritatile promit ca, in acest an, va fi inaugurat tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti, a carui constructie a inceput in urma cu cinci ani si unde lucreaza "regii" asfaltului.
Premierul Ponta a inaugurat Autostrada Bucuresti-Ploiesti. Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
Bucuresti â€" Ploiesti, Sos. ... Bucuresti - Ploiesti. ... Bucuresti- Ploiesti, DN 1, Complex Comercial Baneasa, - 782 Complex Comercial Baneasa - Aeroportul Henri Coanda: ... Bucuresti - Ploiesti, DN1, Aeroport Henri Coanda.
1,36 miliarde euro este valoarea investitiei prin care se va realiza Autostrada Ploiesti- Brasov.
Cupa revine dupa 18 ani la Ploiesti! ... Petrolul Ploiesti castiga din nou Cupa Romaniei dupa 18 ani! ... Petrolul Ploiesti Hamutovski, Alcenat, Enza-Yamissi, Mustivar, Grozav, Boudjemaa, Hamza, Bokila, Mojica, Hoban, Guilherme Rezerve: ... Cupa merge dupa 18 la Ploiesti!
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show. ... Cristi Brancu Show e cadoul meu de Craciun pentru toti cei care vor fi prezenti la Coffeol Ploiesti pe 12 decembrie!
Pe locurile II si III s-au clasat echipa CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu din Ploiesti, respectiv echipa Rovinari - azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarascu din Rovinari.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a participat la deschiderea traficului in acest pasaj lung de 700 de metri, care va prelua de acum traficul de pe DN1, informeaza Romania TV.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
google-analytics.com