Cautare

9653 de rezultate pentru "ploiesti general vasile milea" (3.89 secunde)
Azi trebuia inaugurata autostrada Bucuresti - Ploiesti Astazi ar fi trebuit inaugurata autostrada Bucuresti - Ploiesti. ... Este vorba de sectorul Moara Vlasiei - Ploiesti (km 48 - 62), construit de SC Spedition UMB SRL, scrie jurnalul.ro. ... Termenul estimat de finalizare pentru tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti este trimestrul II 2012.
Cantareata este de doi ani si jumatate imaginea clubului Kangoo Welness Nico din Ploiesti. ... - Noul meu look este asigurat de un salon din Ploiesti care se numeste: ... - Esteticiana mea preferata se afla tot la salonul din Ploiesti unde sunt imagine de opt ani.
Restrictia de 100 de km la ora de pe A3 a fost ridicata in anumite zone Restrictia de 100 de km la ora de pe Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti a fost ridicata partial.
Asta in timp ce secretarul general al federatiei, Vasile Selejan, pretinde ca baiatul a venit acolo doar ca simplu spectator: ... "O sa-l suspendam pe Grosu!" Interesant e ca secretarul general al FRC, Vasile Selejan, vorbeste acum exact despre asta:
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Grupul PDL contesta din nou la CCR hotararea de revocare a lui Vasile Blaga de la sefia Senatului Grupul senatorilor PDL a depus vinerea trecuta, la Curtea Constitutionala, o noua sesizare cu privire la Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului.
Explicatiile sociologului Vasile Dancu Presedintele IRES, Vasile Dancu, spune ca romanii sunt interesati de soarta Greciei pentru ca se gandesc la Romania si la ce s-ar fi putut intampla aici.
Atat joi seara (cand au cantat Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Supergrup, Vasile Seicaru, Gheorghe Zamfir, Ada Milea, Vita de Vie, Rezident Ex), cat mai ales, vineri seara (Zdob si Zdub, Celelalte Cuvinte, Emerich Set, Dinu Olarasu).
Si va fi revocat, dupa schema Kovesi Timp de o ora, ministrul Tudorel Toader a enumerat motivele pentru care considera ca procurorul general, Augustin Lazar, trebuie sa fie revocat, propunere pe care a inaintat-o CSM-ului, pentru aviz consultativ si presedintelui, pentru a o valida.
Hasdeu, conditii in care Eminescu juca rolul Ciobanului din aceasta piesa, spune profesorul Vasile Olteanu. ... PLOIESTI. Poetul a venit de doua ori la Ploiesti: ... Dovezile trecerii poetului Mihai Eminescu prin Ploiesti, destul de putine, sunt, insa, sustinute de marturii, ramase consemnate peste timp.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Emil Boc a fost reconfirmat in functia de presedinte PDL cu 62% in timp ce adversarul sau, Vasile Blaga, a luat 34% din voturile celor peste 1300 de delegati care au votat sambata la Conventia Nationala a partidului.
Stefan Milea, medic psihiatru la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Al. ... In general, persistenta simptomelor mai mult de doua saptamani ridica suspiciuni de depresie.
Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Craiova, ca il va sustine la presedintia partidului pe Vasile Blaga, care, in opinia sa, ar reprezenta "cea mai buna varianta", intrucat "la 48 de ore dupa alegeri" partidul ar creste cu 7 procente.
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate. Voiculescu prezinta pe blog documente prin care arata ca Vasile Caciula a fost ofiter de securitate in timpul regimului Ceausescu.
Vasile Dancu si "stanga" Vasile Dancu reapare la rampa printr-un amplu text pe blogul propriu, cu un titlu provocator : ... Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
Aura Vasile nu mai pleaca din PSD. Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
google-analytics.com