Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Accidentul s-a produs in jurul orei 8:00 pe podul care face legatura intre Gara de sud din Ploiesti si iesirea catre Bucuresti. O soferita insarcinata un sase luni, aflata la volanul unei masini Dacia, nu a oprit la stop in momentul in care a incercat sa intre pe pod. Dragan, aflat la volanul unui Renault inmatriculat in Bulgaria, se indrepta spre Bucuresti cand masina femeii a intrat pe banda sa de mers.
Cantaretul nu mai putut evita impactul. In urma coliziunii dintre cele doua masini femeia a fost grav ranita. Ea a fost preluata de o ambulanta, dar la scurt timp a murit la spital. Potrivit unor martori, Shobby ar fi incercat sa fuga de la locul accidentului, fiind oprit de un jandarm.
Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Radu Dan, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca Madalin Dragan avea o alcoolemie de 0,99 la mie in aerul expirat. La ora difuzarii acestei stiri, cantaretul se afla la Spitalul Judetean de Urgente Ploiesti, unde i se recolteaza probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, a mai afirmat reprezentantul Politiei Prahova.