Cautare

825 de rezultate pentru "peter petru" (2.55 secunde)
Premierul a adaugat ca reprezentantul industriei de tutun la care a facut referire seful statului este Peter Imre, despre care premierul afirma ca este „vechi prieten de peste 12 ani“, cu care i se „intampla“ sa joace table pe plaja.
In cele din urma, senatorii din Comisia Juridica, condusi de presedintele udemerist, Peter Eckstein Kovacs, au reusit sa ajunga la o varianta satisfacatoare pentru toate partile implicate.
Mai mult, Boc s-a aratat gata si sa legalizeze relatiile dintre politicieni si afaceri prin promovarea rapida a legii lobby-ului, minimalizand astfel, oarecum, si acuzatia de influentare a premierului de catre doi oameni de afaceri - Dinu Patriciu si Peter Imre.
Peter Imre demisioneaza de la trustul Adevarul Directorul general al trustului de presa Adevarul, Peter Imre, a decis sa demisioneze din functie, potrivit unor surse interne.
Senatorul UDMR, Eckstein-Kovacs Peter, presedintele Comisiei Juridice din Camera Superioara a Parlamentului, a dobandit in 2005 un teren intravilan in municipiul Cluj-Napoca a carui suprafata nu este mentionata si care se adauga celor 400 de metri patrati pe care parlamentarul ii detinea inca din 1987.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Liam Neeson, Laura Linney, Chris O'donnell, Peter Sarsgaard, Timothy Hutton Regie:
Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs a anuntat, marti, ca demisioneaza din functia de presedinte al Comisiei juridice din Senat, in urma deciziei grupului UDMR de a nu sustine forma "avere nejustificata" in legea ANI, prevazuta de Ordonanta Guvernului.
Deputatul UDMR Lakatos Péter are si o explicatie pentru atitudinea PSD. ... "Pentru atitudinea pe care o manifesta fata de UDMR, PSD are trei motive", sustine Lakatos Péter.
Deputatul UDMR, Lakatos Péter, considera ca motivele furnizate de reprezentantii PSD care nu au fost de acord ca Uniunea sa guverneze alaturi de alianta PDL-PSD sunt superficiale si ca ascund de fapt dorinta de a confisca functiile pe care le are UDMR in Ardeal.
Directorul de Tara pentru Europa Centrala si Tarile Baltice al Bancii Mondiale, Peter Harrold, a afirmat ca Romania trebuie sa faca unele corectii necesare pentru a avea o administratie mai buna si mai putin costisitoare.
Kelemen Hunor, Olosz Gergely si Peter Eckstein-Kovacs, in lupta pentru conducerea Uniunii! ... In cursa pentru presedintia UDMR, ocupata de 18 ani de Marko Bela, s-au inscris ministrul Culturii, Kelemen Hunor, consilierul prezidential Eckstein-Kovacs Peter si deputatul Olosz Gergely.
Unul dintre cei trei este Peter Petrina, nepotul unuia dintre conducatorii de vaza ai PNTCD, Liviu Petrina, el insusi fost diplomat si membru in Consiliul Provizoriu de Uniune Nationala (CPUN) in 1990.
Farkas Mária, presedinte - Uniunea Intreprinzatorilor "Rajka Péter" din Cluj. ... Hansághy Péter, expert - Turism. ... Hansághy Péter, expert - Turism.
Invitatul lui Catalin Stefanescu la editia Garantat 100% de duminica, 16 ianuarie, este regizorul britanic Peter Greenaway, aflat la Bucuresti pentru Festivalul de Film Experimental. Peter Greenaway este apreciat drept un artist indraznet, creator al unei estetici cinematografice de neconfundat, pedagog, artist video, publicist.
Pe zona de concept editorial, consultantul Ringier este Peter Frank, fost director de marketing la Adevarul. Peter Frank a lucrat ca director de marketing pentru Adevarul Holding, incepand din 3 mai 2010.
Un medic explica ce urmeaza pentru Michael Schumacher Medicul Heinz-Peter Moeke, sef de departament la urgente in cadrul spitalului din Hamburg, a explicat ce se poate intampla pe viitor cu Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1 aflat in coma de 10 zile, in urma unui accident la schi.
Mai mult, liderul trupei Compact, Teo Peter si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina Lelut Vasilescu si Leo Iorga de la "Compact" au fost la un pas de moarte Dupa ce Paul Ciuci a renuntat la "Compact", cel care i-a luat locul, o perioada, a fost Leo Iorga!
Carmen (Carmina, pentru prieteni) Brancoveanu, sotia sa, le picteaza, iar Marian Peter Brancoveanu este "PR-ul" si "omul de la targ". ... In afara de farfuriile pictate, mai gasiti la standul sotilor Carmina si Peter Brancoveanu si bratari superbe, din lemn, peste care sunt aplicate margele.
Carmina si Peter Brancoveanu participa la targurile traditionale organizate in curtea MTR cu obiecte de ceramica pictata inspirata de motive traditionale. ... Oamenii ne gasesc pe facebook, la art carmina, ne-a spus Peter Brancoveanu.
google-analytics.com