Cautare

825 de rezultate pentru "peter petru" (7.48 secunde)
Jurnalistul Petru Calapodescu a incetat din viata Presa romaneasca a mai pierdut un condei de mare valoare. Jurnalistul Petru Calapodescu, unul dintre cei mai vechi editorialisti, a trecut la cele vesnice.
Episcopul Scipseosului, primul dintre pagani care s-a convertit la credinta crestina, fiind botezat de Apostolul Petru.
Chris O'Donnell, Peter Sarsgaard si Timothy Hutton. ... Iar Peter este cu adevarat original. Exista o tensiune interesanta intre personajul pe care il interpreteaza, care este un om al vremurilor sale, extrem de deschis si de detasat, si Peter, care are toate aceste calitati, dar este bine ancorat in contemporaneitate.
Deputatul UDMR Bihor Lakatos Péter si-a exprimat nemultumirea si ingrijorarea fata de situatia politica si economica prin care trece in prezent Romania si de modul in care inteleg unii politicieni sa gestioneze aceasta situatie inaintea campaniei electorale.
Initiat de irlandezul Peter Hurley, festivalul este realizat anul acesta cu finantare UE prin Programul Operational Regional si este sprijit financiar si de compania Cris-Tim, care acopera parte a cheltuielilor neeligibile ale proiectului.
Juratii instantei americane au dat fiecare in parte cate un cap in gura poporului roman si intr-un profund dispret fata de noi si de normele elementare de drept au hotarat ca puscasul marin Christopher Van Goethem este nevinovat pentru uciderea lui Teo Peter.
INTERVIU/ Peter Derer: ... Peter Derer, presedintele Uniunii Arhitectilor din Romania, sustine de multa vreme ca, pentru uratirea Bucurestilor (dar si a altor orase), de vina este administratia, adica oamenii pe care noi ii alegem. ... - Domnule Peter Derer, ce e nou in sectorul constructiilor?
Peter Szilard, a declarat, pentru AGERPRES, ca echipajele pe care le coordoneaza au transportat cinci pacienti, din Republica Moldova, la Spitalul din Toplita, iar un echipaj de prim ajutor transporta o mama, care prezinta excoriatii, si pe copilul sau, care este doar speriat, acestia fiind din Romania.
Consilierul municipal Lucian Caprariu a trecut de la PC la PPCD, iar consilierii judeteni Petru Pavel Ganciu, Peter Mitu si Andrei Ritzinger au migrat de la PNL catre Fundatia Mileniul 3, o formatiune politica ce a functionat doar la Braila.
Desenul Iasminei Maria Raceanu, din clasa a VIII-a B, Colegiul National Petru Rares din Suceava, a fost desemnat de public drept castigator dintre cele peste 10.000 lucrari participante in competitia cu tema "Romania mea este...". ... - Peter Bernad, clasa a II-a B - Scoala Generala Vaskertes, Gheorgheni.
Poate cel mai prolific demnitar din Salaj, senatorul PRM, Petru Stan, a organizat, ieri, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a facut bilantul propriilor 6 luni de activitate parlamentara.
In acest caz decizia nu a venit de la centru, ci a fost luata de Biroul Permanent al PDL Oradea, la sugestia lui Petru Filip.
Petru Filip:
Senatorul Petru Filip, presedintele Comisiei pentru politica externa din Senatul Romaniei a avut, miercuri, 27 februarie, o intrevedere cu E.S. ... Cu aceasta ocazie, senatorul Petru Filip a evocat dezvoltarea relatiilor de parteneriat special cu Turkmenistanul care ramane, in continuare, o directie prioritara de actiune a politicii externe romanesti.
ELECTROPUTERE Craiova ar putea incheia in acest an contracte in valoare totala de peste 70 de milioane de euro cu doar doua dintre fabricile componente, a declarat ieri directorul de marketing al societatii, Petru Sabaila.
La 25 mai 1455 orasenii din Cetatea Alba nemultumiti de actiunile pirateresti ale genovezilor din castelul Lerici de la gurile Niprului pun stapanire pe aceasta fortificatie si ii trimit captivi domnitorului Petru Aron pe conducatorii cetatii (87). ... Hatmanul lor Dumitru Visnovietchi se cobora dintr-o sora a lui Petru Rares.
Intre cei 12 apostoli alesi de Isus Cristos sa fie pescari de oameni, un loc deosebit il ocupa Sfantul Andrei, fratele lui Simon Petru; ... Andrei si Petru s-au intors la activitatea lor de pescari, la familiile si viata lor obisnuita.
Acest lucru nu era tocmai usor de indeplinit, deoarece crestinii veniti din Iudeea in frunte cu Sfantul Apostol Petru sustineau ca paganii trebuie sa fie mai intai taiati imprejur, sa primeasca legea mozaica si abia apoi sa fie botezati.
Senatorul Alexandru - Petru Fratean a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... Universitatea de Medicina si Farmacie, Universitatea "Petru Maior" si Universitatea de Arta Teatrala.
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne: ... Pe cetateanul Petru Filip nu il cunosc, in schimb, primarul Petru Filip este o prezenta notorie in spatiul public.
google-analytics.com