Cautare

825 de rezultate pentru "peter petru" (7.38 secunde)
De asemenea, la intrevedere a mai participat si domnul senator Petru Filip, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului.
Asa a decis administratia PDL a Oradiei, impreuna cu fostul primar Petru Filip. ... Au fost prezenti fostul primar Petru Filip si o echipa formata din trei persoane, condusa de managerul de proiect Marcel Spanciu.
Ceva mai tarziu, Sfantul Apostol Petru spune in Faptele Apostolilor: ... Pe acelasi fir se inscriu cuvintele Apostolului Petru:
Caietele au fost citite, descifrate, valorificate si reproduse in editii succesive, timp de un secol, de cateva generatii de eminescologi, de la Perpessicius, George Calinescu, la Dimitrie Vatamaniuc si Petru Cretia. Referindu-se la daruirea cu care Dimitrie Vatamaniuc a lucrat la editia integrala Eminescu, Petru Cretia spune:
Arhiepiscopul mitropolit Ioan Robu, prezent in delegatia episcopilor romani, a apreciat evenimentul drept un act de comuniune cu toti crestinii prezenti in Piata Sfantul Petru:
Obiceiuri si traditii referitoare la sfantul protector al Romaniei Apostolul Andrei a fost frate cu Petru, ei fiind originari din Betsaida, localitate situata pe malul lacului Genezaret din provincia Galileea, in nordul Tarii Sfinte si erau pescari, asemenea tatalui lor, Iona.
Conform Bibliei, Andrei este fratele apostolului Petru. ... Andrei l-a urmat pe Christos, spunandu-i fratelui sau Petru: ... - Pe cand Iisus umbla pe langa Marea Galileii, a vazut doi frati, pe Simon, ce se numeste Petru si pe Andrei, fratele lui, care aruncau mreaja in mare, caci erau pescari.
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. ... Rugati-va, baieti, caci, cine stie, pentru un locsor sub pulpana Sfantului Petru se va milostivi vre-un judecator buimac si de voi!
Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda a renuntat la staretia manastirii pe care a ridicat-o din temelii dupa 1990.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
Delegatia va fi condusa de Klaus-Peter Guttler, secretar de stat in Ministerul din Hessen pentru Economie, Trafic si Dezvoltarea Landului. ... Romania este o tara cu legaturi traditionale stranse fata de spatiul cultural german", a declarat Klaus-Peter Guttler.
Liderul PRM, Gheorghe Funar, a solicitat ieri Biroului Permanent al Senatului suspendarea din functie a presedintelui Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari, senatorul UDMR, Peter Eckstein Kovacs.
In urma cu doua decenii, Peter Sturrock - unul dintre membrii fondatori ai SSE - aranjase cu Laurance Rockefeller sa organizeze o masa rotunda la resedinta Rockefeller. ... Apoi Peter Sturrock a publicat un articol important, ca si, in 1999, cartea The UFO Enigma:
Atitudini negative Peter Sturrock, cercetator de la Universitatea Stratford, a remarcat:
Aflat intr-o vizita oficiala la Washington, presedintele Traian Basescu le-a cerut americanilor sa creasca asistenta financiara pentru Armata romana la 50%, sa asigure logistica pentru trupele romanesti din Irak, sa solutioneze corect cazul Teo Peter si sa dea drumul la vize.
Privind cu ingrijorare la colegii "improscati cu noroi", deputatul Lakatos Péter n-a avut curajul sa se ia de Basescu. ... Parlamentarul bihorean Lakatos Péter spune ca UDMR nu priveste cu ochi buni cearta prelungita dintre PD si PNL.
Presedintele Comisiei juridice, Peter Eckstein Kovacs (UDMR), a declarat la finalul discutiilor generale pe Legea ANI ca dezbaterile pe textul legii urmeaza sa se reia joi, in acest timp urmand sa fie redactat si un document de legislatie comparata, cu exemple din tari europene, precum Franta si Irlanda, care au un astfel de sistem de control al averilor demnitarilor si al declaratiilor de avere.
"Democratii au primit o palma", deputatul UDMR Lakatos Péter. ... Deputatul UDMR Lakatos Péter sustine ca, prin aceasta "fuziune de taina", democratii au primit o palma.
Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs a anuntat ca va propune la Consiliul Reprezentantilor Unionali a UDMR convocarea unui Congres extraordinar al Uniunii si restructurarea acestei formatiuni politice.
Lakatos Péter, deputat de Bihor din partea UDMR, a criticat dur aprobarea de catre Parlamentul Romaniei a cresterii salariilor profesorilor cu 50 de procente. ... "Cresterea punctului de pensie, marirea salariilor pentru profesori, toate sunt niste pomeni electorale", a izbucnit deputatul Lakatos Péter.
google-analytics.com