Cautare

516 de rezultate pentru "peter angela" (2.92 secunde)
Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc, joi, cu presedintele Ucrainei Petro Poroshenko, la Kiev, si cu Vladimir Putin vineri, la Moscova. - Impreuna cu Angela Merkel, am decis aceasta noua initiativa, a declarat Hollande in cadrul unei conferinte de presa.
Intrevederea dintre presedintele rus Vladimir Putin, cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande, desfasurata, vineri seara, la Moscova, si care a avut ca principal punct pe agenda conflictul din Ucraina, s-a incheiat.
In cadrul acestei licitatii vor fi listate si 18 obiecte personale si de arta oferite din partea unor indragiti artisti plastici si a unor personalitati, printre care celebra soprana Angela Gheorghiu si fosta gimnasta Andreea Raducan, cu scopul de a sustine deschiderea noii unitati cu paturi a centrului HOSPICE Casa Sperantei din Bucuresti.
Angela Merkel face apel la Recep Erdogan ca autorii puciului sa fie tratati cu respectarea regulilor statului de drept. ... Angela Merkel face apel sa se puna capat varsarii de sange din Turcia.
Biolog Maria Martac 16:00 â€" 16:30 Irina Angela Radu SESIUNEA 3 Rolul medicului de familie in depistarea precoce a diagnosticului de tulburare din spectrul autist (TSA) Autor si speaker:
Este vorba de un interviu al premierului belgian, Guy Verhofstadt, pentru cotidanul german "Die Welt" si de intalnirea de la Berlin dintre cancelarul german, Angela Merkel, si candidata socialista la prezidentialele din Franta, Segolene Royal.
Angela Gheorghiu scrie ca trebuia sa participe la concertul de 14 iulie. Ea spune ca dirijorul Cristian Macelaru a dus-o cu vorba.
Cancelara Angela Merkel preia ideea imediat de la Karl Peter Schwarz si altii din presa democrata occidentala, ca Viorel Roman, si de aici scandalul.
Monica Frassoni, copresedinte al grupului ecologist, a obtinut 145 de voturi, comunistul francez Francis Wurtz, presedinte al grupului Stanga Unita Europeana/Stanga Verde Nordica, 48 de voturi, iar danezul Jens-Peter Bonde, presedintele factiunii eurosceptice Independenta si Democratie, 46 de voturi.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
Delegatia va fi condusa de Klaus-Peter Guttler, secretar de stat in Ministerul din Hessen pentru Economie, Trafic si Dezvoltarea Landului. ... Romania este o tara cu legaturi traditionale stranse fata de spatiul cultural german", a declarat Klaus-Peter Guttler.
Liderul PRM, Gheorghe Funar, a solicitat ieri Biroului Permanent al Senatului suspendarea din functie a presedintelui Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari, senatorul UDMR, Peter Eckstein Kovacs.
In urma cu doua decenii, Peter Sturrock - unul dintre membrii fondatori ai SSE - aranjase cu Laurance Rockefeller sa organizeze o masa rotunda la resedinta Rockefeller. ... Apoi Peter Sturrock a publicat un articol important, ca si, in 1999, cartea The UFO Enigma:
Atitudini negative Peter Sturrock, cercetator de la Universitatea Stratford, a remarcat:
Nicolae Vacaroiu si Kovacs Peter Eckstein il urmeaza pe Funar in topul senatorilor cu cele mai multe luari de cuvant. Nicolae Vacaroiu a avut trei initiative legislative, iar Kovacs Peter Eckstein a avut o singura initiativa.
Aflat intr-o vizita oficiala la Washington, presedintele Traian Basescu le-a cerut americanilor sa creasca asistenta financiara pentru Armata romana la 50%, sa asigure logistica pentru trupele romanesti din Irak, sa solutioneze corect cazul Teo Peter si sa dea drumul la vize.
Privind cu ingrijorare la colegii "improscati cu noroi", deputatul Lakatos Péter n-a avut curajul sa se ia de Basescu. ... Parlamentarul bihorean Lakatos Péter spune ca UDMR nu priveste cu ochi buni cearta prelungita dintre PD si PNL.
Presedintele Comisiei juridice, Peter Eckstein Kovacs (UDMR), a declarat la finalul discutiilor generale pe Legea ANI ca dezbaterile pe textul legii urmeaza sa se reia joi, in acest timp urmand sa fie redactat si un document de legislatie comparata, cu exemple din tari europene, precum Franta si Irlanda, care au un astfel de sistem de control al averilor demnitarilor si al declaratiilor de avere.
"Democratii au primit o palma", deputatul UDMR Lakatos Péter. ... Deputatul UDMR Lakatos Péter sustine ca, prin aceasta "fuziune de taina", democratii au primit o palma.
Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs a anuntat ca va propune la Consiliul Reprezentantilor Unionali a UDMR convocarea unui Congres extraordinar al Uniunii si restructurarea acestei formatiuni politice.
google-analytics.com