Cautare

516 de rezultate pentru "peter angela" (3.47 secunde)
Lakatos Péter, deputat de Bihor din partea UDMR, a criticat dur aprobarea de catre Parlamentul Romaniei a cresterii salariilor profesorilor cu 50 de procente. ... "Cresterea punctului de pensie, marirea salariilor pentru profesori, toate sunt niste pomeni electorale", a izbucnit deputatul Lakatos Péter.
Este vorba de reprezentantii UDMR Lakatos Péter si Soki Béla, respectiv liberalul Valeriu-Victor Boeriu. ... Deputatului UDMR Lakatos Péter i se imputa cam aceleasi lucruri, cu exceptia adresei de e-mail si a site-ului personal.
Presedintele Romaniei se bate cap in cap cu primul-ministru iar presedintele UDMR, Kelemen Hunor, se bate cap in cap cu un maghiar de vaza, Peter Eckstein-Kovacs, inalt consilier prezidential. ... De aici conflictul dintre liderul UDMR Kelemen Hunor si consilierul prezidential Peter Eckstein-Kovacs, care este si vicepresedinte al liberalilor UDMR.
Bush, a vorbit intr-un interviu acordat directorului National Geographic, Peter Schall, despre trairile sale de acum 10 ani, cat si despre ce a simtit atunci cand a aflat ca Osama Bin Laden este mort.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
Reactia rusilor, in acest caz, a fost mult mai civilizata decat a americanilor, in cazul Teo Peter, dar ne facem ca nu vedm asta, pentru ca suntem filo-americani si rusofobi.
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
Peter Biacs, directorul general al Oficiului National pentru Siguranta Alimentara din Ungaria si Lea Bauer, reprezentant al Biokontroll, o institutie privata din statul maghiar specializata in analiza produselor alimentare.
La eveniment au participat Peter Imre, director corporate affairs in cadrul companiei Philip Morris Romania, profesorul universitar dr.
"Având în vedere cresterea cu 38% a vânzarilor de autovehicule Ford în România în prima jumatate a lui 2008 si faptul ca anul viitor va începe productia de vehicule la noua noastra fabrica de la Craiova, ne aflam într-o perioada deosebit de interesanta pentru Ford în România", a spus Peter Fleet, director al Departamentului European de Vânzari al Ford Europa.
Pozitia tarii din a doua jumatate a clasamentului nu se datoreaza numai sistemului fiscal din Romania, ci si reformelor fiscale implementate de alte tari", a declarat liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica al PwC Romania, Peter de Ruiter.
Peter Harrold a sustinut, la inceputul discutiilor de la Palatul Victoria, ca programul derulat de Romania in colaborare cu Fondul Monetar International, Banca Mondiala si Comisia Europeana incepe sa-si produca efectele pozitive.
Peter Harrold a sustinut, la inceputul discutiilor de la Palatul Victoria, ca programul derulat de Romania in colaborare cu Fondul Monetar International, Banca Mondiala si Comisia Europeana incepe sa-si produca efectele pozitive.
Atunci, Peter Imre, directorul general al trustului Adevarul Holding, si Alexandru Sassu, directorul diviziei de radio si televiziune a trustului Adevarul Holding, nu au anuntat momentul in care va fi lansata noua televiziune.
Vezi de unde vine surprinzatorul sfat Ministrul german al Afacerilor Interne, Hans-Peter Friedrich, care in ultima vreme a acumulat o serie de declaratii iesite din tipar, le-a recomandat de aceasta data utilizatorilor de Internet care se tem ca datele lor sunt interceptate de agentiile americane de informatii, sa nu mai foloseasca site-urile americane precum Google sau Facebook.
Doctor Who este in prezent interpretat de Matt Smith, urmand ca acesta sa paraseasca serialul si sa fie inlocuit de Peter Capaldi.
Cu influente dintre cele mai diverse, de la King Crimson pana la Peter Gabriel, David Bowie, Tori Amos sau Porcupine Tree, byron ramane una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ.
ULive Session a inceput cu piese de la Dorian Popa, Peter Pop, Ioana Ignat si Lora si, in fiecare saptamana continua cu versiuni noi de la Alina Eremia, Lora, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia;
Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia ne-au pregatit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.
PETER NIEUWENDIJK; ERIC PETER VAN DER WAL; PERU: BERLY RIVADENEIRA SANCHEZ; MARCO RAMOS TRUJILLANO; POLONIA: TADEUS KROTOS; SLAWOMIR LUCZYNSKI; SLWOMIR MAKAL;
google-analytics.com