Cautare

516 de rezultate pentru "peter angela" (7.02 secunde)
Nicolae Manolescu, presedintele U.S.R., Varujan Vosganian, prim-vicepresedinte U.S.R., Gabriel Chifu, vicepresedinte U.S.R., Aurel Maria Baros, presedinte Filiala Bucuresti-Proza, Cassian Maria Spiridon, presedinte Filiala Iasi, Mircea Mihaies, din partea Filialei Timisoara, Horia Garbea, presedinte Filiala Bucuresti-Poezie, Peter Sragher, presedinte Filiala Bucuresti-Traduceri Literare.
Alpinistul George Lowe a murit, miercuri, intr-un azil din Ripley, un mic oras din sud-estul Londrei, la aproape 60 de ani de la istorica reusita Moartea sa reprezinta finalul unei ere, a declarat fiul lui Edmund Hillary, Peter.
Peter Barratt, manger la Initial Hygiene din Marea Britanie, a coordonat un studiu consacrat curateniei si a descoperit ca gentile multor doamne sunt mai murdare decat toaletele publice.
Astfel, Sir Peter Horsley, care a fost, timp de sapte ani, ofiterul de ordonanta (consilier) pentru Majestatea Sa Regina si Printul Philip, a dedicat in autobiografia sa "Sounds From Another Room" un capitol lung privind subiectul OZN, incluzand detalii despre investigatiile sale privind observatiile raportate de piloti, detalii pe care el le comunica si Printului Philip.
Peter Sturrock si dovezile radar (Autor : DAN D. FARCAS) (continuare) Nava cu o viteza teribila "In ceea ce priveste vehiculul in sine, nu exista nicio indoiala in mintea noastra ce anume era.
Peter Sturrock si dovezile radar (Autor : DAN D. FARCAS) (continuare) O lumina verde, stralucitoare Un alt caz interesant a fost cel din Stephenville, Texas.
Peter Derer, presedintele Uniunii Arhitectilor din Romania zice ca arhitectii isi fac bine meseria, dar nu ei, ci edilii sunt cei care decid.
La sfarsitul lui decembrie o parte a romanilor era in doliu dupa Teo Peter, mort, intr-o stupida intamplare, din infatuarea unui angajat al Ambasadei Americane care circula prin Bucuresti ca si cum s-ar fi aflat cu masina de teren prin desert.
Dupa accidentul lui Teo Peter din trupa Compact am sarit cu totii in sus, s-a facut mare valva o perioada.
- peste noapte si fara avertisment, ma asteptam ca unul dintre colegii mei din Consiliu sa avertizeze "uite, vom fi impotriva", a declarat presedintele, referindu-se la Angela Merkel si la presedintele Sarkozy;
Jurnalul National publica rezultatele unui sondaj online cu o singura intrebare: Sunteti de acord cu demiterea lui Traian Basescu? • Da:
In cursul periplului satmarean, oaspetele a fost insotit de fiica sa, Angela Dimiccoli, de profesie avocat.
Acolo, cei doi au fost primiti de Angela Merkel, cancelar federal al Germaniei si presedinte al Uniunii Crestin Democrate. Ciuhandu si Talpes s-au mai intalnit cu reprezentanti ai Bundestag, ai Guvernului federal si ai unor fundatii.
Ramasa cu datorii dupa moartea sotului, Victor Surdu, Anglea Similea trebuie sa munceasca si la aproape 70 de ani.
E o mare bucurie sa mergi cu Jean Constantin, Dan Spataru, Angela Similea, Corina Chiriac, intr-o anume etapa, dar si aceeasi bucurie in care Andrelele astea, care se tot cearta, Bambi, Sexxy.
Intr-un alt bloc, la garsoniera caldura a costat 916.500, iar la doua camere a ajuns 1.339.500", a spus Angela Florescu, administrator al Asociatiei de Proprietari nr.
"La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin. La stand ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
"S-a dat bine palinca de toate felurile, mai ales ca a fost 1 Decembrie si romanii au petrecut alaturi de noi", ne-a spus Florin Chise. La stand, la vanzare, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Gabriel Pescleve, de la standul lui Florin Chise din Bihor. La stand, in aceasta perioada, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
In momentul conflictului, in sala de plen erau prezente doar noua persoane din cei 31 de deputati ai grupului, iar la reluarea lucrarilor au mai ramas in sala deputatii PRM Florina Jipa si Angela Buciu.
google-analytics.com