Cautare

1187 de rezultate pentru "pensionari la sri" (3.13 secunde)
Este dorinta conservatorilor, care spera ca partidele sa nu se mai opuna unor proiecte bune pentru pensionari doar din "invidie electorala".
Astfel, Durbaca spune ca, in cadrul Biroului Central al Partidului Conservator, s-a lansat spre dezbatere si discutare, in aceasta sesiune parlamentara, un proiect ce vizeaza un nou ajutor pentru pensionari sub forma unor bonuri valorice pentru medicamente, in valoare de 50 de lei, pe luna.
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, si-a dat ieri demisia din Senatul Romaniei, din cauza sentimentului de vinovatie creat de imposibilitatea de a-i ajuta pe pensionari, dupa respingerea initiativelor legislative care vizau imbunatatirea nivelului de trai al acestora.
Aceasta a subliniat ca PSD va exercita controlul parlamentar asupra actualului guvern prin intermediul intrebarilor si interpelarilor si va insista pentru rectificari bugetare acolo unde amendamentele PSD nu au fost admise cum ar fi compensarea in procent de 90 la suta a medicamentelor pentru pensionari sau majorarea la 600 de lei a salariului minim pe economie.
Actualul primar Radu Mazare si senatorul Dorel Constantin Onaca se afla, potrivit acestui sondaj, la egalitate. ... Urmatorii clasati in preferintele constantenilor sunt la distante astronomice de cei doi, potrivit sondajului comandat de PDL.
Potrivit edilului, manifestarea va insemna petreceri cu mici si bere, muzica de fanfara si tot ce inseamna distractie pentru pensionari.
Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a inaugurat vineri noul punct de lucru al Casei Judetene de Pensii Constanta la Mangalia, in prezenta subprefectului Claudiu Palaz si a directorului Casei Judetene de Pensii, Carmen Raducu.
PC solicita Guvernului sa devanseze majorarea punctului de pensie pana la 1 septembrie si sa renunte la "promisiunea electorala" ca acest lucru sa aiba loc la 1 noiembrie, a declarat marti vicepresedintele PC Ioan Tundrea.
Vicepresedintele PSD, Dan Nica, s-a aratat extrem de contrariat de faptul ca reprezentantii Guvernului, prin vocea premierului liberal, Calin Popescu Tariceanu, isi asuma proiectul de majorare anticipata a pensiilor, desi PSD ar fi cel care sta la baza acestui proiect, ca sa nu mai precizam ca reprezentantii PC spuneau zilele trecute cam acelasi lucru.
Ultimele sapte zile au fost, din punct de vedere politic, un bun prilej de a vedea jocul dintre partide, la mica distanta de un nou tur de scrutin.
La sfarsitul lunii iulie, anul curent, Guvernul a hotarit brusc sa se implice in acest program, convocand reprezentantii prefecturilor printr-o videoconferinta si instruindu-i sa treaca la distribuirea alimentelor pentru persoanele nevoiase.
Guvernul a adoptat, ieri, legea care interzice cumulul pensiei cu salariu la stat in limita a 1. ... "Orice pensionar care primeste o pensie de la stat de pana in 1. 700 de lei brut, va putea, in continuare, sa isi cumuleze veniturile cu salariul de la stat.
Primarul general Sorin Oprescu a participat la sarbatoarea Zilelor Calarasiului, eveniment la care a fost invitat de primarul municipiului Calarasi Dragu Nicolae si unde a primit cheia orasului.
"Factura cuprinde TVA-ul restant, dobanzile la creditele bancare si circa 2,4 miliarde de euro pentru lucrarile efectuate si neachitate. Lucrari platite partial, dobanzi enorme la imprumuturile luate de la banci si o povara care pare tot mai grea a salariilor, a pensiilor si a ajutoarelor sociale.
El a precizat ca a facut deja demersuri pentru inregistrarea noii formatiuni politice la Tribunalul Bucuresti, urmand ca, imediat dupa decizia instantei, sa formeze structuri in toate judetele tarii.
Pensionarii PSD ar trebui sa-i traga de maneca pe membrii cu functii de raspundere, dar cu "mentalitati de aroganta", a declarat, joi, la Conferinta Nationala a organizatiei de pensionari a partidului, presedintele de onoare, Ion Iliescu.
Dupa ce ne-a anuntat cu zambetul pe buze ca a dus tara de rapa si trebuie sa-i puna pe salariati, pensionari si someri sa plateasca pentru asta, seful statului s-a gandit ca n-ar strica putina "mea-culpa".
Dar, ceea ce ma ingrozeste si mai tare, este faptul ca - daca revolutia din ‘89 a fost nepregatita si facuta de tineri lipsiti de experienta in acest sens - aceasta noua revolutie, la debutul careia se pare ca asistam, va fi organizata si facuta de oameni maturi, de sindicalisti, de pensionari umiliti (pentru a cata oara in viata?) - de oameni care, probabil, traiesc si in clipa de fata un sentiment de regret al faptului ca nu au iesit in strada pentru a scapa de dictatura.
salariile bugetarilor cu 25% indemnizatia pentru cresterea copilului cu 15% indemnizatiile acordate membrilor Academiei Romane, membrilor Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania si membrilor Academiei de Stiinte Tehnice din Romania cu 25% Cuantumul drepturilor reprezentand salarizarea in valuta si alte drepturi in valuta si in lei ale personalului trimis in misiune permanenta si respectiv temporara in strainatate cu 25% Cuantumul drepturilor specifice pentru activitatile desfasurate in institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala cu 25% ajutorul de somaj cu 15% salariile preotilor cu 25% renta viagera a sportivilor cu 25% compensatia lunara pentru chirie cu 25% salariile angajatilor BNR, CNVM, CSSPP si CSA cu 25% cuantumul brut al pensiilor cu 15% (valoarea punctului de pensie scade la 622,9 lei) cuantumul sprijinului material acordat urmasilor membrilor Academiei Romane si urmasilor membrilor Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania cu 15% ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor indemnizatiile prevazute de Legea nr.
Prin formula de sustinere la care ati recurs, nu aveti legitimitatea de a conduce Romania, iar ministrii dumneavoastra nu mai pot emite pretentia sa reformeze sectoare importante in numele cetatenilor romani. ... Stimati colegi de la PDL, UDMR si UNPR!
google-analytics.com