Cautare

510 de rezultate pentru "parinte mort" (3.77 secunde)
Daca un parinte are aceste tipuri de cancer, in cazul copilului se ridica doar probabilitatea de a dezvolta cancer, nu certitudinea.
Descriere psihoshop.ro Orice parinte are temeri legate de influenta jocurilor video si a altor noi tehnologii asupra dezvoltarii copilului sau.
Eu, ca parinte, imi doresc pentru ea tot binele din lume si o incurajez in acest sens. - Nu o indrepti intr-o cariera in televiziune?
Cristoph Broelsch, autorul primului transplant de ficat de la parinte la copil, prof. Masatoshi Makuuchi, autorul primului transplant de ficat de la adult la adult, prof.
Fiecare parinte poate observa o tendinta a tinerilor de refugiere, evaziune in imaginar prin jocuri pe calculator, internet, televiziune sau bautura, droguri, sexualitate.
Cuvioase Parascheva de la Iasi si oficierea Sfantei Liturghii de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane la Catedrala din Voluntari, care poarta Hramul Sfintei Parascheva, ocrotitoarea orasului".
La sarbatoarea Nasterii Domnului, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a adresat o scrisoare irenica Intaistatatorilor Bisericilor Ortodoxe Surori.
"Parinte, noi i-am administrat tratament si i-am mai castigat timp. Dar, daca nu ajunge urgent la spital...la varsta dumnealui...pasul dincolo este rapid de facut", ii mentioneaza medicul Romgermed preotului Tudor.
In ziua de 13 februarie a.c., in Sala Sinodala din Resedinta patriarhala, sub presedintia Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, a avut loc prima sedinta de lucru a Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane din acest an.
In aceasta zi se va face slujba mare in toate bisericile si se vor citi numele tuturor acelor binefacatori care vor fi daruit liberarea sclavilor, cerandu-se pentru dansii binecuvintarea cerescului parinte.
Va gasi un punct de plecare ca parinte. Un portret de copil. Imagini care sa il inspire pe copil si sa isi inteleaga modul de operare mental.
ctitorul manastirii, Stefan cel Mare, si cuviosul parinte Daniil Sihastrul, primul staret al manastirii, unul din cei mai mari sfinti pe care i-a odraslit pamantul Moldovei, sihastru si duhovnic vestit.
Sa nu uitam ca, in marile orase, costurile unei gradinite incep de la 600 de lei si pot depasi 1200 de lei, sume care depasesc cu mult posibilitatile unui parinte cu venituri medii, caci de posibilitatile celor cu venituri minime nici nu mai putem vorbi de situatii acceptabile.
Tatal baietelului incearca si acum, la patru ani de la tragedie, sa-i fie recunoscut dreptul de parinte. "Baietelul locuieste acum la Oradea cu bunica materna, cea care l-a crescut.
Intr-un sat, un parinte isi vinde copilul nenascut, pentru suma de 5.000 de lei. Barbatul are saizeci de ani si noua copii.
Il sustine la examene, ii elibereaza certificatul prenuptial, primul concediu medical, dupa care il invata sa fie parinte si asa mai departe.
Acum oricum functionam intr-o logica totalitara, in care un om omniscient si omnipotent decide ce e bine si ce e rau, si se aseaza deasupra natiunii, ca un soi de parinte al ei.
Istvan Komporaly:Torus Pharma "Un parinte responsabil se gandeste la viitorul copiilor sai din timp, inca de dinaintea apariteii acestora.
Proaspatul parinte, care mai are doi copii cu violonista basarabeana Doinita - Vlad Ionut (6 ani) si Maria (4 ani)-, si-ar fi dorit ca sotia lui sa nasca in Statele Unite.
Oportunitatea ei ramane insa discutabila - Un parinte roman care si-a caftit fiica pentru ca a pierdut un meci la un turneu de tenis din Israel, a fost arestat de politie!
google-analytics.com