Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (4.82 secunde)
In paralel, fenomenul intereseaza si Comitetul pentru serviciile armate ale Camerei. Inregistrari din aprilie 2018 arata ca aceasta comisie a primit deja o informare a Agentiei de Informatii a Apararii (DIA) asupra proiectului OZN al Pentagonului, denumit in mod criptic AATIP.
Mai putini stiu insa ca in paralel cu diatribele antipapistase, Luther a vituperat contra evreilor, construind o imagine demonica a acestora - un popor respins si respingator, damnat, care ar fi trebuit izgonit din principatele germane pentru totdeauna, pentru binele crestinatatii si gloria lui Dumnezeu -, expulzarea evreilor reclamand, totodata, confiscarea bunurilor si averilor pe care ei le-au acumulat spoliindu-i pe crestini.
In paralel, el a publicat numeroase carti si zeci de lucrari in reviste internationale de prestigiu precum Sience, Physical Review B si Physical Review Letters si detine mai multe brevete de inventie.
Daca bolnavul este sub tratament cu medicatia clasica oncologica tratamentul recomandat mai sus se poate lua in paralel. Dieta - Tarate de grau- Intr-o cana de apa se pun de seara 2-3 linguri de taratie si 2 pingurite de miere.
Spun ca fac licitatii de care nu a auzit nimeni si nu inteleg ca timpul ne preseaza si ca procedurile juridice pot merge in paralel cu reconstructia.
Era tehnologiei informatiei si a comunicarii merge paralel cu administratia publica locala din Dolj. Inainte de anul aderarii Romaniei la structurile europene, primariile din judet care au site propriu pot fi numarate pe degete.
Regia nu va scapa insa asa usor deoarece a fost sesizat si Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dolj, care a desfasurat in paralel doua anchete.
Radu Stroe a fost numit ministru delegat in Cabinetul Tariceanu la 31 mai 2006, el continuand sa detina, in paralel, si functia de presedinte al Comisiei parlamentare de control al SRI, fapt care nu a fost reclamat nici de catre colegii sai de partid, care il puteau inlocui cu un alt parlamentar PNL, nici de parlamentarii Opozitiei.
In paralel, decizia luata in urma cu 10 zile de CSAT, care a iscat mari controverse, a ajuns la Cabinetul premierului ieri dimineata.
"Basescu nu a fost colaborator al Securitatii" Ioan Talpes a mai spus ca el crede ca presedintele Traian Basescu nu a fost colaborator al Securitatii, deoarece a operat intr-un sistem paralel, al Marinei.
Agentia constata date sau indicii privind savarsirea unor fapte pervazute de legea penala de catre demnitari si cerceteaza si daca exista conflicte de interese, pe baza declaratiilor de avere, dar si daca exista incompatibilitati intre functia de parlamentar sau membru de guvern si cele detinute in paralel.
"Avem interesul sa facem o institutie care va functiona si care va fi transparenta", a spus liderul etnicilor maghiari, adaugand ca rostul acesteia nu trebuie sa fie acela de a functiona in paralel cu Justitia, ci de a colabora cu aceasta.
Mircea Toader a afirmat ca, la momentul declansarii urmarii informative, era director al Centrului de perfectionare "Navrom" Galati, in paralel fiind anchetat de catre Securitate timp de aproximativ trei ani.
"Nimic", adaugand ca data aderarii nu va determina cresterea salariilor, ci va oferi noi oportunitati Romaniei, in paralel cu cresterea economica accentuata.
Pana la Zilele Craiovei, inspectorii municipalitatii vor verifica toate cele 22 de asociatii aliniate la start, pentru a stabili castigatorii, dar, in paralel, vor continua sa aplice sanctiuni celorlalte, care incalca legea in privinta asigurarii curateniei in cladiri si in zonele aferente.
doi ani au lucrat sa ne bage in puscarii si in paralel au stopat tot ce era bun pentru oras", a declarat Mazare.
"Important este sa facem o institutie care sa nu functioneze paralel cu sistemul existent al justitiei, ci sa completeze acel sistem", a explicat Markó Béla.
Dimpotriva, succesul pe care il are in racolarea liberalilor din tara si iminenta creari unui partid liberal paralel i-au speriat de-a binelea pe cei aflati la guvernare.
"Daca nu am acceptat o functie pentru care chiar eram calificat (ministru de Finante- nota red.), va dati seama ca nu o s-o accept acum pe cea de ministru al Agriculturii", a marturisit Dragomir. "Cu toate ca nu sunt chiar paralel cu Agricultura:
El crede insa ca aceasta operatiune este greu de pus in practica, intrucat, in paralel cu radierea propunerilor PSD, ar trebui sa existe tot atatea propuneri in plus din partea PD si PNL.
google-analytics.com