Cautare

640 de rezultate pentru "paralel" (2.79 secunde)
Se poate aplica in paralel cu alte tratamente alopate sau naturiste. Exista unele neplaceri ca urmare a eliminarii toxinelor din organism, care nu trebuie combatute in niciun fel, fiind reactii normale si anume:
Programele au un tipar structurat al fiecarei sedinte si sunt construite pentru a merge in paralel sau sa fie urmat de psihoterapie individuala, pe parcursul unui numar de 8-12 sedinte saptamanale.
Reformele politice si economice se realizeaza in paralel, aceasta fiind calea spre obtinerea succesului, mentinerea societatii civile si consolidarea stabilitatii tarii.
In paralel, multe alte misiuni lunare, americane sau sovietice, fara echipaj uman, au fotografiat suprafata lunara in detaliu sau au efectuat activitati la suprafata satelitului nostru natural.
In paralel, televiziunea privata CNN Turk a anuntat ca un grup de militari a intrat in cladire - prezentatorii au intrerupt transmisiunile.
- Am vazut o sfera de foc de culoare alba care s-a deplasat incet si perfect paralel cu orizontul, pe un interval de vreo 20 de grade.
Umanoidul cel mai apropiat de observatori se deplasa cu pasi repezi si cu mainile la spate, dus-intors, pe un traseu paralel cu marginea padurii.
Paralel si-a impus, incet si sigur, viziunea politica. Pe 12 septembrie 2010, Erdogan reuseste schimbarea constiutiei tarii, permitandu-se astfel inculparea fostilor responsabili pentru lovitura de stat din 1980, iar din ianuarie 2012 incepe calvarul pentru acestia.
Am vazut un corp oval, cu marimea aparenta a unui avion de vanatoare MiG-21, privit de la 3-4000 de metri - deci 4 miimi - zburand paralel cu coama unui acoperis, perfect rectiliniu, parcurgand in 45-50 secunde 50-60 de grade de orizont si disparand dincolo de crengile salcamilor dintre blocuri.
Intre 1972 si 1974 s-au construit, in paralel cu batranele IMS-uri si primele masini tot-teren ARO 24, pe care acum le mai vezi doar la expozitiile retro si, din pacate, aflate inca in dotarea MapN.
Angajatii firmei Cronos incaseaza astfel bani de la mai multi soferi decat daca autoturismele ar fi oprite paralel cu trotuarul, dar sustin in fata presei ca asa au vrut oamenii sa-si lase masinile.
Acesta i-a marturisit ca a vazut in Cosmos douaobiecte avand forma de palarie care au zburat paralel cu laboratorul spatial.
Cea mai emotionanta a fost intalnirea cu doi turci care conduceau in paralel cu noi. Ei ne zambeau, radeau si vorbeau cu noi in limba lor, iar noi le raspundeam in romana.
In cursul zilei de 18 decembrie 1989, seful Marelui Stat-Major roman, generalul-maior Stefan Gusa, va fi informat despre faptul ca spre Romania se indreapta doua tinte aeriene, din partea de nord-vest catre sud-est, care au virat stanga la apropierea de frontiera aeriana a Romaniei si au mers paralel cu aceasta.
Washington Post realizase si el, in paralel, mai multe interviuri confidentiale timp de doua luni cu Elizondo si Christopher Mellon, fost subsecretar adjunct al apararii pentru informatii, care, si-a dat si el demisia pentru a se alatura companiei Academia de Arte si Stiinte To The Stars.
In paralel ofera si o bogatie de saruri minerale, absolut necesare cresterii si sanatatii omului: fier (7%), potasiu, fosfor, calciu, magneziu etc.
Keyhoe a subliniat ca autoritatile americane investigheaza atent rapoartele privind farfuriile zburatoare, dar in paralel sunt implicate si in musamalizarea acestora, pentru a evita o panica generalizata.
In paralel cu ima-ginea unui OZN oval, prins pe radar, se aud si vocile uluite ale pilotilor. Locul si data incidentului, ca si identitatea pilotilor, nu au fost divulgate.
saracie, coruptie etc. FALS: Provocarile unei societati nu se rezolva neaparat pe rand, ci pot fi rezolvate si in paralel.
Marea era linistita, curentul din pupa era favorabil, iar cargoul naviga fara probleme, paralel cu coasta, la 10 - 15 Mm de ea.
google-analytics.com