Cautare

9259 de rezultate pentru "oprirea apei craiova august 2010" (4.12 secunde)
Presa consemneaza si azi, ca in fiecare an, evenimentul de la 23 August 1944. Actul istoric de la 23 August 1944 este extrem de controversat, atat din punctul de vedere al implicatiilor ulterioare, cat si al desfasurarii evenimentelor in acea zi de rascruce pentru istoria moderna a Romaniei.
60 de agenti economici luati la bani marunti, 49 de amenzi aplicate in valoare totala de 82.000 de lei, precum si 9 decizii de suspendare a activitatii, acestea sunt rezultatele controalelor efectuate in perioada 1-15 august la producatorii si comerciantii de paine si produse de panificatie de catre comisari ai Garzii Financiare Galati si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului.
In perioada 22 - 24 august se va incheia, la Constanta, activarea august 2008 a gruparii navale BLACKSEAFOR.
Lunile iunie si august sunt pline de cheltuieli istovitoare si trebuie sa va stapaniti bine tentatiile. Bugetul se regleaza abia spre sfarsitul lunii august, in noiembrie si decembrie.
Ministerul de Interne aprinde disputa pe granite intre Craiova si localitatile limitrofe. ... "Craiova vrea sa ne ia 640 de hectare de teren. ... Cei de la Craiova nu au dorit sa semneze.
Primaria Craiova va primi de la guvern 19.283.000 de lei, bani care vor merge catre Complexul Energetic in contul debitelor pe care le are Regia Autonoma de Termoficare (RATf).
Primaria Craiova va primi de la guvern 19.283.000 de lei, bani care vor merge catre Complexul Energetic in contul debitelor pe care le are Regia Autonoma de Termoficare (RATf).
Facturile la gaze naturale nu se mai achita la Posta, ci se vor plati în numerar, începând cu 1 august, numai la casieriile Distrigaz, la unitatile Creditcoop si la comerciantii autorizati.
Regia Autonoma de Apa-Canal a Craiovei, pe langa asigurarea calitatii apei potabile monitorizeaza calitatea apelor uzate si pluviale de la 40 de agenti economici, apa care se deverseaza in canalizarea orasului.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Regia Autonoma de Termoficare Craiova da liber solicitarilor pentru stergerea penalitatilor dupa 15 aprilie. ... Faptul ca Regia Autonoma de Termoficare (RATf) Craiova s-a decis sa aplice prevederile Legii nr. 175/2010 (care face referire la stergerea penalitatilor) pe ultima suta de metri nemultumeste majoritatea asociatiilor de proprietari.
Imprumuturile externe si interne ale Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 35 de milioane de lei, dintre care aproape 33 de milioane de lei sunt "externele" din Banca Europeana de Investitii.
Decizia de intrerupere a furnizarii apei calde craiovenilor cu datorii foarte mari la intretinere nu va fi revocata. ... "Nu a vrut pentru ca valoarea restantelor incasate de la sistarea apei calde a fost insignifianta.
Pe ordinea de zi a sedintei de consiliu local ce va avea loc in aceasta seara se va afla si un proiect de hotarire referitor la scumpirea apei reci si a serviciului de canalizare.
Nu e posibil ca la saracia care exista si la politica social-democrata pe care domnul primar Dumitru Nicolae afirma ca o face sa se scumpeasca pretul apei reci cu 37%, iar apoi sa se scumpeasca si apa calda si caldura", a declarat Ion Stefan.
Cu aceasta ocazie a fost semnat contractul intre Petrom si Aparegio cu privire la furnizarea apei potabile in orasul Ticleni. ... Furnizarea apei catre populatia orasului Ticleni se facea, pana la semnarea contractului, de Petrom, din sursa de apa Socu.
"Toata lucrarea ar costa in jur de 500-600 de milioane, iar asta inseamna ca o familie ar trebui sa dea circa un milion, pentru asezarea coloanei principale si alte 2,5 milioane, pentru introducerea apei in casa", a spus primarul.
Decolmatarea senalului de evacuare a apei, in 30 de zile Potrivit aceleiasi surse, conducerea Mittal Steel Galati va trebui sa mai ia inca trei masuri, una fiind deblocarea imediata a cursului apei pe portiunea dopului format pe o latime de 6 metri si o lungime de 300 metri.
Aceste proiecte vizeaza constructia de locuinte pentru tineri destinate inchirierii, realizarea unei infrastructuri rurale si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare si a statiilor de tratare a apei, a precizat Ministrul Transporturilor insarcinat cu lucrari publice, Laszlo Borbely (foto).
Metoda se bazeaza pe principiul vaporizarii lichidelor si consta in racirea locala si temporara a atmosferei din jurul unei instalatii de stropire cu apa, fenomen care se produce pe fondul absorbtiei de caldura din mediul ambiant la trecerea apei din stare lichida in stare gazoasa.
google-analytics.com