Cautare

1111 de rezultate pentru "onoare" (4.42 secunde)
Ar fi un pas gresit" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru gandul, ca Victor Ponta ar gresi daca ar accepta functia de premier, in cazul in care motiunea de cenzura a USL este adoptata in Parlament.
Ion Iliescu prefera sistemul de vot pe liste si crede ca Victor Ponta s-a maturizat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri seara, ca prefera sistemul de vot proportional pe liste, adaugand ca initiativa liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, privind uninominalul pur are la baza referendumul presedintelui Traian Basescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a caracterizat pe liderul PNL, Crin Antonescu, drept o "lichea" a carei cariera politica s-a incheiat dupa scorul obtinut de liberali la europarlamentare.
In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local Mangalia pe anul 2006, George Cojocaru, presedintele Romexpo, a primit, din partea consilierilor, titlul de cetatean de onoare al orasului.
SERGIU CELIBIDACHE - LOGO GOOGLE la 100 de ani de la nasterea marelui dirijor roman, cetatean de onoare in Munchen SERGIU CELIBIDACHE este omagiat de Google, joi, 28 iunie, in ziua in care se implinesc 100 de ani de la nasterea cunoscutului si multi-premiatului dirijor si compozitor roman.
CINEVA SA DEA NUMELE TEATRULUI DUPA NUMELE MEU, ESTE O MARE ONOARE PE CARE MI-O FACE VIATA! Doamnelor, domnisoarelor, domnilor, Va multumesc pentru aceasta onoare pe care mi-o faceti.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Arges‘ in cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
SUA, invitat de onoare la defilarea de pe Champs Elysees (Autoare: ... Statele Unite sunt invitatul de onoare la traditionala defilare de pe Champs Elysees.
Michaela Tomnita Florescu a acordat din partea Gabrielei Firea, Primarul General al Bucurestilor, titlul de Cetatean de Onoare, actorului si managerului Teatrului de Revista Constantin Tanase, ALEXANDRU ARSINEL, in semn de respect pentru contributia adusa in dezvoltarea si promovarea teatrului romanesc, pentru intreaga activitate in slujba Teatrului de Revista bucurestean.
nu mai departe, Geoana, incercand sa arate ca totusi e si el cineva prin partid (si nu ca-l joaca toti pe degete dupa cum bate vantul si interesul!), ii dadea adevaratul vot de incredere lui Iliescu, numindu-l in fruntea unui asa-zis Consiliu de Onoare.
Baiat de politist de onoare, carder in Italia Din cercetarile anchetatorilor s-a stabilit ca dispozitivele gasite in bagajul galateanului urma sa fie transportate in Italia, acolo unde se afla alt membru al grupului infractional organizat, nimeni altul decat Laurentiu Vladut, de 30 de ani, din Craiova, fiul comisarului Victor Vladut, adjunctul sefului Politiei Municipiului Calafat.
Concret, dupa ce i-a incredintat partidul colegului Corneliu Ciontu si a devenit doar presedinte de onoare, Vadim Tudor a facut doua precizari care au diminuat caracterul senzational al evenimentelor de sambata si a readus lucrurile la normal:
De altfel, unul dintre motivele pentru care Corneliu Vadim Tudor a optat pentru functia de presedinte de onoare il reprezinta chiar faptul ca toate organizatiile PRM isi vor alege, in acest an, noi conduceri - inclusiv la nivel central, in luna noiembrie.
Gestul de onoare al democratilor constanteni se agata insa in umbra unor concursuri sustinute mai mult sau mai putin "pe bune".
In deschidere, presedintele fundatiei l-a prezentat pe profesorul italian Ernesto Carpentieri, presedintele Academiei Europene pentru Relatii Economice si Cultrurale de la Roma (AEREC), salutand cu satisfactie acceptul acestuia de a deveni primul membru de onoare international al Clubului de la Bucuresti.
Consiliile nationale de onoare constituite pentru fiecare distinctie vor analiza activitatea tuturor celor care au primit decoratii, pentru a se vedea daca, dupa ce le-au fost acordate, au abandonat valorile democratice, a anuntat presedintele Traian Basescu joi, cu prilejul sustinerii unei alocutiuni la Council on Foreign Relations din Washington.
A refuzat-o, e om de onoare si are viziune strategica: ... • Klaus Johannis, premier independent, care are ultimul cuvant in alcatuirea Guvernului si este om de onoare.
Vasile Blaga a precizat totodata ca este vorba despre o demisie de onoare. ... Este o demisie de onoare", a spus Blaga.
Presedintele Traian Basescu a apreciat la conferinta de presa comuna cu cancelarul Merkel ca vizita acesteia la Bucuresti este o onoare si o incurajare de a continua procesul de integrare.
google-analytics.com