Cautare

1111 de rezultate pentru "onoare" (3.62 secunde)
'Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, ieri, ca are in vedere posibilitatea de a renunta la functia onorifica pe care o detine in partid, in functie de rezultatul Congresului si de modificarile prevederilor statutare care vor fi operate cu acest prilej.
Dupa intonarea Imnului National al Romaniei si cel al Craiovei, de catre Corul Filarmonicii "Oltenia", si luarile de cuvant, a fost inmanat Titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Craiova, post-mortem, profesorului doctor Diana Maria Busoi, pentru daruirea de care a dat dovada in intreaga sa activitate profesionala, pentru inegalabilul sau caracter, care va ramane intotdeauna un reper al inaltelor valori ale tinerei generatii.
Raed Arafat, Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare Autorul celui mai modern si performant concept romanesc de stat al ultimilor 23 de ani primeste o distinctie binemeritata, ca recunoastere a calitatilor sale.
Interviu cu Matei Visniec, presedinte de onoare al Targului de carte Gaudeamus Realizator: Gaudeamus, Targul de carte, incepe astazi, iar Comisia Europeana are statut de invitat de onoare. ... Colegul nostru Matei Visniec este presedintele de onoare al Targului Gaudeamus, editia 2017.
Kovesi nu poate fi blamata pe viata pentru ca, intr-o vreme, s-a aflat intr-o functie Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca aprecierea potrivit careia procurorii propusi la sefia Parchetelor de catre premier ar fi "oamenii lui Basescu" este "cam hazardata", el aratand, referindu-se la Kovesi, ca un om nu poate fi blamat pe viata pentru ca a avut o functie.
Ministerul Apararii Nationale a compromis ceremonia organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf din Capitala, inclusiv pe primul ministru Emil Boc, si prin faptul ca nu a fixat microfonul din fata garzii de onoare la inaltimea sefului Guvernului, obligandu-l pe acesta sa-l regleze corespunzator inainte de a saluta garda de onoare.
Unica urmare ar fi demisia de onoare! Dar nu cred ca mai aveti onoare. ... Ii rog pe acestia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului, sa va solicite demisia de onoare." Sorin Iliesiu Nota mea (Roxana Iordache):
Istoricul Constantin Tudor, partener in proiectul ZIUA de Constanta, numit cetatean de onoare al orasului Calarasi Demarata in urma cu o luna, ampla campanie ZIUA de Constanta dedicata istoricului Adrian V.
Deputatul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca partidul ar trebuie sa reconsidere functia de presedinte de onoare al partidului, pe care o detine Mircea Ionescu Quintus, pe motiv ca acesta a facut politie politica.
Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, a fost desemnat sambata "Cetatean de Onoare" al comunei Cumpana, in cadrul unei festivitati in care i-a fost inmanata si "Cheia comunei". Scheele a fost oaspetele de onoare al celei de-a patra editii a Festivalului "Ziua Recoltei".
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
Iliescu, presedinte de onoare Pe de alta parte, Mircea Geoana a anuntat ieri ca Ion Iliescu a acceptat propunerea de a prelua functia de presedinte de onoare al partidului, functie care va fi infiintata prin modificarea Statutului.
"Este o demisie de onoare, prin care doresc sa relansez organizatia PNL Mangalia. ... Ramane de vazut daca gestul de onoare al liderului liberal va fi urmat si de ceilalti responsabili pentru scorul catastrofal inregistrat de PNL la Mangalia.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca, in opinia sa, PSD nu este pregatit pentru alegeri anticipate, el apreciind ca iesirile in presa ale liderului social-democrat, Mircea Geoana, pe subiectul anticipatelor, au reprezentat "o mica incurcare a lucrurilor".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca, in opinia sa, PSD nu este pregatit pentru alegeri anticipate, el apreciind ca iesirile in presa ale liderului social-democrat, Mircea Geoana, pe subiectul anticipatelor, au reprezentat "o mica incurcare a lucrurilor".
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
Puteam sa fac un gest ostentativ si sa-mi dau demisia de onoare, dar nu stiu daca ar fi fost o demisie de onoare sau o dezonoare.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, ca PD-L face o "mare prostie" insistand cu asumarea raspunderii Guvernului pe legile educatiei si a apreciat ca o conditionare a soartei guvernului de asumare ar fi o "alta prostie".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, inaintea Comitetului Executiv al PSD ce se desfasoara in localitatea Calinesti, Arges, ca provocarea unei crize guvernamentale prin scoaterea sau iesirea PSD de la guvernare nu intereseaza nici PD-L, nici PSD.
Juriul de Onoare, Disciplina si Arbitraj al PNTCD a decis, in urma sesizarii Comitetului National de Conducere al formatiunii, excluderea lui Marian Milut din partid "pentru abateri disciplinare grave, in calitate de pretins presedinte al PNTCD", potrivit unui comunicat de presa semnat de presedintele PNTCD Cluj-Napoca, Paul-Sorin Tita.
google-analytics.com